2:2
(1:0)
58. P. Kriebel (p.)
73. V. Kremser
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2017 15:30

17.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hať ztratila dvoubrankový náskok


Branky


33. M. Starowicz , 53. M. Starowicz - 58. P. Kriebel (p.) , 73. V. Kremser
0

Od třinácté minuty hrály Služovice v oslabení. Hať přesilovku využila k dvoubrankovému náskoku. Služovice nesložily zbraně a dvěma góly vydolovaly bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Hatě přijel favorit ze Služovic, a v honbě za postupem ztratil dva body. V 11. minutě pálil služovický Adam Lasák z dvaceti metrů těsně mimo domácí klece. Ve 13. minutě byl v samostatném nájezdu podražen domácí hráč Jiří Kliment služovickým Jiřím Polákem, který dostal červenou kartu a putoval pod sprchy. Míč si pak na značku trestného kopu postavil Michal Starowicz a vsítil první branku zápasu - 1:0. Do konce první půle byla ale mírně lepším týmem družina ze Služovic. Ale střely Vojtěcha Kremsera, Miroslawa Wójcickeho a Adama Lasáka nemířily mez tři tyče. 

 

Hned zkraje druhé půlky se v nadějných šancích objevily Služovice, ale střely Vladana Cimingy si svůj cíl nedokázaly najít. V 53. minutě navýšila Hať své vedení, když v pokutovém území sklepl svou hlavičku Tomáš Gazdík na Michala Starowicze a ten střelou podél brankáře vsítil svou druhou branku - 2:0. V 58. minutě ale nesmyslně kopl domácí obránce v pokutovém území do hostujícího Vojtěcha Kremsera a nařízenou penaltu s ledovým klidem proměnil Petr Kriebel - 2:1. O patnáct minut později dorazil trestný kop do domácí sítě Vojtěch Kremser a bylo vyrovnáno - 2:2. V poslední čtvrthodině mohly strhnout výhru na svou stranu obě družiny. Na domácí straně to byl Jakub Kliment a Martin Schimanek. Na druhé straně v samotném závěru střetnutí Petr Kriebel a Vladan Ciminga. Jelikož ani jeden ze střelců nebyl přesný, tak se body dělí mezi oba týmy.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): V prvním jarním zápase přišlo moc hráčů a všichni chtěli hrát, uvidíme, jak to bude příště. Služovice u nás toho moc nepředvedli, vedli jsme o dvě branky. Pak snížili z penalty na 2:1, a pak vyrovnali. Poté byli šance na obou stranách, ale výsledek se už nezměnil.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Bohužel pokračuje naše trápení z podzimu, kdy nás jezdí na venkovní zápasy dvanáct až třináct hráčů. Navíc jsme od třinácté minuty hráli o deseti lidech po zbytečném a přísném vyloučení našeho hráče. Troufám si říci, že jsme od vyloučení byli lepším týmem. Sice jsme na začátku druhé půle dostali na 2:0, ale kluci podali statečný výkon a zápas se jim podařilo zremizovat. Moc nechybělo, abychom si odvezli všechny body.



Sestavy


TJ Sokol Hať B
R. Marčák [-] - R. Hruška [-] , J. Kliment [-] , V. Machalla [-] (85. M. Sojčák [-] ) , M. Starowicz [-] , T. Gazdík [-] , L. Štverka [-] (46. L. Tyleček [-] ) , J. Fryštácký [-] (64. M. Schimanek [-] ) , J. Válek [-] , P. Horák [-] , J. Macháček [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Knura [-] , A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , J. Polák [-] - V. Kremser [-] , M. Wójcicki [-] , A. Lasák [-] , M. Polhoš [-] (33. A. Rother [-] ) - V. Ciminga [-] , D. Vitásek [-] (82. M. Kremser [-] ) -

ŽK: 19. M. Starowicz , 90. M. Sojčák - 60. V. Kremser . ČK: 13. J. Polák .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - MAJER Tomáš (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.