Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice rozhodly v poslední minutě


Branky


0

Služovice v prvním poločase dvakrát vedly, ale Štěpánkovice dokázaly vždy srovnat. Na počátku druhé půle se dokonce ujaly vedení. Služovice srovnaly a rozhodující úder si schovaly na poslední minutu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezstarostný fotbal byl k vidění ve Štěpánkovicích, kam zavítalo mužstvo ze Služovic. Oběma mužstvům už o nic nešlo, tak se fotbalem bavily. Více brankových příležitostí si vypracovala družina ze Služovic. Ta šla do vedení už po sedmi minutách hry, když Jaroslav Černý vybojoval míč a poslal jej na zadní tyč - 0:1. O chvíli později se dvakrát zastřeloval služovický Vladan Ciminga. Ve 12. minutě už na světelné tabuli svítil nerozhodný výsledek, když se o vyrovnání postaral Vlastimil Harazim - 1:1. Po dvaceti minutách hry se už Vladan Ciminga prosadil, když obstřelil domácího brankáře - 1:2. Další služovické střely Martina Kremsera a Jaroslava Černého nemířily přesně. Po půlhodině hry domácí družina vyrovnala, když se úspěšným střelcem stal Martin Liška - 2:2.

 

Úvod druhého poločasu vyšel domácím, kterým se podařilo skóre otočit. Po akci Martina Lišky doklepával míč do sítě Daniel Kožušník - 3:2. V dalším průběhu hry se hosté ze Služovic zastřelovali, když pálili těsně mimo Miróslaw Wojcicki, Jaroslav Černý a Vladan Ciminga. Vyrovnat skóre se hostům podařilo v 65. minutě, když se po centru Adama Lasáka hlavou prosadil Vladan Ciminga - 3:3. Nadále se hrál pohodový fotbal. Obě mužstva se dostávala do šancí, ale střelcům zvlhl střelecký prach. Když už zápas směřoval k remízovému konci, sebral Vladan Ciminga míč domácímu stoperovi, nasadil kličku domácímu brankáři a zasunul míč do prázdné kasy - 3:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
Gabriel Slaný (hrající trenér): Utkání to bylo divácky zajímavé. Zápas se hrál v tempu. Soupeř byl produktivnější, a tím pádem i šťastnějším.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí mužstva): Hrál se pohodový zápas, který byl celkem vyrovnaný: Měli jsme ale více brankových příležitostí, a proto si myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Novák [-] - M. Grigarčík [-] (77. J. Kolečkář [-] ) , G. Slaný [-] (52. L. Vybrančík [-] ) , D. Halfar [-] , S. Berek [-] , J. Vendelín [-] (46. J. Smažík [-] ) , M. Nowický [-] , V. Harazim [-] (23. D. Kožušník [-] ) , M. Pluške [-] , M. Liška [-] , J. Machala [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Knura [-] (89. R. Tománek [-] ) , A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , J. Polák [-] - M. Kremser [-] (83. D. Vitásek [-] ) , V. Kremser [-] (50. P. Ferenc [-] ) , M. Wójcicki [-] , A. Lasák [-] - J. Černý [-] , V. Ciminga [-] -

ŽK: 73. S. Berek - 42. J. Knura , 75. A. Ciminga .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: HLADÍK Miroslav - BELÁK Ondřej (N), MATONOHA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.