Po divoké přestřelce berou body Plaňany


Branky


0

Velice důležité body uhráli domácí borci Plaňan v utkání proti Jevanům. V prvním poločase se oba týmy tahaly o vedení, ale o gól spokojenější šli do kabin domácí. Ve druhé půli potvrdili domácí tři body pátým gólem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda pro diváky začala hned ve třetí minutě

Solidně obsazené sestavy na obou stranách dávaly tušit zajímavý průběh utkání. Jen v brance hostů musel nastoupit Jásek. Ale podle výsledku prvního poločasu to vypadalo, že nastoupili samí útočníci a žádní obránci.

 

Hned v samém úvodu si na centrovaný míč vyskočil nejvýše Michal Freund a začal gólový účet - 1:0. Po dvaceti minutách hry hosté dvěma góly během čtyř minut zápas otočili. Po brejkových akcích se nejprve prosadil David Janouch a vyrovnal na 1:1 a poté Tomáš Novák strhl vedení na stranu Jevan - 1:2.

 

Ale neutekly ani čtyři minuty a domácí měli šanci na vyroovnání. Po faulu v šestnáctce na Tomáše Proskočila sám postižený z pokutového kopu srovnal - 2:2. A vzápětí šli Plaňanští opět do vedení po střele Pavola Brecíka z hranice velkého čtverce, která gólmanovi trochu skočila - 3:2.

 

Před přestávkou se podařilo hostujícím hráčům opět vyrovnat. Po rohovém kopu hlavičkoval přesně Radek Krejčík - 3:3. Ale ani to ještě nebylo vše. Vedení vrátil domácím Josef Kozdera, který po krásné kombinaci s Proskočilem zakončoval fantastickým lobem - 4:3.

 

Diváci museli být spokojení, spousta gólů, vedení domácích a očekávání druhého poločasu.

 

Tři body pojistil Pavol Brecík

Druhý poločas už gólově tak zajímavý nebyl. Jevanští trochu přitlačili na pilu a zmáčkli domácí před jejich branku. Vyložené šance sice neměli, ale tento způsob hry mohl přinést domácím jen oči pro pláč. Naštěstí pro ně hosté chybovali v rozehrávce, k míči se dostal Pavol Brecík a sólovém úniku zakončil přesně - 5:3. Do konce zápasu zbývalo v tuto chvíli dvacet minut.

 

To už bylo ale vše podstatné, co se ve druhé půli odehrálo. Pro domácí jsou to velice důležité body, protože pro ně téměř znamenají záchranu. Před svým nejbližším pronásledovatelem (V. Osek) mají osmibodový náskok a vzhledem k lepším vzájemným zápasům jim stačí získat ve zbývajících třech kolech ještě jeden bodík. V příštím kole v Pečkách to ale nejspíš bude hodně těžké. Jevany pokračují v jarní mizérii, ale mají body nahrané z podzimu.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Břichnáč, kapitán týmu: Konečně jsme se zase sešli v zajímavé sestavě, hráli jsme víc po zemi a kombinovali. Byl to na pohled lepší fotbal, ale asi se ani jednomu týmu nechtělo moc bránit. Bylo to dobré tak pro diváky. Ale pro nás je důležitý závěrečný stav a tři body, které by nás už snad mohly zachránit.

FC Jevany
Jan Lahoda, trenér: Zápas v Plaňanech za úmorného vedra jsme opět nezačali dobře a brzy jsme prohrávali. Nakonec to vypadalo na poločasovou remízu, ale dostali jsme zase po naší chybě gól do šatny. Druhou půli jsme začali aktivně a domácí se jen bránili. Opětovná chyba při rozehrávce ve středu pole pomohla Plaňanům k navýšení skóre na 5:3. Tím zápas skončil a domácí se s velkým úspěchem zachránili.



Počet diváků: 75. Rozhodčí: Voborník Josef - FREUND Karel (N), LAHODA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.