M. Klička 21. (p.)
M. Klička 36.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miloslav Klička nasměroval Jestřábku ke třem bodům


Branky


21. M. Klička (p.) , 36. M. Klička
0

Hrstka diváků byla zvědavá na souboj předních týmů jarní tabulky. Hosté bohužel přijeli se značně oslabenou sestavou a domácím tak usnadnili jejich kombinační hru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér Šafránek lepil sestavu

Domácí stratég František Machurka marně hledal mezi hostujícími hráči oba nebezpečné hroty. "Bude to pro nás těžký zápas", pronesl před zahájením utkání pečecký trenér Petr Šafránek a dodal: "Přijeli jsme vlastně bez ofenzívy."

 

A na hřišti to bylo od počátku utkání vidět. Hosté se po celý zápas dostávali maximálně k šestnáctce domácích, kterou v pohodě strážil Heres a vychytanou nulou se dostal na stejný počet jako jeho protějšek v zápase Cihlář.

 

Úvod zápasu přinesl kombinační hru obou týmů, ale jen domácí je dokázali táhnout až do blízkosti soupeřovy brány. Jenže zatím chyběla finální fáze. První gólovka přišla po deseti minutách hry, kdy centr z trestného kopu od pravé lajny odhlavičkovali obránci jen do výšky. Gólman Cihlář si na padající míč šel, ale v souboji, který možná mohl být posouzen i jako faul, na něj nedosáhl. K balónu se dostal Záhora, ale jeho první střela byla zblokovaná a druhá letěla nad bránu.

 

Další oslabení pro hosty přišlo po dvaceti minutách hry, kdy musel pro zranění vystřídat Bubla. A další útoky se valily na jejich bránu. Drzý průnik Záhory středem hřiště hasili hosté až za cenu faulu v šestnáctce, k penaltě se postavil Miloslav Klička a nekompromisně proměnil - 1:0

 

Do dobré šance se dostal Krupka, který si dlouhý míč zpracoval na prsa, ale do střely mu stihl zasáhnout dobře hrající Chudoba. Bohužel se při tom srazil s Cihlářem a míč se vykutálel zpět ke Krupkovi. Ale i jeho další střela šla jen do obránců. V šestatřicáté minutě se mohli domácí konečně radovat podruhé. Mikeš se u brankové čáry prosmýkl kolem Aksamita, přesně našel na penaltě nabíhajícího Miloslava Kličku, který podruhé rozvlnil síť - 2:0.

 

V těchto chvílích to vypadalo na pořádný debakl pro hosty, jenže v dobrých střeleckých pozicích neuspěli Kureš, Krupka ani Záhora. 

V horkém počasí už jen údržba

Ve druhém poločase domácí polevili. Obrana však nadále pracovala stoprocentně, ale do rychlých útočných akcí už se moc nechtělo. K vidění bylo několik šancí, ale branka další už nepadla. Jestřábka si tak pojistila druhé místo v tabulce okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Myslím, že hra byla v daném vedru docela solidní, byly tam nějaké pěkné kombinace a hlavně plno šancí. V prvním dějství jsme dvě dokázali proměnit, ve druhé už jsme gól nepřidali. Tradičně se mi líbil Klička, a tentokrát i Záhora, který naši hru dokáže rozhýbat.

AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Domácí vyhráli zaslouženě, protože byli po celý zápas lepším týmem. My jsme se tentokrát nedostávali vůbec do žádných šancí a to hlavně z důvodu, že jsme na zápas přijeli bez ofenzivních hráčů a bez nich to prostě nešlo. Navíc na jejich místo nastoupili hráči z dorostu a ti pro mě byli velkým zklamáním. Měli sice v nohách dopolední zápas, ale v tomto utkání nehráli na hranici svých fyzických možností. To pro mě bylo nepříjemné překvapení. Naopak musím vyzdvihnout zkušené hráče, kteří celý zápas odmakali, přestože to dnes na soupeře nestačilo.



Sestavy


TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - R. Hájek [-] , D. Záhora [-] , M. Skalický [-] , A. Krupka [-] , P. Kureš [-] , M. Klička [-] , O. Pavelka [-] , M. Mikeš [-] , P. Kesner [-] , J. Hron [-]

AFK Pečky
T. Cihlář [-] - V. Bubla [-] (19. V. Hrdlička [-] ) , O. Richter [-] , M. Štégl [-] , T. Holub [-] (36. O. Doležal [-] ) , M. Dolejš [-] , M. Modrovič [-] , M. Novák [-] , T. Chudoba [-] , F. Axamit [-] , J. Konůpek [-]

ŽK: 75. O. Pavelka - 19. T. Cihlář , 40. F. Axamit , 64. O. Doležal .
Hráči zápasu: D. Záhora , M. Klička - T. Chudoba .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - NEUBERT Josef (N), MACHÁČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.