1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečváry uspěly až ve hře deset na deset


Branky


0

Poločasový stav 1:1 dokázali hosté překlopit do výhry až po vyloučení Vanty a M. Šafránka, když už se hrálo pouze v deseti hráčích na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra i skóre

Několik hráčů základních sestav chybělo v soupiskách obou mužstev. "Musíme se obejít bez distancovaného F. Šafránka a zraněných Sovy a Medlena", konstatoval Lukáš Lanc před utkáním.

 

Utkání bylo vcelku svižné a v prvním poločase vyrovnané. Bohužel pro diváky byla první polovina utkání chudá na šance. Do vedení se dostali domácí hráči po dlouhém nákopu a náběhu Marka Hrstky, který mezi nohami prostřelil Stoupu - 1:0

 

Po půlhodině se Bečvareckým podařilo srovnat, když se přesně trefil Petr Jahoda - 1:1. Vedení na domácí stranu mohl zvrátit Kruliš, který ze strany trefil spojnici tyče a břevna.

 

"Přijeli jsme sem sice s jistotou prvního místa a postupu, ale chceme tu dnes vyhrát," prohodil při odchodu do kabin Josef Kuba a dodal: "Něco vymyslíme..."

 

 

Čáslava strhl tři body pro Bečváry

Již takhle oslabená sestava domácích dostávala další trhliny. V šestadvacáté minutě musel střídat nuceně Šudy, chvilku po pauze Pohanka. 

 

Po deseti minutách druhé půle se nechal vyprovokovat hostující Jiří Vanta a za zbytečný faul byl po druhé žluté kartě vyloučen. Jenže za pět minut domácí o početní výhodu přišli, když rozhodčí Černý vyloučil také po dvou žlutých kartách domácího Miroslava Šafránka.

 

 A hra v deseti evidentně více svědčila hostům. Získali více prostoru a domácí postupně uvadali. Dvěma góly během pěti minut rozhodl Josef Čáslava - 1:3. Domácí borci Libodřic se před bránu Stoupy dostávali už jen centrovanými míči, ale bez efektu.

 

"Kdybychom byli kompletní, tak jsme lídra potrápili víc", konstatoval po zápase domácí trenér Lukáš Lanc. "Na hřiště musel zase i Zelinka"



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Lukáš Lanc, trenér: Po vyrovnané první půli se obrázek hry rapidně změnil po vyloučení Vanty a M. Šafránka. Hosté byli najednou rychlejší a zápas dovedli do vítězného konce. My ale teď musíme přemýšlet, jak postavíme sestavu pro poslední víkend. Béčko nám hraje dopoledne a my navečer a lidí je tak na jeden manšaft.

SK Bečváry
Josef Kuba, trenér: Zápas byl ze začátku vyrovnaný, domácí se dostali do vedení, které jsme ještě do poločasu smazali. Druhá půle byla ovlivněna vyloučením na každé straně, na hřišti bylo více prostoru a to jsme dokázali lépe využít my. Byli jsme rychlejší a nebezpečnější, myslím, že se projevila lepší kondice i rychlostní předpoklady našich hráčů. Za vítězství na horké půdě Libodřic jsem rád.



Sestavy


FK Libodřice
M. Kolář [-] - A. Baško [-] , M. Šudy [-] (24. D. Mlázovský [-] ) - P. Heverle [-] , M. Hovorka [-] - J. Košík [-] - P. Škopek [-] , M. Šafránek [-] , M. Kruliš [-] (78. V. Zelinka [-] ) , M. Hrstka [-] , L. Pohanka [-] (51. O. Svoboda [-] )

SK Bečváry
O. Stoupa [-] - J. Čáslava [-] , O. Holub [-] , M. Slezák [-] , L. Kubásek [-] - V. Šmejkal [-] (66. J. Kšírl [-] ) , J. Dědek [-] , M. Horáček [-] , P. Jahoda [-] - J. Vanta [-] , M. Černý [-]

ŽK: 8. M. Hrstka , 40. M. Šafránek , 62. M. Kruliš - 25. J. Vanta , 34. L. Kubásek . ČK: 60. M. Šafránek - 55. J. Vanta .
Hráči zápasu: L. Pohanka - P. Jahoda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý Martin - NĚMEC Ladislav (N), ŠMEJKAL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.