1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2017 16:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva FC TVD Slavičín v neděli loupila v Němčicích u Holešova


Branky


0

Domácí Němčice u Holešova potřebují k záchraně body jako sůl a tak se čekalo, že si Hanáci poradí s omlazenou rezervou Slavičína bez větších problémů. Hosté navíc přijeli bez fluktuantů a jako otec si musel na hřišti připadat nestárnoucí Milan Both v dresu FC TVD. Začátek utkání vyšel lépe Valachům, které poslal už ve 4. minutě Žáček do vedení. Domácí srovnali krok po dvaceti minutách, ale Slavičany poslal znovu do vedení z penalty sedmnáctiletý Dan Zvoníček. Ve druhém dějství se domácí marně pokoušeli o vyrovnání, hostující obrana v čele s brankářem Marcaníkem vždy odolala. V poslední minutě pečetil výhru FC TVD kanonýr Libor Žáček. Domácí tak zůstali bez bodu a jejich situace v tabulce není příliš lichotivá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly hned tři branky

Utkání se Slavičínem bylo další, ve kterém mohly Němčice vzhledem k mírné herní převaze bodovat. Bohužel první akce hostí, která po centru do vápna zaváněla gólem, neprobudila domácí obranu, a tak přišel trest. Ve 4. minutě z autového vhazování prošel hráč Slavičína obranou a nastřeleným centrem nabídl šanci spoluhráči, který už jen nastavil nohu, aby míč skončil v bráně. To domácí nakoplo a začali hrát. Měli několik šancí, po gólu volala hlavně střela Nevřely, která z ideální pozice skončila nad břevnem, a hlavička Lejska po rohu. Poté krásným zákrokem vychytal hostující gólman prudkou a k tyči umístěnou hlavičku Kříže. Vyrovnat se Němčicím podařilo po sporné situaci, následně sudí přiznal hostům penaltu po - podle domácích - nafilmovaném faulu. Poločas tak skončil 2:1 pro Slavičín.

 

 

"Hrálo se na menším hřišti na nepříliš rovném terénu, což domácím hráčům více vyhovuje. Paradoxně jsme to ale byli my, kteří uchopili otěže zápasu do svých rukou. Od 1. minuty jsme velmi kvalitně kombinovali a na domácí se valil jeden útok za druhým. Hned ve 4. minutě po nezištné přihrávce Kalíka do prázdné branky vstřelil vedoucí gól Žáček. Pokračovali jsme v kombinační hře a domácí nestíhali. Škoda jen neproměněných šancí. Po jednom z protiútoků se míč od domácích na okraji pokutového území dostal půl metru za brankovou čáru, načež všichni přestali hrát, ale útočník domácích míč nakopl před bránu, kde jej domácí Čechák doklepl do brány. Překvapením pro všechny, až na nepřesného pomezního rozhodčího, bylo uznání této zcela neregulérní branky. To náš tým trochu rozhodilo, ale po zklidnění emocí jsme pokračovali v dobré hře a po průniku Švacha, který byl sražen v pokutovém území jsme zahrávali pokutový kop, který s přehledem proměnil nejmladší hráč na hřišti Dan Zvoníček", hodnotí první půli slavičínští funkcionáři.

 

Domácí své šance neproměnili a hosté je v závěru potrestali

Ve druhém poločase domácí hosty tlačili, avšak několik dobrých příležitostí nedokázali přetavit v gól. Hosté se v druhé půli hodně zatáhli, až v posledních minutách jim vyšel brejk na 3:1. O prohře Němčic tak rozhodl zaspaný začátek zápasu, obrovská hrubka v obraně a neproměněné šance. Naopak hosté byli v obraně bez výraznější chyby, a proto nakonec berou tři body. Domácí tak zůstali bez bodu a jejich situace v tabulce není příliš lichotivá a získat body budou muset získat v dalších zápasech. Omlazená rezerva Slavičína je na jaře příjemným překvapením soutěže a dokáže vozit body i z venkovních hřišť, což v loňské sezoně nebývalo zvykem. "Do druhé půle domácí nastoupili s daleko větším nasazením a navíc přidali kvalitu. Hra se vyrovnala a chvílemi měli domácí navrch. Dostali se do několika slibných příležitostí, ale naštěstí pro nás nic nezúročili. Nutno říct, že nás v několika momentech podržel Marcaník v naší bráně. Domácí v závěru hru zcela otevřeli, čehož jsme využili ke vstřelení pojistky v podobě třetí branky Žáčkem, a tak si zaslouženě odvážíme tři body", hodnotí průběh druhého dějství slavičínští činovníci.



Ohlasy k zápasu



FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Jeli jsme s cílem uhrát nějaký bodík a to se nám nadmíru podařilo. Mladí kluci hráli výborně a hlavně Ondra Šebák v obraně patřil mezi nejlepší hráče na hřišti. „Staří mazáci“ hru ve vypjatých situacích uklidnili, a tak jsme spokojeni jak s předvedenou hrou, tak i s výsledkem. Všem patří velké díky



Sestavy


TJ Sokol Němčice
V. Švec [-] - P. Nevřela [-] , L. Darebník [-] , R. Darebníček [-] , A. Vymětal [-] , J. Čechák [-] (68. R. Darebníček [-] ) , T. Němec [-] , V. Kříž [-] , D. Holý [-] , S. Kadlec [-] , L. Lejsek [-]

FC TVD Slavičín B
M. Marcaník [-] - J. Pekárek [-] (56. K. Šmotek [-] ) , L. Šebák [-] , T. Kalík [-] (72. L. Zámečník [-] ) , M. Both [-] , D. Sochora [-] , D. Zvoníček [-] , L. Žáček [-] , M. Švach [-] , R. Bureš [-] , O. Šebák [-]

ŽK: 78. D. Holý - 56. M. Švach .
Hráči zápasu: T. Němec - D. Zvoníček , L. Žáček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: GARGULÁK Tomáš - SMÝKAL Miroslav, CALETKA Bedřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku