Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka pro Benešov


Branky


0

Benešov se sice ujal rychle tříbrankového vedení, ale Hať do poločasu dokázala vyrovnat. Ve druhém rozhodla penalta na 5:4, a pak ještě Benešov přidal jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek střetnutí mezi Dolním Benešovem a Hatí jasně patřil domácí družině z Benešova. Už po osmi minutách se domácí soubor ujal vedení, když Marek Kubiš našel přesnou přihrávkou Lukáše Šikoru, který střelou podél brankáře vsítil branku - 1:0. O deset minut později po nahrávce Lokoče, si Tomáš Glogar přehodil míč z pravé nohy na levou a uklidil balon k tyči - 2:0. Ve 24. minutě prošel Lukáš Šikora přes čtyři hráče a zkušeně zavěsil - 3:0. Šikora ještě mohl dosáhnout hattricku, ale sám před brankářem Marčákem nastřelil pouze jeho nohy. V tu chvíli se zdálo, že si Hať odveze domů pořádnou dardu. Benešov však polevil a během pěti minut svítilo na ukazateli skóre 3:3. Po půlhodině snižoval na 3:1 střelou ze šestnáctky Marek Polach. O tři minuty ten stejný hráč, využil zaváhání domácího brankáře, kterému vypadl míč z rukou, a dotlačil balon za jeho záda - 3:2. O vyrovnání se postaral v 35. minutě po rohovém kopu polovysokou střelou k tyči hostující kapitán Patrik Horák a začínalo se odznovu - 3:3. 

 

Úvodní čtvrthodina druhé půle byla vyrovnaná. Pak ale po hodině hry utekl po lajně Lukáš Stříbný, přihrávkou přes celou šestnáctku našel Richarda Husovského, který udělal kličku brankáři a střelou do prázdné branky strhl vedení opět na stranu Benešova - 4:3. Hosté ale neházeli flintu do žita a čtvrthodiny před koncem se jim podařilo zásluhou Matěje Kupky opět vyrovnat - 4:4. Benešov ale hned opět vedl, když byl ve vápně sražen Radek Bastl a penaltu proměnil Lukáš Stříbný - 5:4. Tečku za zápasem udělal deset minut před koncem Richard Husovský, který přeloboval hostujícího brankáře - 6:4.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Přestřelka, kdy jsme na konci měli více štěstí. Vyhráli jsme asi zaslouženě, ale tím, že nás dotáhli na 3:3, tak jsme měli štěstí.

TJ Sokol Hať B
Miroslav Janík (trenér): Zase jsme lepili sestavu vším možným, hráli i dorostenci. Už aby byla pauza.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
V. Vinárek [-] - T. Glogar [-] , L. Stříbný [-] , R. Husovský [-] , P. Lokoč [-] (46. R. Bastl [-] ) , M. Heiduk [-] (80. P. Kozelek [-] ) , M. Kubiš [-] (68. D. Skroch [-] ) , P. Kichner [-] , L. Šikora [-] , R. Pačka [-] , J. Janovský [-]

TJ Sokol Hať B
R. Marčák [-] - M. Kupka [-] , L. Tyleček [-] , M. Polach [-] , J. Macháček [-] , M. Starowicz [-] , L. Machalla [-] (77. V. Machalla [-] ) , J. Fryštácký [-] , L. Štverka [-] , P. Horák [-] , M. Sojčák [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: RADEK Roman - BARÁNEK Petr (N), MACHALA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.