Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osek derniéru nezvládl a prohrál


Branky


0

Hráči Velkého Oseka již nemohli udělat nic jiného, než odehrát se zdviženou hlavou poslední zápas sezóny a čekat na další výsledky, které určí, zda bude osecká Viktorie pokračovat v okresním přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo v první půli

DOmácí borci by rádi udrželi čtvrtou pozici v tabulce okresního přeboru a k tomu potřebovali zvítězit. Z pohledu diváka to vypadalo tak, že Osečtí dobře kombinovali, ale domácí hráči je před bránu Cihláře příliš nepouštěli. Naopak každý míč v držení Pečeckých hrozil velkou šancí, protože hosté nestíhali rychlé útočníky soupeře.

 

Oba hrotoví útočníci se také dokázali prosadit gólově. Již ve třetí minutě se střelecky prosadil Štěpán Růžička - 1:0, v jedenadvacáté strhl vedení opět na stranu domácích Tomáš Jedlička - 2:1, když mezitím po samostatné akci a skvělém zakončení vyrovnal hostující Martin Koška na 1:1.

 

Spousta dalších průniků pečeckých hráčů zůstala nevyužita, protože ztroskotaly na výborném Kalincovi, který zabránil daleko větší porážce.

 

 

V Oseku končí trenér Sodoma a Petr Špaček

Druhý poločas upadl do hlubokého průměru. Domácí vedli a šli si za třemi body, nadále zahazovali gólové šance a hosté příliš nebezpeční nebyli. 

 

Hostujícím hráčům Viktorie Velký Osek nezbývalo než jít oslavit konec sezóny s nejistotou, protože rozhodující zápas o jejich bytí a nebytí v OP pro příští sezónu se odehrával až o den později v Čáslavi, kde hostovaly Býchory. Pokud by Býchory vyhrály a byly jim nakloněny ještě další výsledky v 1.B třídách, tak se Býchory mohly zachránit a tím na dálku pomoci i Velkému Oseku. To se ale bohužel nestalo. Býchory prohrály 3:1 a staly se tak po Červených Pečkách a Radimi třetím kolínským celkem, který opouští 1.B třídu. To znamená i sestup Oseka z okresního přeboru.

 

Navíc se s týmem loučí i trenér Jiří Sodoma: "Chtěl bych ještě informovat o mé rezignaci ve Viktorce. Není to z důvodů výsledku sezóny, ale po deseti letech u mužstva dospělých jsem již ze všeho hodně unaven a tak jsem z pozice trenéra po včasné dohodě odstoupil."

 

Je to docela zajímavá situace, kdy okresní přebor letos opouštějí celkově čtyři mužstva, z nichž tři hráli v nedávné době krajské soutěže. Je to efekt nezdařilého působení ve vyšší soutěži, který se promítá i do dalších ročníků?

 

 



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Petr Šafránek, trenér: Zápas velmi průměrné úrovně, hostům o nic nešlo. My jsme ale chtěli vyhrát a udržet si čtvrtou příčku v celkovém pořadí a to se nám podařilo. Jinak celý zápas měl stejný scénář. Hostující tým, když měl míč, tak dobře kombinoval, ale do šancí jsme je nepouštěli a tak jedinou branku dali po naší chybě. Jinak jejich pomalá a špatně organizovaná obrana pouštěla naše rychlé hráče do mnoha vyložených šancí a tak jsme zahazovali jednu za druhou a asi proti žádnému soupeři jsme si jich tolik nevytvořili. Nakonec z toho bylo hubené vítězství, ale tři body zůstaly doma.

FK Viktorie Velký Osek
Jiří Sodoma, trenér: V závěrečném utkání jsme chtěli přivézt nějaký bodík. To se nám bohužel nepodařilo. Soupeř byl po celý zápas lepší a vyššímu přídělu zabránil jen vynikající Kalinec. Jedinou naši branku vsítil po samostatném úniku a chladnokrevném zakončení M. Koška. S kariérou se ze zdravotních důvodů loučí P. Špaček, takže tímto bych mu chtěl poděkovat za výborné a obětavé výkony.



Sestavy


AFK Pečky
T. Cihlář [-] - T. Jedlička [-] , V. Hrdlička [-] (67. O. Doležal [-] ) , V. Lukáš [-] , L. Mužík [-] , Š. Růžička [-] , T. Holub [-] (63. M. Štégl [-] ) , M. Modrovič [-] , M. Novák [-] , T. Chudoba [-] , J. Konůpek [-]

FK Viktorie Velký Osek
P. Kalinec [-] - J. Karban [-] , S. Karban [-] (46. J. Adamec [-] ) , M. Černý [-] (10. J. Belza [-] ) , M. Koška [-] (87. A. Kubík [-] ) , P. Špaček [-] , A. Sixta [-] , L. Černý [-] , P. Lambert [-] , Š. Šmiřák [-] , P. Drahovzal [-]

ŽK: 76. M. Novák - 48. P. Lambert .
Hráči zápasu: P. Kalinec , P. Špaček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Wolfram Pavel - MACHÁČEK Václav (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.