Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V důležitém záchranářském souboji dominovaly Plaňany


Branky


0

Po nerozhodném stavu první půle začal v domácím dresu řádit Marek Švehla, který čistým hattrickem dovedl Plaňany k důležitým třem bodům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky byly do přestávky vše

Na hřišti v Plaňanech se utkaly dva celky, které jsou hodně ohrožené sestupem. Proto bylo pro oba týmy důležité v tomto utkání bodovat. Aktivněji začali domácí hráči a po osmi minutách šli do vedení po individuální akci Tomáše Proskočila - 1:0

 

Z vedení se ale Plaňany radovaly jen chvilku. Již ve čtrnácté minutě bylo srovnáno, když se po centru prosadil hlavou osecký zakončovatel Martin Koubek - 1:1. Toto bylo bohužel pro diváky vše, co mohl první poločas nabídnout. Domácím hráčům kombinace nevycházely, na kopačkách byla vidět nervozita. Hosté se nikam dopředu také netlačili a tak byli všichni rádi, že hlavní rozhodčí Netáhlík odpískal poločas.

Marek Švehla stihl čistý hattrick

Zato druhý poločas nabídl opravdovou bitvu o důležité body. Trenér Ondřej Volavka jako správný vojevůdce vyburcoval domácí hráče k mimořádnému výkonu a ti šli hned od začátku po třech bodech. Již po třech minutách se mohl radovat Marek Švehla, který svým prvním gólem v zápase strhl vedení na stranu Plaňan - 2:1

 

V další šanci se ocitl Andrašík, který se obtočil kolem oseckého obránce, ale jeho sice umístěnou, ale slabou střelu zlikvidoval Kalinec. Ten měl o mnoho více starostí se zakončením Proskočila o minutu později, ale jeho střelu stačil vytáhnout na břevno. Na druhé straně si na Lambertovu pobídku zabíhal za obranu Karban, ale Hradecký mu důrazným zákrokem pod nohy míč sebral. Ani průnik střídajícího Hanzálka neslavil úspěch, protože mu ve finále míč ukopl Špaček na rohový kop.

 

Další dvě gólovky se sešly v jedné minutě. Nejprve Andrašík obral o míč Sixtu, ale skvěle zakročil Kalinec. Po okamžitém protiútoku vyslal Pechanec do křídla M. Černého, jeho přihrávka našla Lamberta, ale Hradecký stačil míč vykopnout nohou. Za pár minutek mohli dva osečtí hráči zakončovat po centru ze standardky, ale Hradecký míč lapil. Rychlý protiútok táhl po pravé straně Kozdera, přesným pasem našel Marka Švehlu, který si obhodil Drahovzala a mířil přesně k tyči - 3:1.

 

Naději vykřesali hosté po centru z trestného kopu. Lambertův míč našel přesně hlavu Pavla Maška, který koníčkem překonal Hradeckého - 3:2. Jenže domácí měli včera na hřišti Marka Švehlu, který odpověděl hned po minutě - 4:2 a radost mohl sdílet i se svojí fandící rodinou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Břichnáč, kapitán týmu: Asi na nás zapůsobila nervozita, ale první poločas byl nejhorší, co jsme na jaře odehráli. Vázla kombinace a i můžu soudit podle sebe, že hra dozadu nebyla zdaleka ideální. Do druhé půle jsme zlepšili fotbalové myšlení a bojovnost. Švehla třemi góly rozhodl utkání a ještě jsme několik šancí neproměnili. Víme, že naše hra nebyla nijak excelentní. Hráčům chci poděkovat za bojovnost a za důležité 3 body. Na závěr bych chtěl ocenit výkon rozhodčího Netáhlíka, který byl vynikající.

FK Viktorie Velký Osek
Martin Koška, trenér: Výkon našeho mužstva ve druhém poločase a s tím spojený konečný výsledek je pro mne zklamáním. Takto se o záchranu v soutěži nebojuje. Opět jsme doplatili na neproměňování našich brankových příležitostí a lacinost, se kterou opačně branky dostáváme. Do konce soutěže je ještě pět kol, ve kterých budeme mít možnost tuto ztrátu napravit.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - P. Málek [-] (68. K. Hanzálek [-] ) , M. Grulich [-] , T. Freund [-] (73. J. Postelt [-] ) , T. Proskočil [-] , M. Švehla [-] , M. Češner [-] , J. Andrašík [-] , P. Břichnáč [-] , J. Kozdera [-] , M. Freund [-]

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - P. Drahovzal [-] , A. Sixta [-] , J. Karban [-] , M. Koška [-] (68. M. Černý [-] ) , P. Špaček [-] , M. Koubek [-] , L. Černý [-] , P. Lambert [-] , O. Pechanec [-] , P. Mašek [-]

ŽK: 75. M. Švehla - 76. P. Lambert .
Hráči zápasu: T. Freund , M. Švehla .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.