4:5p.
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólově bohatý zápas se rozhodoval až v penaltách


Branky


22. D. Živný , 33. R. Medlen (vl.) , 87. R. Lekeš , 89. J. Novotný - 9. M. Hrstka , 20. M. Hrstka , 44. M. Hrstka , 68. P. Sova
0

Hosté z Libodřic vedli v utkání již 2:4, ale po vyloučení F. Šafránka dokázali v závěru Žiželičtí alespoň vyrovnat a dotáhnout zápas k penaltovému rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráli a hosté stříleli góly

"Sestava je po některých vyléčených zraněních docela dobrá, krásné počasí, chceme si zahrát pěkný fotbal", čišelo z domácích hráčů před výkopem. A tak to také na hřišti vypadalo. Žiželičtí roztočili kolotoč přihrávek a vytvářeli si i gólové šance. Jenže jejich nedůraz a Kolář v bráně Libodřic byl příčinou, že na jejich kontě byla stále nula.

 

A přišla první sprcha, rychlý brejk zakončený Markem Hrstkou - 0:1. Ve dvacáté minutě další ledová voda. Malou domů si Mical zpracovával, ale zapomněl na rychlost Hrstky. Ten mu vběhl do odkopu, míč ho trefil a bylo rázem 0:2.

 

Naštěstí pro domácí dokázali hned po dvou minutách snížit Davidem Živným - 1:2 a po půlhodině hry i vyrovnat, když si Medlen nešťastně vstřelil vlastní gól - 2:2. Pro domácí tým to byla šance znovu se dostat do zápasu, ale bohužel v tomto utkání se na gól hodně nadřeli. Hosté hráli jednoduchý fotbal s nakopávanými dlouhými míči na Hrstku a ten dělal domácí obraně peklo. Svůj čistý hattrick dovršil Marek Hrstka minutu před poločasovou přestávkou - 2:3.

 

"Místo toho, že to mohlo být tak 5:0, 2:3 prohráváme", neslo se žiželickými tribunami. "Hrají to jako Barcelona a efekt žádný!"

Libodřice se opět červenaly

Obrázek hry se nezměnil ani ve druhém poločase. Žiželičtí opět tvořili hru, ale bez gólového efektu. Na Hrstku už si dávali větší pozor a tak se na gól čekalo až do šedesáté osmé minuty. K překvapení všech ho ale dali zase hosté. Pavel Sova propálil míč z trestného kopu až do sítě - 2:4. A s domácími se zdálo být ouvej...

 

Po faulu Šafránka měli domácí i výhodu pokutového kopu, ale ani tato možnost nevedla ke gólu. Kolář pokus vyrazil a do sítě se nedostala ani následná dorážka. Hosté mohli definitivně rozhodnout, když Hrstka šel důrazně do souboje s Micalem, míč mu vypíchl, ale než stačil zakončit, Mical mu skokem pod nohy míč sebral. 

 

Hektický závěr ale domácí nakonec zvládli. Po vyloučení Šafránka dokázali přesilovku využít. Nejprve se po trestném kopu trefil Radek Lekeš - 3:4 a v samotném závěru vyrovnal po závaru Jakub Novotný - 4:4

 

Divákům se zápas musel líbit, ale trenéři byli nejspíš na infarkt...

Žiželičtí netrefili ani jednou

Hráči Žiželic asi neměli svůj den. První pokus jim lapil Kolář, druhý mířil do břevna a třetí úplně mimo. A protože v libodřickém dresu trefil Škopek, Sova i Hrstka, bylo po třech sériích rozhodnuto a hosté si asi nečekaně odvážejí dva body.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Jakub Kuzma Novotný, trenér: Sobotní zápas v krásném slunečném počasí přinesl celkem 8 gólů, což jako podívaná pro diváka byla paráda, ale bohužel pro nás, my jsme vstřelili pouze polovinu branek. Nastoupili jsme už v jakžtakž zotavené sestavě a náš výkon tomu po delší době odpovídal. Hráli jsme aktivně a v zápase dominovali, bohužel nás srazilo neproměňování šancí a inkasování po našich chybách. Penaltový rozstřel jasně ovládli hosté a to znamenalo 2 body pro ně.

FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Dá se říci, že nám utekly tři body, ale přiznejme si, že domácí byli mnohem lepší. Fotbalovější, velký rozdíl v rychlosti a kombinaci. Jenže na to se nehraje. Navíc ani jejich gólman neměl svůj den, minimálně dva, možná i tři góly nám "daroval". Dva body rozhodně bereme.



Sestavy


SK Žiželice
D. Mical [-] - J. Korčák [-] , O. Lekeš [-] , R. Lekeš [-] , D. Živný [-] , A. Schánel [-] (70. M. Midloch st. [-] ) , J. Novotný [-] , D. Chlupáč [-] , O. Hůka [-] , A. Apiján [-] , M. Janata [-]

FK Libodřice
M. Kolář [-] - A. Baško [-] , M. Šudy [-] , D. Mlázovský [-] , F. Šafránek [-] - P. Sova [-] , M. Hovorka [-] - J. Košík [-] , M. Hrstka [-] - P. Škopek [-] (80. M. Kruliš [-] ) , R. Medlen [-]

ŽK: 69. D. Živný - 66. F. Šafránek , 75. P. Sova . ČK: 73. F. Šafránek .
Hráči zápasu: J. Novotný - M. Kolář , M. Hrstka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - NOVOTNÝ-KUZMA Jakub (N), NĚMEC Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.