2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2017 18:00

21.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovice vydřely výhru nad Závadou


Branky


1. D. Kurek , 19. D. Kurek - 3. J. Lébl
0

Darkovice šly brzy do vedení, ale Závada rychle srovnala. Domácí ještě do poločasu strhli vedení na svou stranu, které pak po přestávce udrželi a připsali si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K dohrávanému zápasu 21. kola přijela družina ze Závady do Darkovic. Vše podstatné v utkání se odehrálo v úvodni dvacetiminutovce. Už v první minutě se po levé straně protáhl jako lasička domácí hráč a odcentroval do pokutového území, kde na zadní tyči usměrnil balon za záda hostujícího brankáře Petra Krajíčka Daniel Kurek - 1:0. Závada mohla vyrovnat hned z násedujícího protiútoku, když Daniel Gryz našel nalevo Marka Krupu, ale ten zamířil nad bránu. Co nevyšlo ve druhé minutě, tak se Závadě podařilo v minutě třetí, když střela Jiřího Lébla i s tečí domácího obránce zaplula do sítě - 1:1. Domácí šli ale opět do vedení v 19. minutě, když opět jejich hráč centroval z levé strany a Daniel Kurek si zopakoval gólovou hlavičku - 2:1. Do konce poločasu se ještě Darkovice dostaly ke dvěma nepřesným střelám. Jejími autory byli Aleš Kremser a Marek Hanel.   

 

Po přestávkové pauze už žádná branka nepadla. Závada se sice hnala do útoku, a vytvořila si tlak, ale ten byl velmi jalový a neefektivní. Její snaha končila tím, že se sice do vápna dostala, ale tak jejich akce většinou končily. Domácím se tak otevírala zadní vrátka a hrozili z brejků. Marek Hanel ve své druhé šanci zaváhal. Stejně se vedlo čtvrthodiny před koncem zápasu Petru Vyletělkovi, kterého vychytal závadský gólman Petr Krajíček. Darkovice už pak v závěru vydřenou výhru ubránily a připisují si do tabulky tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovice B
Daniel Bach (obránce): Měli jsme trošku více ze hry, ale soupeř nám nedal nic zadarmo. Jsme spokojeni se třemi body. Z vydřeného vítězství je daleko lepší pocit.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): My kdybychom snad hráli dva dny, tak branku nedáme. Jsme jalový v a neefektivní v koncovce. Navíc máme plno zraněných.



Sestavy


FK Darkovice B
J. Hanzlík [-] - L. Postulka [-] , A. Tvrdý [-] , D. Bach [-] , T. Miketa [-] - D. Lukáš [-] , P. Vyletělek [-] , J. Adámek [-] - A. Kremser [-] (62. P. Lukáš [-] ) , M. Hanel [-] (65. A. Večerek [-] ) , D. Kurek [-] (83. J. Heiduk [-] )

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - L. Staňo [-] , A. Dihel [-] (77. D. Vitásek [-] ) , M. Kozel [-] , J. Lébl [-] , J. Náwrath [-] (85. A. Fojtík [-] ) , D. Gryz [-] , P. Chřibek [-] , M. Štefek [-] , R. Vitásek [-] (66. T. Janeček [-] ) , M. Krupa [-]

ŽK: 90. L. Postulka .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PRETSCH Adam - BROSKEVIČ Michal (N), TOMAKA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.