Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plaňany v derby neuspěly, ale záchrana je v kapse


Branky


0

I přes porážku Plaňan v derby s Pečkami jsou Plaňanští tři kola před koncem zachráněni díky výsledkům ostatních soupeřů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Je to pro nás derby, ve kterém máme motivaci vyhrát, jelikož chceme soupeři vrátit porážku z podzimního utkání a navíc chceme především doma vyhrávat", uvedl před úvodním hvizdem trenér domácího celku, Petr Šafránek a nastínil i připravenou taktiku: "Se soupeřem se známe a tak vzájemně víme slabší i silnější stránky soupeře. Síla Plaňan směrem dopředu je především Proskočil a potom dobře organizovaný střed obrany je jejich druhá silná stránka. Proto máme v úmyslu směrem dopředu hrát hlavně po stranách a tam využít rychlosti našich hráčů."

 

Plaňanští podle vyjádření z minulého týdne by rádi hned v tomto derby vybojovali potřebný bod k definitivní jistotě záchrany a nemuseli by čekat na výsledky ostatních soupeřů. První poločas byl ale i vlivem horkého počasí odehraný ve volnějším tempu. Vypracované šance ale pochytali oba gólmani a do vedení se po téměř půlhodině hry dostali borci domácího AFK, když Štěpán Růžička proměnil pokutový kop - 1:0.

 

 

 

Pečky daly uvadajícímu soupeři další dva góly

Druhý poločas začal pro domácí tým menším šokem, když Tomáš Proskočil ukázal svou výbornou kopací techniku a chytré fotbalové myšlení, zaskočil Cihláře v brance a srovnal stav na 1:1. To běžela teprve druhá minuta druhého poločasu. DOmácí se ale rychle otřepali a dál praktikovali svoji kombinační hru a snažili se využívat křídelní prostory. Naopak hosté postupně uvadali a nestíhali bránit akce AFK. 

 

Za zády plaňanského gólmana Hradeckého tak nakonec skončily další dva míče po zakončení Štěpána Růžičky, který tak dal svůj druhý gól v utkání a prokazuje narůstající střeleckou formu, a Martina Dolejše, který tak stanovil konečný výsledek zápasu na 3:1.

 

Ani tento výsledek nakonec hosty mrzet nemusí, protože díky ostatním výsledkům tohoto kola jsou s jistotou zachránění a zbylá dvě kola mohou odehrát s čistou a klidnou hlavou.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Podařilo se nám do puntíku naplnit stanovenou taktiku a to byl klíč ke třem bodům. Sice úvod druhého poločasu nás trochu zbrzdil, ale vytrvalostí jsme dokázali zápas dovést do vítězného konce. V zápase jsme měli více míč pod kontrolou a myslím, že nám patří zasloužené vítězství. Na závěr bych chtěl zmínit výborný výkon Michala Kysela, který s námi pravidelně trénuje, ale po domluvě hraje pouze když máme problémy se sestavou. Dnes nastoupil a podal mimořádný výkon.




Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - M. Materna [-] (48. V. Bubla [-] ) , M. Kysel [-] , L. Mužík [-] , T. Holub [-] , M. Štégl [-] (88. T. Jedlička [-] ) , Š. Růžička [-] (90. T. Plaček [-] ) , M. Dolejš [-] , M. Modrovič [-] , M. Novák [-] , J. Konůpek [-]

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] (86. M. Jambor [-] ) - T. Proskočil [-] , J. Postelt [-] , T. Freund [-] , P. Brecík [-] , M. Švehla [-] , M. Češner [-] , J. Andrašík [-] , M. Grulich [-] , K. Hanzálek [-] , M. Freund [-] (81. P. Málek [-] )

ŽK: 89. M. Kysel - 37. M. Švehla , 56. M. Freund , 84. M. Hradecký , 85. M. Češner .
Hráči zápasu: M. Kysel .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Kosina Ladislav - MACHÁČEK Václav (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.