Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Kolín | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

8.0

Velimské béčko vstřelilo potřetí za sebou pět branek!


Branky


23. T. Basarab - 29. J. Zajíc , 38. J. Kasal , 38. D. Sixta (vl.) , 66. M. Kasal , 76. J. Vlk (p.)
0

Rezerva Velimi má na jaře neskutečnou fazónu a má nakročeno k postupu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, ale pak začal velimský koncert

Velimský stratég, trenér Jarda Jedlička, měl jediný cíl. Vyhrát a udržet pětibodový náskok na čele tabulky. Znal sílu soupeře, měl přečtenou jeho hru, kterou uplatňuje na domácím hřišti menších rozměrů. Věděl také, že domácím chybí dva vyloučení hráči. K zápasu nominoval kádr 18ti  hráčů. Do Cerhenic nevzal jednu z opor A. Srpa, který měl měsíční pauzu. Úplně se rozpadla stoperská dvojice. Ke zraněnému L. Sixtovi se přidal i M. Hrabal. Proto si trenér vzal z áčka na místo stopera O. Martikána  a do útoku J. Zajíce. Tomu dal příležitost, aby se po dlouhé absenci( zranění) rozehrál.

 

     Od začátku utkání hráli domácí s velkým nasazením, aktivně a důrazně. Hosté je však do větších šancí nepustili. Naopak, hosté zahrozili  Dvakrát J. Slavík a jednou J. Kasal, ale všechno vedle. Pak hosté volali dvakrát po penaltě. Nejdříve za podtržení  J. Slavíka a pak za sražení J. Zajíce. Podle mého názoru byl ten druhý zákrok jednoznačně penaltový. Ve 23.min.obrana hostů zaváhala a její nedůraz potrestal domácí T. Basarab a Cerhenice vedly 1:0.

Hosté věděli, že je zle. Kombinace se jim na menším hřišti nedařila a navíc ji narušoval důraz a rychlost domácích. Předpokládali jsme, že nasazené tempo nemohou domácí praktikovat celý zápas. A to se vyplnilo v dalším průběhu hry. Naši kluci přidali na aktivitě a výsledkem bylo vyrovnání. Ve 29.min. J. Zajíc vyrovnal na 1:1, přihrával O. Martikán. Hosté se víc a víc prosazovali a ve 38.min. šli do vedení 1:2. Branku vsítil J. Kasal po centru J Jelínka. V téže minutě( 38.) centroval J. Kasal a domácí D. Sixta dal vlastní gól, 1:3. Ve 45.min. vychytal vyloženou šanci domácích brankař M. Polák.

Vlk proměněnou penaltou završil bůra

 Do druhého poločasu vyslal trenér hostí do hry O. Kosinu místo zraněného R. Čepeláka. J. Vlk přešel na místo stopera a Ondra na místo defenzivního středního záložníka. Výborný tah trenéra, O. Kosina eliminoval domácího, výborného J. Puka. Tempo hry opadlo, Velim měla více ze hry a domácí už nebyli nebezpeční. Za zmínku stojí bomba L. Hájka, která olízla břevno. Hostující kouč dal šanci náhradníkům, do hry jich  postupně pustil  pět. V 66.min. pronikl po pravé straně mladý M. Kasal(dorostenec), přihrál bratrovi J. Kasalovi a ten zvýšil na 1:4 pro Velim. V 76.min. pronikl do pokutového území hostující M. Kosina, ale byl faulován. Pokutový kop proměnil J. Vlk a tím uzavřel skóre zápasu na 1:5 pro FC Velim B.

 

/autorem článku: Jaroslav Češpiva/



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Jaroslav Češpiva (vedoucí mužstva): „Jeli jsme do Cerhenic, kde jsem na začátku sedmdesátých let chvíli hrával. To jsme se společně s hráči soupeře opláchli ve velké vaně a šli jsme na pivo. Dnes pěkný areál, kvalitní trávník a zázemí. Věděl jsem, že Cerhenicím chybí několik hráčů a hlavně Novotný, který je v našem áčku. Ten se také nejvíc podílel na podzimním vítězství Cerhenic u nás, 0:4. My jsme u nich museli vyhrát. A povedlo se. 1:5, v součtu? Postupujeme, jako.? Trenér Jarda Jedla alias smrček věděl jak na to. Béčko mi dělá opravdu radost, Dá se na jejich hru koukat. Vím, že je to třetí třída, ale na naší ligu se koukat nemohu. Ještě, že máme nabídku cizích lig v televizi. Nejlepším hráčem Velimi byl vyhodnocen Jakub Kasal. Ale ocenění patří všem. Opět. Kluci, moc a moc dík.“



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kosina Ladislav - SEMERÁD Josef (N), JEDLIČKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.