Nevšové zvládla šlágr tohoto kola a vyhrála na Mladcové


Branky


52. T. Zetek , 83. M. Kuric (vl.) - 5. M. Gabko , 30. V. Tomšů , 66. P. Stratený (p.) , 76. T. Munster
1

Šlágr dvacátého kola se hrál v sobotním odpoledni na hřišti v Mladcové, kdy zde zavítal vedoucí tým tabulky z Nevšové. Magnet tohoto kola přilákal i slušnou diváckou návštěvu, za kterou by se nestyděl ani leckterý divizní klub. Nevšová nakonec těžký duel zvládla na jedničku, v první půli dokázala vstřelit dvě branky. Domácí tým v úvodu druhé půle snížil na jednobrankový rozdíl, Nevšovjané ale dokázali odpovědět dvěmi trefami. Kosmetická úprava výsledku přišla až v samotném závěru, ale vlastní branka nemusela hostující hráče už vůbec mrzet. Nevšová tak drží v tabulce stále slibný náskok a bude čekat na nedělní vystoupení rezervy otrokovické Viktorie v Hulíně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevšová dokázala v první půli dát dvě branky

"Do zápasu jsme vstoupili s odhodláním, nechybovat a trpělivě čekat na chybu soupeře. Ta přišla poměrně brzy, kdy hned v 5. minutě nás poslal do vedení Gabko, který levačkou překonal gólmana hostů. Domáci byli zaskočeni rychlou brankou a snažili se z branky oklepat, nicméně jsme to byli opět my, kdo zahrozil, kdy střelu Tomšů gólman instinktivně vyrazil na rohový kop. Poté se hra vyrovnala, Mladcová těžila z výškové převahy, zahrávala řadu rohových i trestých kopů, my se však snažili udržet vedení a nikam nespěchali. Opticky jsme měli více ze hry, tvořili jsme hru a snažili se trpělivě navýšit skóre. To se nám také podařilo, kdy ve 30. minutě zápasu prověřil domácího gólmana výborně hrající Fuksa, jehož střelu brankář vyrazil směrem k Tomšů, ten se nemýlil a upravil na 0-2. V tuto chvíli jsme měli více ze hry a byli lepším týmem. Do poločasu jsme šli s dvoubrankovým vedením, ale věděli jsme, že není rozhodnuto", hodnotí první dějství nevšovští funkcionáři.

 

 

Z webu Mladcové:

 

Ve šlágru kola jsem přivítali Nevšovou, která hned o prvních minut udávala tempo utkání. Bohužel se nám nevydařil začátek a hned od 5. minuty jsme prohrávali. Postupně jsme se snažili hru vyrovnat, ale druhou ránu nám zasadil soupeř po půlhodině hry. První střelu Tom Zálešák ještě vyrazil, ale při dorážce již byl bez šance. Ve druhé půli jsme se snažili s utkáním něco udělat a povedlo se snížit z rohového kopu. Trefil se Zetek. Naději ale pohřbili hosté o deset minut později, kteří se z pokutového kopu prosadili potřetí. Za další desetiminutovku později bylo již dohráno po pěkném voleji kapitána Nevšové a skóre bylo už hrozivých1:4. Kosmetickou úpravou byl vlastní gól hostí po centru Holubky. Nevšová potvrdila postavení v tabulce. My se musíme snažit především doplnit kádr o všechny zraněné hráče.

 

Domácí ještě snížili, závěr ale patřil hostům

"Druhá půla začala z naší strany vlažněji, polevili jsme v presingu a soupeř z toho rychle vytěžil, kdy z rohového kopu skóroval nestournoucí Zetek. Mladcová vycítila, že by mohla zápas zdramatizovat a přidala na důrazu. My však dokázali, že v jednotě je síla. Agilní Fuksa ve svých devatenácti letech nebojácně konkuroval zkušeným harocvníkům Mladcové a svojí rychlostí jim nemilosrdně zatápěl. Dokázal si chladnokrevně obejít soupeře a bekovi Mladcové nezbývalo nic jiného, než ho v pokutovém území zastavit nedovoleně a byl nařízen pokutový kop. Ten Stratený proměnil bez zaváhání a poslal nás opět do klidu a vedení 3-1. Zápas se pak kouskoval, následovala řada faulů na půlce hřiště, přesto jsme měli více ze hry. Kapitán mužstva, nestárnoucí matador a odchovanec Nevšové Tomáš Munster však ukázal, kdo má navrch a z voleje upravil na 4-1, kdy zápas prakticky rozhodl. Mladcová v 80. minutě korigovala na konečných 4-2, kdy nešťastnou tečí si srazil náš bek Kuric míč do vlastní brány. To nic neměnilo na zasloužéném vítězství našeho týmu na horké půdě soupeře 4-2. Výhra to byla zaslužená, což uznal i domácí trenér", popisují průběh druhého poločasu nevšovští činovníci.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Nevšová byla v tomto utkání lepší, důraznější a efektivnější v okolí velkého vápna a to nakonec rozhodlo. Takže z tohoto pohledu je jejich vítězství zasloužené. Pozitivum je, ze už si postup asi nenechají ujít a příští rok už proti nim nebudeme muset hrát, ať si zápasy v Nevšové zase užijí týmy z 1.A třídy...

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Do zápasu jsme šli s odhodláním zvítězit, nepřipustit žádné záváháhí. To se nám bezezbytku podařilo. Hráči bojovali a myslím, že vítězství bylo zcela zasloužené. Mladcová, ač měla výškovou převahu, narazila na houževnatý, technický tým, který táhne za jeden provaz. Rychlost, vůle - to byla naše přednost. Velice mě těší kladné ohlasy po zápase na naši hru i z řad soupeře, trenér Mladcové, přišel osobně po zápase podat ruku do kabin soupeři, to vyjadřuje vše. Mně nezbývá než hráčům poděkovat za týmovou hru, která stále nese své ovoce.



Sestavy


FK Mladcová
T. Zálešák [-] - J. Zapletal [-] , M. Blažek [-] , T. Zetek [-] , D. Kahaja [-] (82. Y. Holubka [-] ) , L. Bahulík [-] , J. Beránek [-] , Š. Chludil [10.0] (72. J. Jaroš [-] ) , M. Dlabač [-] , T. Holoubek [-] , J. Brhel [-]

TJ Sokol Nevšová
D. Konečný [-] - M. Gabko [-] (87. T. Mikš [-] ) , V. Tomšů [-] , P. Stratený [-] , T. Munster [9.0] , J. Vlachynský [-] , J. Fuksa [9.0] (90. O. Zámorský [-] ) , S. Beňo [-] , J. Dubec [-] , M. Kuric [-] , M. Foltýn [-]

ŽK: 43. Š. Chludil , 52. M. Blažek - 37. M. Foltýn , 40. J. Vlachynský , 60. T. Munster , 78. M. Kuric .
Hráči zápasu: T. Zetek - J. Fuksa , T. Munster .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: KOTAČKA Rostislav - KUBÍČEK Michal, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 8
Rozhodčí - KOTAČKA Rostislav: 5
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 9
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - FK Mladcová: 10
Výkon hostů - TJ Sokol Nevšová: 1
Hodnocení hráčů - domácí: Štěpán Chludil - 10, Zdeněk Hrnčiřík - 10,

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku