Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2017 17:00

20.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená sestava Žiželic nestačila na nadšeně hrající domácí


Branky


11. M. Koubek , 23. J. Karban , 50. O. Pechanec , 59. M. Koubek , 71. P. Lambert , 88. S. Karban - 21. L. Černý (vl.) , 85. J. Novotný
0

Osecká Viktorie šla trpělivě za svým cílem plného bodového zisku. Žiželičtí, opět bez několika hráčů základní sestavy, nedokázaly odolat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiželice držely nadějný stav

Na hřiště zachraňujícího se Oseka přijely Žiželice, které naopak atakují přední příčky tabulky. Bohužel zdravotní stav žiželického kádru není v posledních několika kolech optimální. "Dle zákulisních informací víme, že soupeř nepřijede v optimálním složení", věděl dobře trenér osecké Viktorie, Jiří Sodoma.

 

Úvod zápasu patřil domácím hráčům, kteří od úvodního hvizdu rozhodčího Pospíšila zatlačili hosty před jejich branku. Na první branku čekali diváci jen do jedenácté minuty, kdy se akrobaticky trefil Martin Koubek - 1:0. Jenže uklidňující branka to nebyla a hosté začali zlobit. Hlavně akce Davida Živného dělaly domácí obraně problémy a vyústilo to dokonce ve vyrovnávací branku, kterou za záda vlastního brankáře poslal nešťastně Lukáš Černý - 1:1.

 

Naštěstí pro Viktorku, hned za minutu se mohli opět radovat z vedení. Jan Karban zužitkoval gólovou přihrávku a stanovil poločasový výsledek - 2:1.

 

Viktorka přehrála unaveného soupeře

Hned po pěti minutách druhé půle navýšil vedení Ondřej Pechanec - 3:1. V padesáté deváté přidal další branku, už svojí druhou v tomto zápase, Martin Koubek - 4:1. O zápase bylo rozhodnuto. Domácí borci si v poklidu hlídali vedení a přidali další góly. Na 5:1 navýšil Patrik Lambert, šestý gól přidal střídající Slavomír Karban - 6:1. Hosté stihli mezitím ještě korigovat po gólu Jakuba Novotného

 

Velký Osek dokázal v jarní části uhrát už deset bodů a s dosavadním celkovým ziskem jedenadvaceti bodů jsou Osečtí momentálně na jedenácté, nesestupové pozici s náskokem tří bodů na Konárovice. Zajímavé utkání je bude čekat příští týden, kdy budou hostovat ve stejně sestupem ohrožených Plaňanech. Žiželice si i přes porážku udržely druhou příčku

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: Podařilo se nám využít nekompletní sestavy hostů už v 11. minutě, kdy Koubek akrobaticky zakončil centr z pravé strany.  Místo toho abychom se uklidnili, se paradoxně dostal do hry soupeř a po naší vlastní brance  srovnal na 1:1. To bylo ovšem od Žiželických vše, a za minutu nám vrátil vedení  Jan Karban, poté už jsme kontrolovali hru, vytvářeli si šance, které jsme bohužel neproměnili a tak poločas skončil 2:1.  S vědomím důležitosti utkání, jsme vstoupili aktivně do druhého poločasu a byli odměněni brankou po dorážce Pechance. V dalším průběhu jsme hru kontrolovali a postupně navyšovali skóre zásluhou  Koubka a Lamberta, soupeř už stihl pouze kosmeticky upravit a tak jsme to byli opět my kdo si vzal poslední slovo v utkání a střídající Slávek Karban pečetil naše vítězství 6:2. V boji o záchranu jsme získali další důležité tři body, teď už ale vyhlížíme další zápas v Plaňanech kde musíme bodovat.

SK Žiželice
Jiří Kuzma Novotný, trenér: Sestava obdobná té v Plaňanech, ne-li horší, nebyla schopna podat výkon, který by se mohl zasloužit o nějaké body. Domácí byli v zápase aktivnějším týmem a dostávali se do mnoha příležitostí. My jsme si nic extra nevypracovali. Pochválit lze snad jen David Živný, kterému se dařilo obraně Oseka dělat problémy. Kaňkou zápasu byl výkon rozhodčího, který dál nechám bez komentáře.



Sestavy


FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - A. Sixta [-] (60. D. Adamec [-] ) , J. Karban [-] (76. S. Karban [-] ) , M. Koška [-] (63. M. Černý [-] ) , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , L. Černý [-] , P. Lambert [-] (76. Š. Šmiřák [-] ) , O. Pechanec [-] , P. Drahovzal [-] , P. Mašek [-] (88. A. Kubík [-] )

SK Žiželice
P. Capalka [-] - J. Hansl [-] , J. Korčák [-] , D. Živný [-] , M. Midloch ml. [-] , M. Midloch st. [-] , A. Apiján [-] , A. Schánel [-] , J. Novotný [-] , D. Chlupáč [-] , M. Bubeník [-]

Hráči zápasu: P. Drahovzal , M. Koubek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - HOŠEK Václav (N), DOSTÁL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.