3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zásmuky se s přeborem loučí vítězně


Branky


0

Plaňany se případnou výhrou mohly posunout i do horní poloviny tabulky, ale to by musel být přístup hráčů mnohem kvalitnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Plaňany načal Filip Jonáš dvěma góly

Plaňanští přijeli do Zásmuk v hodně poslepované sestavě jakoby už o nic nešlo. Ano, záchrana plaňanského týmu byla jasná a stejně tak sestup Zásmuk. Ale šlo o konečné postavení v tabulce. Na rozdíl od hostů hráli domácí uvolněně a snažili se kombinovat. Již v sedmé minutě šli domácí do vedení po přesné hlavičce Filipa Jonáše - 1:0. Ten samý hráč dorážkou nyvýšil na 2:0 po půlhodině hry.

 

Za hosty trefil v prvním poločase Proskočil břevno a to bylo vše.

Filip Jonáš zkompletoval hattrick

Úvod druhého poločasu patřil hostům, kteří přece jen přidali na aktivitě. Ale jejich akce vesměs končí před hranicí šestnáctky domácích borců. Zajímavá možnost se naskytla z trestného kopu z nějakých dvaceti metrů. Češner kroutil míč na teč z hlavy Proskočila, ale ten na míč bohužel nedosáhl a balón proletěl asi metr vedle tyče. 

 

Aktivní Jonáš se prodral po pravé straně a jeho přízemní centr nezasáhl ani Sobotka ani Derka. I tak se Filip Jonáš dočkal odměny v podobě vstřeleného hattricku. Nejprve si připravil míč z levé strany Chábera, snažil se technickou střelou překonat výborně chytajícího Hradeckého, ten míč stačil jen vyrazit a dobíhající Jonáš trefil dorážku nekompromisně - 3:0.

 

Velkou příležitost ke korekci výsledku měli hosté kolem osmdesáté minuty. Na trestný kop z prostoru rohového kopu si naskočil M. Freund, ale svojí hlavičku nenasměroval do sítě, ale pouze míč poslal na druhou tyč. Tam se snažil prosadil Proskočil, ale také neuspěl a z následného závaru se dokázali domácí odkopem osvobodit.

 

V závěru utkání se opět zaskvěl Hadecký, který zlikvidoval střelu Sobotky i Čápa. Na druhé straně Proskočil nedokázal při průniku obranou dát finální přihrávku a Švehlův pokus z trestného kopu měl malou raznci a mířil doprostřed brány.

 

Hradecký čaroval i těsně před koncem zápasu, kdy zlikvidoval střelu Bendy a vyrazil dělovku Derky. Přesto se domácí Zásmuky mohou radovat a rozloučit se s přeborem výhrou. Kdy se dočkají dalších zápasl v okresním přebooru záleží na tom, jak se jim bude dařit v příštím ročníku ve III. třídě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Martin Čapek, trenér: Do posledního zápasu sezóny jsme vstoupili velice dobře a od prvních minut jsme drželi míč na svých kopačkach, dobře kombinovali a nepouštěli soupeře do zakončení. A hned v úvodu se nám podařilo jít do vedení po hezké střele Jonáše. V průběhu prvního poločasu jsme si vytvořili čtyři až pět gólových příležitostí a jenom díky dobrým zákrokům hostujícího brankáře skončil poločas pouze dva nula. Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté. A bylo otázkou času, kdy vstřelí kontaktní branku. To se naštěstí nestalo. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 74.minutě. Jonáš byl opět na správném místě a završil hattrick. Po třetím gólu už bylo jasné, že tři body zůstanou doma.

TJ Sokol Plaňany
Petr Břichnáč, trenér týmu: Byl to asi náš nejhorší zápas v sezóně. Zase jsme to lepili, dali jsme možnost mladým, ale moc to nevyšlo. Byli jsme téměř bez šancí, asi se už všichni viděli na závěrečné...



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Z. Kubelka [-] - O. Chábera [-] (76. M. Čáp [-] ) , M. Kraus [-] , L. Sobotka [-] (85. M. Čapek [-] ) , J. Derka [-] , T. Borovička [-] , P. Benda [-] , J. Lindner [-] , M. Vondráček [-] , Z. Vokáček [-] , F. Jonáš [-] (88. J. Svoboda [-] )

TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - T. Proskočil [-] , K. Hanzálek [-] , T. Freund [-] , M. Jambor [-] (72. P. Málek [-] ) , M. Švehla [-] , M. Češner [-] , J. Kozdera [-] , J. Postelt [-] (59. P. Břichnáč [-] ) , J. Andrašík [-] , M. Freund [-]

Hráči zápasu: F. Jonáš , T. Borovička - M. Hradecký .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: Kubera Milan - PANGRÁC Michal (N), FREUND Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.