3:4
(0:1)
31. M. Dedek
47. V. Jadrný
55. T. Pardy (p.)
65. M. Dedek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2017 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Finiš Benešova přišel pozdě


Branky


60. R. Husovský , 86. R. Husovský , 89. P. Lokoč - 31. M. Dedek , 47. V. Jadrný , 55. T. Pardy (p.) , 65. M. Dedek
0

Oldřišov v zápase dvakrát vedl o tři branky. Benešov stačil už jen výsledek korigovat v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Dolního Benešova zavítala družina z Oldřišova. V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie. Domácí si vypracovali tři větší šance, hosté hrozili hlavně z brejků. V první stoprocentní šanci se objevil Lukáš Stříbný, ale z jedenácti metrů pouze nastřelil hostujícího golmana Daniela Grancera. Po půl hodině hry chybovala dolnobenešovská defenziva a Martin Dedek svůj samostatný nájezd s přehledem zakončil - 0:1. Domácí chtěli rychle srovnat. ale střelu Pavla Lokoče zblokovala hostující obrana. Těsně před přestávkou vysunul Lukáš Stříbný svého jmenovce Šikoru, ale ten mířil pouze do brankářovy náruče.

 

Hned z kraje poločasu se zmocnil balonu hostující Vojtěch Jadrný a dokázal obstřelit domácího brankáře - 0:2. V 55. minutě byl faulován v pokutovém území Martin Dedek, nařízenou penaltu s klidem proměnil Tomáš Pardy - 0:3. Benešov od té chvíle hrál pouze o deseti, protože byl vyloučen Patrik Kichner. Benešovu však tento okamžik pomohl a začal hrát lépe. Střelu Martin Heiduka vyrazil hostující brankář na roh. O chvíli později se stejně vedlo domácímu Radkovi Bastlovi. Domácí snížili po hodině hry, když Lukáš Stříbný nahrál Tomáši Glogarovi, který v pokutovém území udělal kličku gólmanovi a posadil míč na hlavu Richardu Husovskému, který se nemýlil - 1:3. Oldřišov však reagoval v 65. minutě proměněným sólem Martina Dedka - 1:4. Benešov korigoval výsledek v závěru dvěma góly. V 86. minutě nahrál Lukáš Vaculík Richardu Husovskému, který míč uklidil k tyči - 2:4. V 89. minutě vypálil z rohu šestnáctky Pavel Lokoč a míč zaplul k přední tyči - 3:4. Benešovu však už nezbyl na vyrovnání čas a Oldřišov si domů odváží tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Porazili jsme se v podstatě vlastními chybami. Žádný hráč do toho nedal něco navíc. Hráli jsme hodně pod své možnosti.

SK Moravan Oldřišov B
Jaroslav Bielak (útočník): Vyhráli jsme zaslouženě. Domácí se po první brance začali hádat a vypadalo to, jako by se na to vykašlali.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - L. Stříbný [-] (58. R. Husovský [-] ) , T. Miketa [-] , M. Vavřínek [-] (46. M. Heiduk [-] ) , P. Lokoč [-] , M. Spruch [-] (36. P. Kozelek [-] ) , J. Reichel [-] (46. T. Glogar [-] ) , P. Kichner [-] , M. Vaculík [-] , R. Pačka [-] , L. Šikora [-] (46. J. Vavřínek [-] )

SK Moravan Oldřišov B
D. Grancer [-] - M. Dedek [-] , J. Bielak [-] , R. Kalo [-] , V. Jadrný [-] , T. Pardy [-] , P. Mathias [-] , J. Mrázek [-] , A. Latton [-] , P. Latoň [-] , J. Vavrečka [-]

ŽK: 66. A. Latton , 75. M. Dedek . ČK: 55. P. Kichner .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PALÁČEK Filip - BARÁNEK Petr (N), NOVÁK Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.