Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice dostaly výprask od Dolního Benešova


0

Strahovice doma nestačily na Benešov, který vyhrál zcela zaslouženě o šest branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice se před domácími fanoušky rozloučily vysokou prohrou s celkem z Dolního Benešova, kterému se nakonci sezóny nebývale daří. Už ve 2. minutě zatáhl po lajně balon Michal Malchárek, jenž vyzval ke skórování Richarda Husovského, který poté co si zpracoval balon, byl neomylný - 0:1. O šest minut později přetavil centr Lukáše Stříbného v branku Richard Husovský, jenž míč uklízel do brány hlavou - 0:2. Teprvé poté se probudily Strahovice a začaly hosty zlobit. Jejich snaha gradovala ve 21. minutě, když se po rohovém kopu míč odrazil na hlavu Radka Hladíka, který jej umístl pod víko - 1:2. Pak už ale opět převzali taktovku hosté, ale Lukáš Stříbný nedokázal využít své dva samostatné nájezdy. Gólově se Benešov prosadil v 36. minutě, když Richard Husovský  vyslal Jakuba Janovského na zteč domácí branky a ten byl úspěšný - 1:3. 

 

V úvodu druhé půle zahodil velkou šanci strahovický David Juchelka, a pak už hrál jen Benešov. Zpočátku se jen ale zastřeloval. Richard Husovský poslal svou rybičku nad bránu. Lukáš Stříbný s Jakubem Janovským zase pálili těsně vedle. V 56. minutě už ale byli hosté úspěšní, když z vlastní půlky vyslal Lukáš Stříbný dlouhý balon na Richarda Husovského, který dával pod sebe na penaltu na Michala Malchárka, který už si věděl rady - 1:4. Pátou branku vsítil v 74. minut po nahrávce Richarda Husovského Pavel Kozelek mladší krásnou střelou pod břevno - 1:5. O pět minut později ho napodobil střelou z dvaceti pěti metrů Lukáš Stříbný - 1:6. Destrukci domácích dokončil minutu před koncem po akci Michala Večerka a Richarda Husovského střelou do prázdné klece Michal Malchárek - 1:7. To ještě domácí v saméme závěru po střele Richarda Husovského před větším debaklem zachránil jeden z jeho hráčů, který pokus Husovského vykopl z brankové čáry.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): V naší v defenzivě oslabenou sestavou si silný Benešov dělal, co chtěl.

FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Byli jsme jednoznačně lepším týmem. Domácí zlobili dvacet minut po naší druhé brance. Ještě v úvodu druhé půle mohli snížit, ale pak už byl zápas jasně v naší režii.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - R. Hladík [-] (46. D. Juchelka [-] ) , F. Schenk [-] , Š. Beneš [-] , T. Němec [-] - V. Štefek [-] , F. Hladík [-] , A. Dvořák [-] (60. T. Obrusník [-] ) , P. Slavík [-] - M. Hluchník [-] (71. P. Vaněk [-] ) , P. Kubiš [-]

FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - L. Stříbný [-] , R. Husovský [-] , L. Šikora [-] (32. T. Miketa [-] ) , M. Večerek [-] , M. Malchárek [-] , R. Pačka [-] (64. J. Reichel [-] ) , M. Vaculík [-] (73. J. Vavřínek [-] ) , M. Kubiš [-] , P. Kichner [-] , J. Janovský [-] (60. P. Kozelek [-] )

Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINČEK Milan - HLUCHNÍK Pavel (N), JANOŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.