Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Branky padaly až po půlhodině hry


Branky


0

Zajímavé utkání viděli diváci v Nučicích, kde hostovaly Pečky. Hosté sice v utkání dvakrát vedli, ale domácí vždy dokázali srovnat skóre. V penaltovém rozstřelu už ale nestačili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěpán Růžička poslal dvěma góly hosty do vedení

"Nebude to tu vůbec snadné, domácí potřebují na svém hřišti vyhrát", konstatoval po příjezdu trenér hostů Petr Šafránek a dodal: "Ale my jsme přijeli bodovat."

 

Hned samotný úvod zápasu přinesl náznaky šancí na obou stranách. Nejprve táhl zajímavý únik po levé straně pečecký Richter, ale v rozhodujícím okamžiku uklouzl a nedal přesnou přihrávku. Na druhé straně se o minutu později uvolnil v křídelním prostoru Novák a jeho nepovedený centr skončil na břevně Cihlářovy brány. 

 

Domácí se snažili využívat dlouhé nákopy na Kubalíka, ale tomu se nedařilo přes Plačka prosadit. Zajímavá situace mohla nastat po dlouhé malé domů pečeckých hráčů, kterou Cihlář netrefil přesně, ale domácí se k zakončení nedostali. Cihlář se pak vyznamenal při trestném kopu Chromého, který dokázal vytěsnit na roh.

 

V dalších minutách se odehrával boj mezi šestnáctkami, kdy ani jeden z týmů si nepřipravil tutovku. Až po půlhodině hry přišla domácí ztráta míče na útočné polovině, hosté dlouhým pasem našli Štěpána Růžičku, který se dostal za Šulce i Vedrala a trefil přesně pod klacek - 0:1.

 

Vedení ale hostům dlouho nevydrželo. Po pěti minutách hry si naváděl míč na střelu po hranici velkého vápna Chromý, nakonec ale viděl dobře nabíhajícího Lukáše Kulhavého, kterému ideálně prostrčil míč za obranu a střelec se nemýlil - 1:1. A hned další dvě šance si připravili domácí borci. K dlouhému nákopu se prodral Kubalík, přízemní přihrávkou hledal Herverta, ale ten na míč nedosáhl. Za chvilku potom v závaru před Cihlářovou bránou skončil míč jen za autovou čarou. 

 

Když už to vypadalo, že nerozhodný stav vydrží do přestávky, po nedůrazu Nučických před bránou Krutského se nejlépe orientoval Štěpán Růžička a strhl vedení na stranu Peček - 1:2.

 

 

 

Domácí srovnali z penalty

Vyrovnaný mač pokračoval i po pauze. Domácí hráči bojovali alespoň o vyrovnání a to se jim povedlo. Po faulu na Kubalíka trefil se štěstím z pokutového kopu remízový gól Dominik Kočí - 2:2. V závěru zápasu se strhl boj o tři body, ale nikomu již přáno nebylo, byť hosté gól vstřelili, ale s porušením fotbalových pravidel.

 

 

 

 

Penalty umí lépe hráči z Peček

V dovednostní soutěži kopů z penaltového puntíku byli úspěšnější hosté (2:4) a odvážejí si tak domů dva body. Domácím zůstal jen jeden a to může být rozhodující v bojích o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Hodík, vedoucí týmu: Celý zápas byl vyrovnaný z obou stran. Soupeř šel do vedení po rychlém brejku, který po pár minutách vyšel i nám. Minutu před půlí nám hosté po zaváhání defenzívy a nedůrazném odkopu, dali branku. Druhou půlku jsme začali nátlakovou hrou, ale šance nepřišly. Po jednom z úniků ofenzívy byl faulován Filip Kubalík a penaltu jsme se štěstím proměnili. Do konce zápasu se již nic nestalo a o výsledku musel rozhodnout penaltový rozstřel, při kterém byli hosté úspěšnější.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Zápas ve kterém domácí nutně potřebovali vyhrát a my jsme přijeli bodovat.To se nám podařilo,ale snadné to vůbec nebylo.Domácí hráli to, co jsem očekával. Jednoduše nakopávali téměř celý zápas míče k naši brance a čekali, co nám propadne a z toho chtěli vytěžit branky. My jsme se této hře přizpůsobili a to nám nevyhovuje. Tak z toho byl zápas, který moc fotbalové krásy nenabral, spíše naopak. Nakonec remíza spravedlivá a plusový bod z penalt nás těší. S výkonem spokojen nejsem, dva body beru. Těší mě, že se střelecky prosadil Růžička a doufám, že mu to tam bude teď padat.



Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.