Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2017 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závada si odvezla búra ze Strahovic


0

Jen necelou půlhodinu vzdorovala oslabená Závada Strahovicím. Pak dali domácí vedoucí branku a zápas nabral jasný směr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabená Závada dokázala domácím Strahovicím vzdorovat přibližně jen půlhodinu zápasu. V úvodu utkání se ale Závada objevila ve dvou šancích, ale hrající trenér Jiří Lébl do černého nezamířil. Na světelné tabuli svítila dvacátá minuta a po dlouhém výkopu brankáře Halfara se míč dostal k Jakubu Stříbnému, který jej však měl na dlouhou nohu. O pár okamžiků později se za obranu dostal Patrik Slavík, ale míč do sítě nedostal. Ve 25. minutě se už domácí fanoušci z branky radovali, když Patrik Kubiš našel Jakuba Stříbného a ten podtřelil hostujícího brankáře Petra Krajíčka - 1:0. O deset minut později se po špatném odkopu dostal míč k Patriku Kubišovi, který vymáchal hostující obranu a nadbídl balon před prázdnou brankou Jakubu Stříbnému a ten neměl problém ho dopravit do sítě - 2:0. Ve 37. minutě poslal Patrik Kubiš do úniku Jakuba Stříbného, který uzavřel svůj hattrick - 3:0.

 

Celý druhý poločas se změnil v dobývání závadské svatyně. Dvě tutovky zahodil Patrik Slavík, po jedné Patrik Kubiš a Vojtěch Štefek. Se skórem zahýbal až v 73. minutě František Hladík, který se dokázal sám uvolnit a přesně nechytatelně zamířit k tyči hostující klece - 4:0. O pár chvil později byla ale Františku Hladíkovi branka malá. Účet zápasu se uzavřel čtyři minuty před závěrečným hvizdem rozhodčího, když Jiří Beneš poslal halfvolej přesně na Patrika Kubiše, který přímo z voleje napálil míč do protipohybu hostujícího gólmana - 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Ze začátku byl tuhý boj. hosté hráli zezadu a my jsme se tam neuměli dostat. Po naší první brance, se už hrálo jen na jednu branku a my jsme své vedení navyšovali.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): Nám chybělo osm hráčů základní sestavy. na to se nechci vymlouvat, to jer fakt. Přibližně dvacet až třicet minut jsme hráli. Měli jsme dvě šance. Pak už to byla jednoznačná záležitost. Výhra domácích je zasloužená.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - P. Hluchník [-] , Š. Beneš [-] , F. Schenk [-] (66. D. Juchelka [-] ) - P. Slavík [-] , P. Lhotský [-] , R. Hladík [-] , A. Dvořák [-] (46. V. Štefek [-] ) , J. Beneš [-] - P. Kubiš [-] , J. Stříbný [-] (64. F. Hladík [-] )

TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Ječmínek [-] , V. Persich [-] , D. Gryz [-] , V. Ritnošík [-] , J. Lébl [-] (78. D. Tomaka [-] ) , P. Chřibek [-] , M. Štefek [-] , J. Cigán [-] , R. Vitásek [-] , M. Krupa [-]

ŽK: 26. J. Beneš , 62. V. Štefek , 79. P. Slavík .
Hráči zápasu: P. Kubiš .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: KOMÁREK Milan - JOSEFUS Jan (N), ŠKROCH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.