2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2017 17:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice zaslouženě porazily v dohrávce Služovice


Branky


0

Bolatice sehrály povedenou partii se Služovicemi, když v každém poločasu daly jeden gól, zatímco Služovice žádný, a připsaly si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve středeční dohrávce přijely do Bolatic Služovice. Bolatice využily středečního termínu, a posílily mužstvo několika hráči z áčka a na jejich hře to bylo hodně patrné. Bolatice byly v prvním poločase lepším týmem a v 19. minutě dostal nahrávku do šestnáctky Služovic Jakub  Monsberger a přeloboval brankáře Služovic - 1:0. Služovice reagovaly hned vzápětí Vladanem Cimingou, který nasadil kličku domácímu brankáři a z velkého úhlu otřel míč o břevno. Domácí si v dalším průběhu vypracovali několik šancí. Tomáš Kretek ztroskotal na hostujícím brankáři. Lukáš Grygar střelou málem přelomil břevno. Jakub Monsberger podruhé do černého nemířil. Služovice se v samém závěru dostaly k nepřesné střele Waldemara Hnidy.  

 

Ve druhé části se Bolatice trošku zatáhly a hrály pouze na údržbu výsledku. Služovice sice měly optickou převahu, ale dostaly se jen k několika nepřesným střelám. V 51. minutě Waldemar Hnida střílel a domácí brankář Marek Wrána jeho pokus vykryl. V 63. minutě Adam Lasák vypálil těsně vedle levé tyče. O dvě minuty později Patrik Džemla nasměroval svou ránu z dvaceti metrů taky jen vedle branky. Stejně se vedlo o chvíli později i Waldemaru Hnídovi. Nejblíže brance byly Služovice v 78. minutě, když Adam Lasák v dobré pozici napálil míč jen do boční sítě. Bolatice daly pojišťovací branku v 85. minutě, když Tomáš Kretek v šestnástce byl nekompromisní - 2:0. V závěru střetnutí ještě dostaly Bolatice příležitost kopat dva přímé kopy. Ale ani Jan Šula a ani Tomáš Kretek nemířili přesně. 



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Měli jsme několik hráčů z á mužstva a bylo to vidět, že hrají vyšší třídu. V prvním půli jsme měli několik šancí, a mohli jsme vést i více než 1:0. Ve druhé jsme hráli už na údržbu, a hosty jsme k ničemu vážnějšímu nepustili a přidali pojišťovací branku.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Domácí se posílili pár hráči z áčka, a my jsme nepředvedli skoro nic. Naše finální přihrávky zachytávali jejich stopeři a žádnou čistou gólovku jsme si nevypracovali. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FK Bolatice B
M. Wrána [-] - K. Krečmer [-] (78. J. Bortlík [-] ) , T. Kretek [-] , L. Grygar [-] (70. T. Radošovský [-] ) , D. Macura [-] , D. Kampík [-] (75. P. Tomšů [-] ) , J. Šula [-] , J. Monsberger [-] , D. Sikora [-] , F. Kocián [-] , D. Kotík [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Knura [-] , A. Ciminga [-] , J. Gletník [-] , V. Kremser [-] (70. P. Weczerek [-] ) - D. Vitásek [-] (46. P. Džemla [-] ) , A. Lasák [-] , M. Wójcicki [-] , W. Hnida [-] - V. Ciminga [-] , J. Černý [-] -

ŽK: 15. K. Krečmer , 40. L. Grygar - 77. V. Ciminga , 86. P. Weczerek .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - JARZAB Jaroslav (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.