Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice neopakovaly blamáž z minulého týdne


Branky


0

Pro Žiželické to byl poslední zápas ročníku a tentokrát nenechali nikoho na pochybách, kam v tabulce patří. Hosty výsledkově smetli ze hřiště a přibalili jim na cestu domů šest gólů. Ale herně Zásmuky zdatně sekundovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve vyrovnaném poločase dávali branky jen domácí po chybách hostů

Hosté lepili sestavu na poslední chvíli, jak nám prozradil asistent trenéra Zdeněk Kubelka: "Jak už se stalo tradici posledních zápasů, před utkáním se omluvilo několik hráčů základní sestavy a tak jsme odjížděli pouze s jedním dorostencem a náhradním gólmanem na lavičce."

 

Začátek utkání nenaznačoval, že hraje třetí tým s posledním a hrál se vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. V zásmuckém dresu Sobotka a po něm Roth pálili nad. V 9.minutě se k navýšení smůly hostů zranil Roth a museli nuceně střídat - na hřiště nastoupil teprve patnáctiletý dorostenec Čáp. V 15.minutě darovali hosté svojí chybou domácím vedeni - Jakub Korčák - 1:0, které po dalších patnácti minutách domácí navýšili opět po nedorozumnění v obraně hostů. Střelcem byl Artúr Apiján - 2:0. O minutu na to mohl Derka snížit, ale netrefil prázdnou bránu. Další šanci měl Lindner, ale domácí gólman ho vychytal. Hezkou akci připravil Borovička se Sobotkou pro Vokáčka, který zakončil opět nad domácí branku. Ve 39.minutě špatně rozehrál Staš přímo na nohu Aleše Schánela, který stál na hranici šestnáctky a bylo to 3:0.

 

Další tři trefy za záda Staše

Ve druhém poločase byla vidět evidentní snaha o zvrat výsledku ze strany hostů, ale domácí dokázali trestat. Postupně se trefili dva střelci z prvního poločasu - Jakub Korčák - 4:0 a Artúr Apiján - 5:0. Za hosty promarnili svoje šance Borovička a Sobotka.

 

Domácí mohli ve druhém poločase dát ještě více branek, ale Staš napravil svou chybu z první půle a několik šancí vychytal. V jednom případě mu pomohlo i břevno a nebo se Zásmuky se štěstím ubránily. Poslední zápis do tabulky střelců tak napsal ve dvaaosmdesáté minutě Radek Lekeš - 6:0

 

"Opět se projevilo, že naše proměňování šancí je mizerné", mohl při odchodu do kabin jen lakonicky konstatovat Zdeněk Kubelka. Zásmuky tak po solidní hře odjíždějí s debaklem.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zásmuky
Zdeněk Kubelka, asistent trenéra: I s poslepovanou sestavou na poslední chvíli jsme tady snad nepředvedli úplně špatný výkon, hlavně v prvním poločase. Bohužel výsledek vypadá jednoznačně, protože naše střelecká nemohoucnost je už do nebes volající. Na druhou stranu musíme uznat, že ve druhé půli jsme mohli inkasovat další branky a naštěstí něco pochytal Staš.



Sestavy


SK Žiželice
D. Mical [-] - A. Apiján [-] (81. M. Živný [-] ) , J. Korčák [-] , M. Bubeník [-] , R. Lekeš [-] , O. Lekeš [-] , J. Novotný [-] , O. Hůka [-] , D. Živný [-] , M. Midloch st. [-] (75. M. Midloch ml. [-] ) , A. Schánel [-]

TJ Sokol Zásmuky
I. Staš [-] - P. Benda [-] , M. Vondráček [-] , Z. Vokáček [-] , F. Jonáš [-] , J. Roth [-] (14. M. Čáp [-] ) , L. Sobotka [-] , P. Skala [-] , J. Derka [-] , T. Borovička [-] , J. Lindner [-]

ŽK: 22. J. Novotný , 77. R. Lekeš - 44. M. Vondráček , 51. T. Borovička , 59. J. Derka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POKLOP Petr - KUNC Václav (N), PANGRÁC Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.