Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 10:30

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Křivánek hatrickem sestřelil kostelecký Moravan


0

Na hřiště otrokovické Viktorie zavítal v nedělním dopoledni tým z Kostelece u Holešova. Favoritem v tomto duelu byl domácí celek, který mohl znovu využít služeb fluktuantů z třetiligového A týmu.  Hanáci drželi dvacet minut bezbrankovou remízu, ale ve druhé polovině úvodního dějství inkasovali hned čtyři branky. Ve druhé půli pokračoval brankostroj domácích, kteří po hodině hry vedli už o šest branek, pak se ale jejich kanonáda zastavila. Hattrickem se blýskl Lukáš Křivánek, kterému zdatně sekundoval se dvěmi brankami Issaka Sampson. Domácí tým potvrdil skvělou jarní formu a bude netrpělivě čekat na zaváhání svého největšího soka z Nevšové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly hned čtyři branky do sítě Hanáků

Domácí rezerva otrokovické Viktorie vyslala do boje proti Kostelci u Holešova velmi silnou sestavu, ve které znovu nechyběli fluktuanti a třetiligového A týmu, který své utkání odehrál již v sobotu. Domácí tým stále pronásleduje vedoucí Nevšovou a neponechává nic náhodě. Přitom začátek utkání s kosteleckým Moravanem patřil překvapivě hostím, kteří umně kombinovali a drželi domácí celek daleko od své branky. Viktorie se nemohla stále dostat do tempa a vysvobozením pro ni byla až úvodní branka. Poté domácí zvýšili pohyb a agresitu a začali hosty přehrávat a svoji aktivitu zužitkovali i dalšími brankam. Zápas se pak stal jednoznačnou záležitostí Viktorky. „Do Otrokovic jsme jeli s myšlenkou, že pokud budeme dodržovat stanovenou taktiku a nedostaneme rychlý gól, mohli bychom domácí potrápit, což se nám již dvakrát v Otrokovicích povedlo. Bohužel jsme brzkou branku dostali, vzápětí další a bylo prakticky po zápase. Měli jsme sice nějaké šance, ale nevyužili jsme je. Rozdíl mezi oběma mužstvy byl patrný. Jednoznačné vítězství domácích,“ uznal hrající předseda hostů Tomáš Marek.

 

 

 

Domácí vstřelili ve druhém dějství ještě dvě branky

"Zápas začal lépe pro hosty, kteří se prvních patnáct až dvacet minut snažili držet míč a s rychlým přechodem do útoku vytěžit branku.To se ovšem nekonalo a přišlo mi, že to hosté přehnali s tempem utkání a následně jim došel dech a tak naše mužstvo převzalo otěže a byli z toho krásné branky po vydařených kombinačních akcí. Poločas jsme zvládli tak, jak jsme chtěli a vyhráli ho vysoko 4:0. Druhý poločas se odehrával v naší režii a podařilo se nám vsítit další dvě branky. V závěru zápasu mohli hosté alespoň vstřelit góla z pokutového kopu, ale náš brankář výborně chytil a tak jsme si připsali zasloužené tři body", popisuje utkání s Kostelcem u Holešova autor hattricku Lukáš Křivánek. Jeho tým získal další tři body a Viktorka zatím předvádí na jaře výborné výkony a dává také hodně branek.

 



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: Začátek utkání patřil možná překvapivě hostím, my jsme trpělivě čekali na svoje šance. Nakonec se nám podařilo vstřelit ještě do půle čtyři pěkné branky, což nás uklidnilo. Ve druhém poločasu jsme brzy přidali další branky a kontrolovali vývoj hry. Hosté mohli v závěru vsítit alespoň čestný úspěch, ale náš brankář jim penaltu lapil.

SK Moravan Kostelec u Holešova
Tomáš Marek, hráč: Do Otrokovic jsme jeli s myšlenkou, že pokud budeme dodržovat stanovenou taktiku a nedostaneme rychlý gól, mohli bychom domácí potrápit, což se nám již dvakrát v Otrokovicích povedlo. Bohužel jsme brzkou branku dostali, v zápětí další a bylo prakticky po zápase. Měli jsme sice nějaké šance, ale nevyužili jsme je. Rozdíl mezi oběma mužstvy byl patrný. Jednoznačné vítězství domácích.



Sestavy


FC Zlínsko B
J. Škrobánek [-] - H. Georges [-] , P. Lendler [-] , J. Gojš [-] , L. Křivánek [-] , S. Issaka [-] , T. Frydrych [-] (46. A. Hrnčiřík [-] ) , M. Lapčík [-] , M. Bína [-] (60. T. Kozel [-] ) , M. Ruman [-] , O. Ponížil [-]

SK Moravan Kostelec u Holešova
M. Nevřala [-] - M. Žůrek [-] (46. M. Ragoš [-] ) , J. Hradil [-] , V. Sklenář [-] , L. Batoušek [-] , T. Marek [-] , M. Hradil [-] (50. J. Sklenář [-] ) , M. Gerát [-] , M. Darebník [-] , L. Odložilík [-] (50. D. Valoušek [-] ) , R. Zmeškal [-]

ŽK: 36. M. Bína , 61. L. Křivánek , 66. M. Lapčík , 72. S. Issaka , 84. O. Ponížil - 88. V. Sklenář .
Hráči zápasu: L. Křivánek , S. Issaka .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: DOSTÁLEK Josef - POSPÍŠIL Štěpán, DOROTÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku