2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2017 16:30

23.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky zaskočily Služovice


Branky


0

Na vedoucí branku domácího hosté reagovali hned vzápětí. Na druhou ze začátku poločasu už odpověď nenašli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Darkoviček přijel aspirant na postup ze Služovic a domácí družině přenechal všechny tři body. Hned od samého počátku se hrálo bojovné utkání, které se v úvodní pětadvacetiminutovce odehrávalo hlavně mezi pokutovými územími obou celků. Hned z první vážnější akce padla i první branka zápasu. V 25. minutě propadla standardní situace až k domácímu Adamu Vilkusovi, který si s ničím nelámal hlavu a poslal balon do sítě - 1:0. Služovice ale odpověděly hned vzápětí, když centr Jiřího Poláka usměrnil do sítě Jiří Gletník - 1:1. Do konce poločasu se obě družiny dostaly spíše ke střelám ze střední vzdálenosti, který si ale přesný cíl nenašly.  

 

Hned zkraje druhého poločasu se po centru Jaroslava Černého dostal ke střele služovický Martin Kremser, ale střela mířila vedle. O chvíli později střelu hostujícího Adama Lasáka kryl domácí strážce svatyně. Udeřilo tak na druhé straně, když si standardku Davida Hrušky zpracoval  Jiří Hanus a podél hostujícího gólmana poslal balon do brány - 2:1. Hosté se snažili srovnat skóre, ale střely Kriebela, Černého, ani Gletníka si přesný cíl nenašly. Domácí naopak hrozili z rychlých brejků. Neúspěšnými exekutory byli Adam Vilkus s Michalem Gaiem. vyznamenal se při nich hostující brankář Mateusz Brzezny. Skóre se už nezměnilo a zápas skončil třibodovým ziskem Darkoviček. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky B
Milan Duda (hráč): Byl to bojovný zápas, hosté si přijeli pro body, ale my jsme je zaskočili. Zřejmě nám i pomohlo naše velké hřiště, protože soupeř je zvyklý na své úzké hřiště. Podle mě jsou naše tři body zasloužené.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Z naší strany to byl tragický výkon, nechci se vymlouvat na to, že nám chybělo osm hráčů. Nepředvedli jsme prakticky nic a domácí vyhráli zcela zaslouženě.



Sestavy


FK Darkovičky B
P. Pískala [-] - T. Fajkus [-] , P. Ender [-] , R. Korchan [-] (65. M. Ondič [-] ) , D. Hruška [-] - V. Mikula [-] (85. P. Adamčík [-] ) , M. Gai [-] , D. Schebestik [-] (77. J. Kneifel [-] ) , T. Ondič [-] - J. Hanus [-] , A. Vilkus [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Knura [-] , A. Ciminga [-] , J. Polák [-] , M. Wójcicki [-] - R. Ježek [-] , D. Vitásek [-] (46. P. Weczerek [-] ) , J. Gletník [-] , A. Lasák [-] - M. Kremser [-] (69. T. Barč [-] ) , J. Černý [-] -

ŽK: 70. J. Polák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HRUBÝ Heinz - LIČKA Lukáš (N), WICKER Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.