Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zásmuky ještě stále živí naději


0

Po prohraném poločase začal v zásmuckém dresu řádit Chábera a dvěma góly otočil skóre. Zásmuky tak poprvé v letošním ročníku berou na domácím hřišti tři body a ještě stále mohoou alespoň teoreticky doufat v záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zásmuky šly do vedení hned v první minutě

Někteří diváci se ještě nestačili soustředit na začátek zápasu, když po levé straně pláchl Chábera Šindelářovi, na jeho centr brankář hostů nedosáhl a Jakub Lindner měl jednoduchou pozici - 1:0

 

Zásmuky byly v úvodních minutách lehce aktivnější, přesto hosté po pěti minutách vyrovnali. Antoš načechral míč ze standardní situace na hlavu Šindeláře, který jen lehce změnil směr letu. Staš míč neudržel v rukavicích a David Chvojka dorážkou srovnal skóre - 1:1.

 

V dalším náznaku šance se po kombinaci Vokáčka a Žemby objevil aktivně hrající Chábera, ale hostující obránci mu míč v posledníchvíli ukopli na rohový kop. V další šanci stejného hráče byl obrán o míč shlukem hráčů. Na druhé straně zahrozil Antoš, který převzal míč na půlící čáře, udělal několik rychlých kroků a poslal do šance Sixtu, ale Vondráček mu míč ukopl na roh. Přišel krátký ale účinný tlak Krakovan. Rohový kop domácí odvrátili, ale ke střele se z hranice vápna dostal opět Sixta. Jeho dobře mířenou střelu vytáhl Staš na další roh. Ten byl opět odvrácen, ale na opakovaný centr si na zadní tyči naskočil Josef Robovský a překlopil misku vah na stranu hostů - 1:2.

 

Po pár minutách převzal u půlící čáry míč Šindelář, postupoval s ním směrem k bráně Zásmuckých, jejichž obrana před ním neustále nepochopitelně ustupovala až nakonec z rohu velkého čtverce vypálil, ale míč minul o metr vingl Stašovy brány.

 

A domácí toužili po vyrovnání. Na bránu Dostála pálil Chábera, tečovaný míč o záda jednoho z obránců stačil ale hostující gólman vytěsnit na roh, po kterém hlavičkoval Derka nad bránu hostů. Další rychlou akci po pravé straně po ose Roth - Derka zakončoval Borovička pěknou přízemní ranou těsně mimo tyče. Po další kombinaci středem hřiště se dostal za obranu Benda, jenže jeho střela šla jen do boční sítě. Další rána Lindnera šla vysoko nad.

 

Velkou šanci měli i hosté. Antoš centruje z přímého kopu na zadní tyč, kde si naskočil R. Tlučhoř, ale hlavou míč jen lízl a tek skončil vedle brány. Ten samý hráč měl stejnou možnost o dvě minuty později na opačné tyči, ale také bez gólového zářezu.

 

V samotném závěru namířili konečně domácí mezi tyče, ale dělovky Borovičky i Lindnera šly přesně doprostřed brány a Dostál je dokázal zlikvidovat.

Ondřej Chábera dvěma góly zařídil tři body

Druhý poločas už tak pohlednou hru nepřinesl, ale pro domácí bylo důležité, že jejich zakončení nalezlo alespoň dvakrát cestu do sítě. Postaral se o to v obou případech Ondřej Chábera - 3:2 a zařídil tak první výhru Zásmuk na domácím hřišti v tomto ročníku, protože hosté v závěrečném tlaku nic nevymysleli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Martin Čapek, trenér: Myslím, že jsme odehráli nejlepší utkání a na domácím trávníku se nám podařilo poprvé naplno bodovat. Dařilo se nám kombinovat a dostávali jsme se do zakončení. Za první poločas jsme měli tolik střel jako za celou sezónu. Ani hosté, ale nezůstávali v zakončení pozadu. Šance střídala šanci. Nakonec jsme byli šťastnější my a udrželi vedení. Jsem rád, že kluci bojují a užívají si spolu s věrnými diváky poslední zápasy v okresním přeboru.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Je to jarní klasika - výsledková mizérie venku. Děláme obranné chyby, dnes jsme hned v první minutě pustili domácí do vedení. Do přestávky jsme sice otočili, ale ve druhé jsme zase pustili do vedené Zásmuky. Třetí gól byl nešťastný, po teči, a v závěru jsme i přes tlak už nic nevymysleli. Trochu se nám kupí zranění, teď máme naštěstí volno, tak se snad zregenerujeme.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
I. Staš [-] - Z. Vokáček [-] , M. Vondráček [-] , J. Roth [-] , M. Kraus [-] - J. Derka [-] (89. M. Čapek [-] ) , J. Lindner [-] , P. Benda [-] , D. Žemba [-] (77. L. Skala [-] ) - T. Borovička [-] (59. L. Sobotka [-] ) , O. Chábera [-] (90. J. Svoboda [-] ) -

TJ SK Krakovany
L. Dostál [-] - M. Kutil [-] (85. J. Špinka [-] ) , J. Robovský [-] , S. Šindelář [-] , R. Tlučhoř [-] - J. Antoš [-] , D. Chvojka [-] (79. V. Novotný [-] ) , L. Tlučhoř [-] , J. Pospíšil [-] (46. M. Skokan [-] ) - T. Sixta [-] , A. Dostál [-] -

ŽK: 32. J. Roth , 87. O. Chábera - 39. L. Tlučhoř , 58. M. Kutil , 82. R. Tlučhoř .
Hráči zápasu: Z. Vokáček , O. Chábera - L. Dostál .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Salava Václav - ČAPEK Adam (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.