Kubalíkův hattrick během jedenácti minut


Branky


0

Krakovany potvrdily, že venku se jim tolik nedaří a skolil je jediný hráč domácích. Filip Kubalík nasázel v prvním poločase hattrick během pouhých jedenácti minut a hosté v druhé půli už jen korigovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krakovany potopil Filip Kubalík

Utkání okomentoval Jan Vedral:

 

V zápase bylo vidět, jak moc nás v předchozích duelech svazoval pocit, že musíme vyhrát. Tentokrát se už o nic nehrálo, obě mužstva se pohybují v klidném středu a tak se dal očekávat útočný fotbal. V prvních minutách měli míč na kopačkách spíše hosté, ale branku nikterak přímo neohrozili.

 

Naopak na druhé straně se dvakrát během dvou minut trefil Filip Kubalík, když dokázal utéct pomalejším stoperům Krakovan. Když pak v šestatřicáté minutě završil hattrick po akci Marka Šulce, byli hosté úplně na dně.

 

Do kabin tak šli mnohem veselejší domácí hráči.

Úsporný režim druhé půle

Druhý poločas již takové tempo nenabídl a vzhledem k horkému počasí nasadila obě mužstva úsporný režim. V sedmdesáté sedmé minutě po standardní situaci vytáhl Tomáš Krutský míč pouze na břevno a Jan Špinka pohodlně zakončil hlavou a postaral se o čestný úspěch hostů.

 

Krakovany tak nadále patří mezi nejhprší týmy okresního přeboru na venkovních hřištích, když v celém ročníku uhráli venku pouze sedm bodů. Horší jsou už jen týmy Velkého Oseka a Konárovic. Nučice se touto výhrou dotáhli za svého soupeře o pouhý bod a v posledním kole se bude rozhodovat a konečném pořadí na čtvrtém až desátém místě, kde je rozdíl pouhých tří bodů. Teoreticky se tedy Nučice mohou ze současného devátého místa posunout až na čtvrté.

 

"My se budeme chtít ale v příštím kole na domácím hřišti opět prezentovat naší hrou a potěšit diváky výhrou." uzavřel po zápase trenér hostů Vlastimil Chlád.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Hodík, vedoucí týmu: Dnes jsme odehráli výborné utkání bez zbytečných starostí. V prvním poločase jsme soupeře přehráli ve všech směrech a vstřelili jsme tři branky. Ve druhém poločase jsme měli několik šancí, které jsme neproměnili a náš soupeř vstřelil jediný gól ve druhém poločase po závaru ve vápně. Jinak jsme byli po celý zápas lepším mužstvem. Hráčům bych chtěl poděkovat za bojovný výkon a chtěl bych pochválit rozhodčího Bláhu za korektní řízení zápasu.

TJ SK Krakovany
Vlastimil Chlád, trenér: Opakuje se neustále to samé. Venku jsme bez bojovnosti a nadšení. Zase se vracíme bez bodů. Začali jsme dobře, ale svoje šance jsme neproměnili a naopak nám Kubalík dal tři góly a bylo po zápase.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bláha Milan - HOUDEK Petr (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.