Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Konárovice sebraly Jestřábce punc týmu s nejlepší obranou


Branky


3. L. Kahoun , 15. P. Jandák , 18. L. Kahoun , 42. R. Pokorný , 56. M. Havlíček , 88. M. Vokoun - 24. L. Týma , 83. M. Klička (p.)
0

Pořadí v tabulce už ani jeden z týmů nemohl změnit a tak šlo v tomto utkání pouze o čest. Domácí si poslední zápas v okresním přeboru užili a rozloučili se vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup Konárovic byl raketový

Již jistě sestupující Konárovice hostily v posledním utkání sezóny nedalekou Jestřabí Lhotu. "Přiznáme si hned na začátku, že jsme nepřijeli v nejsilnější sestavě", prohlásil před utkáním vedoucí týmu hostů Ladislav Týma st. a doplnil: "Potřebovali jsme silné béčko na zápas do Nové Vsi, abychom udrželi třetí třídu. Ale pozor, nepřijeli jsme sem rozhodně prohrát!"

 

Jenomže tato slova zapadla hned v úvodu utkání někam do propadliště dějin. Domácí totiž začali, jak jsou zvyklí - důrazně a bojovně. A tato taktika dělala trochu spícím hráčům soupeře, kteří už se nejspíš viděli na závěrečné rozlučce, velké problémy. První branku si zapsal Lukáš Kahoun již ve třetí minutě, v osmnácté zvyšoval již na 3:0, když mezitím druhou branku domácích vsítil hrající trenér Petr Jandák.

 

Za tohoto stavu domácí trochu zvolnili a pustili do hry hostující hráče. Těm se podařilo brzy snížit, když se dokázal prosadit Ladislav Týma ml. - 3:1. Lhotečtí si vypracovali i další šance, ale proti byl výborně chytající Ernyger. Naopak tři minuty před poločasovou přestávkou vrátil třígólový náskok domácím po rachlém protiútoku Radek Pokorný - 4:1.

 

Jestřábka přišla debaklem o punc nejlepší obrany

Druhý poločas začal v poklidnějším tempu. Bylo hodně vidět, kam se hráči těší. Navíc po deseti minutách hry krásnou střelou z hranice šestnáctky Martin Havlíček navýšil skóre na 5:1. Uvolněná hra probíhala téměř celý druhý poločas a branek se několik desítek věrných diváků dočkalo až v závěrečné desetiminutovce. Nejprve hosté z pokutového kopu Miloslavem Kličkou snížili na 5:2 a dvě minuty před koncem se po sólové akci z poloviny hřiště prosadil Martin Vokoun - 6:2 a dal tak výsledku konečnou podobu.

 

Tento gól má ale více parametrů. Nejenže určil konečný výsledek, ale byl minimálně na rok posledním konárovickým přeborovým gólem. A jeden dopad má i pro Lohotecké. Tímto gólem totiž přišla Jestřabí Lhota o titul nejlepší defenzívy okresního přeboru.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Konárovice
Petr Jandák, trenér: Poslední zápas sezóny a učinkování v okresním přeboru jsme si chtěli užít. Na začátku se nám povedlo vstřelit tři branky a hrát v klidu. Bohužel jako každý zápas nám dojde fyzička po dvaceti minuutách a Jestřabí Lhota se dostávala do zápasu. Potrestala nás gólem, což ji nakoplo a dostávala se do dalších šancí, které vychytal Ernyger nebo šly těsně vedle branky. Z rychlého protiútoku jsme do poločasu dali uklidňující branku. Druhý poločas se hrál v klidném tempu.  Myslím, že kluci si užili zápas a udělali si žízeň na rozlučku.

TJ Sokol Jestřabí Lhota
František Machurka, trenér: Mohu hodnotit pouze zprostředkovaně, protože jsem tentokrát na utkání osobně nebyl. Domácí nás zaskočili svým nástupem do utkání, hráli dobře, důrazně. Naši hráči trochu asi nekoncentrovaně hned v úvodu dopřáli soupeři třígólový náskok a ten už se nám do konce zápasu nepodařilo zvrátit.



Sestavy


TJ SK Konárovice
O. Ernyger [-] - M. Brunclík [-] , M. Vokoun [-] - R. Pokorný [-] , D. Plachý [-] , M. Havlíček [-] (84. P. Němec [-] ) , L. Sojka [-] , P. Kopecký [-] - L. Kahoun [-] , M. Patočka [-] - P. Jandák [-] (84. F. Žídek [-] )

TJ Sokol Jestřabí Lhota
O. Heres [-] - L. Týma [-] , J. Hron [-] , P. Kesner [-] , F. Čáslavský [-] , P. Paleček [-] , R. Hájek [-] , M. Procházka [-] (46. V. Jón [-] ) , M. Klička [-] , M. Skalický [-] , V. Pelikán [-] (76. J. Hlaváč [-] )

ŽK: 66. P. Paleček .
Hráči zápasu: O. Ernyger , L. Kahoun , M. Brunclík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BAROCH Vladimír - ZMÁTLO Roman (N), MACHURKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.