1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 10:15

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřábka udržela nulu i proti lídrovi z Bečvár


Branky


0

Šlágr kola se odehrál v Jestřabí Lhotě, kam přijely Bečváry bez stopera Uhra. Utkání nepřineslo mnoho gólových šancí a domácí po chybě hostujícího brankáře rozhodli jediným gólem z prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Minela Stoupy stanovila skóre prvního poločasu

Hostující Bečváry dorazily k utkání bez svého kapitána a opory zadních řad, Honzy Uhra: "Bude nám samozřejmě chybět, ale věřím, že ho kluci dokáží nahradit.", komentoval hostující trenér Josef Kuba. Naproti tomu domácí lodivod, František Machurka měl důvod k radosti: "Uzdravil se nám Petr Kureš a už je schopen nastoupit." Navíc přidal, že lehce pozměnili složení sestavy, kde Mikeš se postavil na místo pravého beka a Záhora šel do středu zálohy.

 

První poločas nabídl divákům sice pěkný fotbal, ale s minimem šancí. Bečvárům se nedařilo dostat k ohrožení lhotecké brány a ani domácí se nedostávali na dostřel. Po pětadvaceti minutách se ale začalo něco dít. Hostující brankář vybíhal na dlouhý pas za obranu Bečvareckých, míč bohužel netrefil ideálně a Daniel Záhora jej okamžitě vrátil směrem na Stoupovu bránu - 1:0. A Stoupova černá pětiminutovka pokračovala. Při chytání lehkého míče mu balón propadl za záda přímo k volnému Krupkovi, na kterého zívala úplně prázdná brána. Ten z toho byl ale tak překvapený, že míč poslal o metr vedle tyče. "Když jsem míč chytal, tak už jsem byl myšlenkami u rozehrávky a to se mi vymstilo", komentoval situaci Ondřej Stoupa.

 

Po tomto výpadku hostů se ale Bečváry vzápětí mohly dostat zpět do hry, jenže Černý netrefil na nerovném terénu dorážku před odkrytou bránou.

 

Bečvárům se už vyrovnat nepodařilo

 I druhý poločas bavil diváky solidní úrovní. V bráně domácích se dvakrát vyznamenal Heres, který nejprve vychytal samostatný únik Bečvareckých a poté krásnou dalekonosnou střelu vytáhl zpod břevna. Rozchytal se i Stoupa, který zlikvidoval Kubíčkovu šanci po průniku po pravé straně a v další šanci domácích mířila hlavička Hájka mimo. Bečváry měly sice v druhé půli optickou převahu, ale nejlepší obranu přeboru se jim překonat nepodařilo. I proto odjíždějí z Jestřabí Lhoty bez bodů. 

 

Teď mají Bečváry volný los a soupeři se tak mohou dotáhnout na sedm bodů. Bude ještě na čele tabulky o co hrát?

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Byl to kvalitní zápas, kde se střetla dvě mužstva ze špice tabulky. Dostali jsme se do vedení po špatném odkopu hostujícího brankáře, ale další branky jsme nepřidali. V druhé půli Bečváry přidaly a asi byly i lepší. Nás podržel Heres a po hubeném vítězství máme skalp vedoucího týmu tabulky. I ohlasy diváků jsou vesměs pozitivní.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Ukázalo se, že J. Lhota má po zásluze nejméně obdržených branek v celé soutěži. V prvním poločase se nám nedařilo dostat se do vyložené šance, bohužel jsme dostali laciný gól, na který jsme v první půli nedokázali reagovat. Ve druhém poločase jsme již šance měli, ale branku jsme vstřelit nedokázali. Opticky jsme byli asi o něco více na míči, ale na šance to bylo vyrovnané. Herně to byl z naší strany lepší zápas než minulé kolo na domácím hřišti,  k bodům to ale bohužel nevedlo.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - A. Krupka [-] , P. Kureš [-] (66. T. Kubíček [-] ) , M. Klička [-] , L. Týma [-] , O. Pavelka [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , D. Záhora [-] (74. S. Mojžíš [-] ) , J. Hron [-] (80. R. Hájek [-] ) , M. Skalický [-]

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Čáslava [-] , O. Holub [-] , V. Kšírl [-] , M. Slezák [-] (76. J. Kšírl [-] ) - P. Jahoda [-] , J. Dědek [-] , M. Horáček [-] , P. Kuba [-] - J. Vanta [-] (82. V. Šmejkal [-] ) , M. Černý [-]

ŽK: 36. A. Krupka , 60. L. Týma - 78. J. Čáslava .
Hráči zápasu: M. Mikeš , D. Záhora , M. Skalický .
Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.