2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jevany doplatily na nevyužité šance


Branky


0

Domácí Kouřim si v utkání vypracovala dvougólový náskok, ale Jevanští dokázali snížit. Ve vypjatém závěru, kdy se domácí bránili zuby - nehty, viděli dvakrát červnou kartu, ale tři body dokázali udržet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes tlak Jevan šla Kouřim do vedení

V sobotním odpoledni zavítaly k utkání jedenadvacátého kola Jevany do Kouřimi. Utkaly se týmy, které svými hráčskými kádry a tak nějak i historicky patří do horní poloviny tabulky. Jenže Jevany se v jarní části trápí a v tabulce jara byly před tímto kolem až na jedenácté příčce se ziskem pouhých sedmi bodů. Kouřim na tom je obdobně - o bodík více a devátá pozice.

 

Zápas začal lépe pro hostující Jevany, jejich hráči měli častěji míč na svých kopačkách a vytvářeli si i gólové šance. Kouřimští ale dobře bránili a co nazablokovali hráči, to pochytal výborný Lukáš Havránek. Velké šance Janoucha nebo Sochůrka tak zůstaly bez gólového efektu. Nejblíže ke vstřelení branky byl R. Krejčík, který ale z trestného kopu napálil pouze tyč domácí brány. 

 

Kouřimští ale neváhali využít každé příležitosti k zaútočení, ale finální fáze se jim příliš nedařila. Jenže když jdete štěstí naproti... Po rohovém kopu domácích vznikl závar a Jan Paclík stál na správném místě. Stačilo míč jen doklepnout do brány - 1:0.

 

 

Nervózní závěr druhého poločasu neunesli domácí hráči

S těsným náskokem pro domácí tým nastupovali hráči do druhého poločasu. A  obrázek z první půle se opakoval. Jevanští svírali svého soupeře na jeho polovině, ale branku ne a ne trefit. Za to na druhé straně využili Kouřimští svých vysokých hráčů a Michal Havránek po další standardní situaci navýšil na 2:0.

 

Ani tato branka ale hosty nepoložila a po deseti minutách vykřesal naději výstavní střelou ze střední vzdálenosti Pavel Krákora - 2:1. Do konce utkání zbývalo dvacet minut a tlak hostů narůstal. Domácí museli začít hrát důrazněji, což vyvolávalo standardky ve prospěch Jevan a komentáře domácích hráčů k výkonu hlavního rozhodčího Kvasničky, což bylo oceněno v posledních minutách dvěma červenými kartami pro Královského a Klégra. Přesto dokázali domácí vedení udržet a získat důležité tři body, které je udržely ve středu tabulky.

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Výsledkově jsme naštěstí zápas zvládli, ale herně to na tři body určitě nebylo. Hosté měli za celý zápas dost příležitostí na to, aby sami rozhodli, ale v koncovce selhávali. Nám se podařilo konečně využít standardní situace, v prvním poločase doklepl míč do brány po rohu Paclík a ve druhém poločase dal vítězný gól po standardce Michal Havránek. Konec zápasu byl hodně nervózní a vyhrocený, podrážděně jsme reagovali na výroky rozhodčího a odnesli to dvěma červenými kartami. Naštěstí jsme to ale ubránili.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Do zápasu s Kouřimí jsme vstoupili velmi dobře. Domácí jsme sevřeli na jejich polovině a ohrožovali jejich branku, ale do vedení šli domácí. Nadále jsme Kouřim tlačili, ale efektivita naší koncovky je nulová. Druhá půle se podobala první. Sice jsme opět domácí tlačili, ale ti se štěstím navýšili své vedení na 2:0. V 60. minutě jsme se dočkali i my. Poté už domácí zcela fyzicky odpadli, ale naše koncovka je žalostná. Závěrem bych chtěl říci, že ne vždy vyhraje lepší tým.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Havránek [-] , T. Svoboda [-] , T. Novák [-] (72. Š. Jasenovský [-] ) , J. Holub [-] - R. Světnička [-] , P. Královský [-] , O. Macháček [-] , J. Paclík [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] (57. J. Keltner [-] ) -

FC Jevany
P. Trázník [-] - J. Chaloupka [-] (50. M. Pacourek [-] ) , Z. Čechák [-] , R. Krejčík [-] , V. Machek [-] - P. Krákora [-] , J. Bečvařík [-] , L. Sochůrek [-] , T. Novák [-] - J. Koula [-] (79. D. Končický [-] ) , D. Janouch [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kvasnička Václav - NAVRÁTIL Milan (N), ŽALUD Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.