Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva otrokovické Viktorie si v Přílukách otevřela střelnici


Branky


0

Na příluckou Cecilku zavítala v nedělním odpoledni rezerva otrokovické Viktorie, které v posledních kolech odešla střelecká forma. Tu si však otrokovičtí hráči přivezli do Příluk, neboť domácímu mužstvu nasázeli hned osm branek. Přitom domácí celek začal skvěle a ve druhé minutě jej poslal Vlček do vedení. Hosté svůj brankostroj rozjeli až ve 26. minutě, kdy srovnal Ferko a poté otrokovičtí fotbalisté přidali další tři trefy. Hosté v kanonádě pokračovali i po přestávce a střelecky se prosadil Lukáš Křivánek, který zaznamenal hattrick. Domácí tým dal sice druhý gól, ale hosté přidali další dvě branky a ustědřili tak domácímu celku krutou prohru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit čtyři branky

"Úvod zápasu jsme nezachytili a ve druhé minutě se se štěstím prosadili domácí. Další minuty se odehrávaly již v naší režii a celkový výkon našeho týmu šel minutu od minuty nahoru. Do poločasu jsme dokonce dokazali vstřelit čtyři branky a naklonit tak velkou měrou zápas na naší stranu. Do kabin jsme tak odcházeli hodně spokojeni, kdy se nám střelecky hodně dařilo a prolomili jsme smůlu z předchozích zápasů. Branky padaly po hezkých kombinacích a domácí nestačili zachytávat naše útočné akce. Po první půli jsme si tal vypracovali velmi dobrý tříbrankový náskok, který jsme ve druhém dějství chtěli udržet a nebo navýšit. Ve druhém poločasu jsme také začali aktivně a podařilo se nám dát další dva rychlé góly, které definitivně zlomili odpor domácích a bereme zaslouženě tři body", hodnotí zápas s Přílukami autor hattricku Lukáš Křivánek.

Brankostroj hostujícího týmu neustal ani po přestávce

V první půli se prosazovali v dresu otrokovické Viktorie především fluktuanti z třetiligového A týmu a to hlavně Ferko a Issaka Sampson, kterým zdatně sekundoval nejlepší střelec Viktorie v této sezoně Lukáš Křivánek. A tito fotbalisté úřadovali i po přestávce a obrana Příluk s nimi měla plné ruce a nohy práce. Hosté přidali po pěti minutách hry druhé půle další dvě branky a o vítězi utkání bylo prakticky rozhodnuto. Domácí ještě snížili Frolkem, ale závěr znovu opanovali fotbalisté otrokovické Viktorie, kteří přidali další dvě trefy a nasázeli domácím nakonec osm banánů.

 

 

Vysokou porážku na domácím hřišti museli vstřebat fotbalisté Příluku, kteří změřili své síly s otrokovickou Viktorií. Přestože se hostům v předcházejících kolech nedařilo, v Přílukách si spravili střelecký apetit a soupeři nasázeli osm branek, přičemž hattrick si připsal Lukáš Křivánek. Za domácí skóroval hned ve 2. minutě Vlček a v 67. minutě korigoval skóre Frolek.
Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-nevsova-slavi-postup-jejich-kanonyr-tomsu-ctyrstou-trefu-20170606.html

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář:

FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: Zápas se nám hodně povedl, i když v úvodu jsme inkasovali branku. Pak jsme ale vstřelili do půle čtyři branky a totéž jsme zopakovali ve druhém poločasu a bereme zaslouženě tři body.



Sestavy


FK Příluky
D. Bakala [-] - M. Zahradnický [-] (87. J. Dederle [-] ) , D. Frolek [-] , D. Zedníček [-] , R. Machač [-] , P. Pinkas [-] (68. M. Šuta [-] ) , Z. Vlček [-] , M. Dujsík [-] , L. Janků [-] , R. Machalíček [-] , P. Čelůstka [-]

FC Zlínsko B
J. Škrobánek [-] - M. Němec [-] , P. Červenka [-] (64. D. Nzembi [-] ) , P. Lendler [-] , J. Červenka [-] (61. O. Malota [-] ) , J. Ferko [-] (46. Z. Marčík [-] ) , L. Křivánek [-] , S. Issaka [-] , M. Bína [-] , M. Ruman [-] , O. Ponížil [-]

ŽK: 24. M. Dujsík , 37. L. Janků , 75. M. Zahradnický - 15. J. Ferko .
Hráči zápasu: D. Frolek - L. Křivánek , S. Issaka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NUC Jiří - MITÁČEK Václav, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 17 38:13 40
2 SFK Elko Holešov B 17 49:24 33
3 FC Fryšták 17 48:29 31
4 SK Březnice 17 40:37 31
5 TJ Sokol Veselá 17 48:35 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 19
3 Jan Večeřa 14
4 Jakub Chudárek 13
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 45 53,6% 0
3 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
4 Ladislav Beran 39 47,0% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku