3:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

25.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konárovice ztratily poslední špetku naděje


Branky


0

Plaňanský Marek Švehla hattrickem v prvním poločase v podstatě rozhodl utkání. Hosté snížili patnáct minut před koncem a tento výsledek je posílá minimálně na rok do třetí třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek Švehla popravil Konárovice

V úvodu zápasu Konárovice zaskočily domácí kvalitními rychlými protiútoky, ale bohužel pro hosty bez efektu. A poté začal řádit Marek Švehla, který třemi krásnými góly stanovil poločasový výsledek.

Hosté již jen korigovali

Druhá půle se již jen dohrávala, domácí své šance v góly už nepřetavili. Hostující Lukáš Kahoun se navíc nechal vykartovat. Přesto hosté ještě dokázali korigovat z kopačky Radka Pokorného.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Petr Břichnáč, kapitán týmu: Bylo sice horko, ale sešli jsme se v solidní sestavě a dařila se nám hra po zemi. V úvodu nás Konárovice trochu potrápily, ale pak Švehla rozhodl nádhernými góly po sóle, patičkou...




Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - T. Proskočil [-] , P. Málek [-] (46. V. Javorský [-] ) , T. Freund [-] (46. K. Hanzálek [-] ) , P. Břichnáč [-] , M. Švehla [-] , M. Češner [-] , J. Kozdera [-] , M. Grulich [-] , J. Postelt [-] (65. J. Zběhlík [-] ) , M. Freund [-] (71. M. Jambor [-] )

TJ SK Konárovice
O. Ernyger [-] - M. Brunclík [-] , P. Jandák [-] , M. Vokoun [-] - D. Plachý [-] , M. Havlíček [-] , R. Pokorný [-] , P. Kopecký [-] - M. Černík [-] , L. Marek [-] (46. M. Petržela [-] ) , L. Kahoun [-] -

ŽK: 26. T. Freund , 32. T. Proskočil - 32. P. Jandák , 32. M. Brunclík , 65. L. Kahoun . ČK: 65. L. Kahoun .
Hráči zápasu: M. Švehla .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.