Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2017 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužkovický Martin Procházka hattrickem sestřelil hulínskou Admiru


Branky


0

Domácí Lužkovice opět nastoupili s mladičkým Bohmem v brance, který dokázal v první půli dokonce udržet čisté konto. Hulínská Admira zaspala úvod utkání a byla potrestána. Lužkovice poslal už ve druhé minutě do vedení Gruber. Po půlhodině hry se mohli domácí fotbalisté radovat podruhé, po brance Martina Procházky. A aby toho nebylo málo, tentýž hráč ještě před odchodem do kabin zajistil domácím tříbrankové vedení. Hosté ve druhé půli utkání ještě patřičně zdramatizovali a dvacet minut před koncem prohrávali už jen o jedinou branku. Definitivní podobu výsledku dal čtyři minuty před koncem znovu Martin Procházka a završil tak své skvělé vystoupení dalším hattrickem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do půle dali tři branky

Domácí začali utkání náporem a již ve 2. minutě šli do vedení Gruberem, který Ronzův dlouhý nákop do vápna hlavou přesně trefil k tyči a lužkovičtí rychle vedli 1-0. V 11. minutě střelu do šibenice Škrabalovi zlikvidoval hostující brankář Vajda. Potom se hra vyrovnala a hosté začali mít více ze hry. Na domácí se usmálo štěstí ve 21. minutě, když byl pronikající útočník Admiry faulován, ale z nařízené penalty Tabara nastřelil pouze tyč. Hrálo se nahoru dolů s mnoha pěknými akcemi obou celků. Ve 28. minutě za nastřelenou ruku jednoho z obránců Admiry šel kopat penaltu Martin Procházka a „ panenkovsky“ zvýšil na 2:0. Tentýž hráč ještě do poločasu zvýšil na 3:0, když ve 38. minutě skluzem mezi dvěma obránci propálil míč do sítě. Domácí tak odcházeli do kabin s tříbrankovým náskokem, hosté mohli litovat neproměněné penalty.

 

Hosté ve druhé půli utkání ještě zdramatizovali

Hráči Hulína tak odcházeli do kabin s tříbrankovým mankem, které ale plně neodpovídalo dění na hřišti a ve druhém dějství chtěli Hanáci s výsledkem ještě něco udělat. Hosté za nepříznivého stavu 0:3  zdaleka nesložili zbraně a druhou půli měli většinou hru ve své režii, když  dokázali v 59. minutě snížit Šenkyříkem na 3:1.  V 68. minutě Kubo po chybě obrany upravil na 3:2 a domácí se pomalu začali bát o výsledek. Zvláště v 80. minutě, kdy ze skrumáže hosté trefili hulínští fotbalisté tyč domácí branky. Nedáš - dostaneš opět platilo v 86. minutě. Po průniku obranou byl před hranicí velkého vápna faulovaný Martin Procházka a střelou přes zeď trefil na konečných 4:2 pro domácí, kteří si již náskok udrželi, ale byly to těžce vybojované tři body. Hrdinou utkání byl domácí kanonýr Martin Procházka, který dal hattrick, ale Hulín dokázal i za nepříznivého stavu domácí celek hodně potrápit. 

 

 

Z webu Admiry:

 

Úvod zápasu jsme zaspali, ve 2. minutě domácí rychle rozehráli tr. kop do vápna a hlavičkou se ujali vedení 1:0. Chvíli nám trvalo, než jsme se vzpamatovali, přesto jsme postupně získali herní převahu. Dvakrát střílel uvntiř vápna Nedbal, ale vedle, hlavičku Kuba po centru z pravé strany vyškrábl branař na roh. Ve 20. minutě byl ve vápně faulován Šenkyřík a kopali jsme penaltu. Tu však Tabara poslal jen do tyče. Ve 24. minutě znovu střílel z dobré pozice Mirek Nedbal jen vedle. Ve 28. minutě podnikli domácí útok po levé straně a centr trefil do ruky P. Nedbala a domácí kopali penaltu. Tu proměnili na 2:0. Ve 37. minutě jsme faulovali napravo od vápna, domácí zahrávali trestný kop, ten prudce nastřelili před naši bránu a dotlačili ho potřetí do naší sítě. 3:0. Byla to pro nás studená sprcha, ač jsme měli více ze hry, prohrávali jsme 3:0. Ve 43. minutě ještě pěknou střelou ze 30 metrů trefil Šenkyřík břevno. Platila otřepaná fráze, my jsme hráli, domácí dávali góly.

 

 


Druhou půli začali domácí závarem v našem vápně, třikrát pálili na Vajdu, ten však vše pochytal. To bylo na dlouho od domácích vše, my jsme získali velkou převahu, kterou korunoval v 59. minutě Šenkyřík, který se uvolnil ve vápně a snížil na 3:1. V 68. minutě pěknou uličkou poslal za obranu Mirek Nedbal Kubu Kuba, který střelou na zadní tyč snížil na 3:2. Domácí zuby nechty bránili svúj náskok, hrálo se jen na polovině domácích a k naší škodě v 80. minutě trefil po rohu Šenkyřík jen tyč domácí brány. V 86. minutě jsme chybovali na naší půlce, následně jsme na vápně faulovali a domácí získali tr. kop. Ten pěknou střelou přes zeď proměnili a upravili na 4:2. Zápas tak i skončil.

 



Ohlasy k zápasu


FK Lužkovice-Želechovice
Jiří Ždanov, funkcionář: Byly to těžce vybojované tři body, hosté ve druhém poločasu utkání hodně zdramatizovali a v závěru trefili dokonce tyčku. Hrdinou utkání byl domácí kanonýr Martin Procházka, který dal hattrick, ale i ostatní hráči bojovali naplno a výhru nad silným soupeřem udrželi až do konce.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Zápas se rozhodl v první půli, kdy domácí proměnili všechno, co měli, my naopak nedali ani penaltu a ve druhé půli jsme již domácí náskok nedohnali.



Sestavy


FK Lužkovice-Želechovice
M. Böhm [-] - M. Čala [-] , J. Gruber [-] (90. J. Novotný [-] ) , J. Škrabal [-] , A. Procházka [-] , M. Paták [-] , Z. Polepil [-] (88. A. Langer [-] ) , O. Zámorský [-] (71. P. Čekal [-] ) , M. Procházka [-] , T. Mičola [-] (46. Š. Dominik [-] ) , J. Ronza [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Jurášek [-] , P. Nedbal [-] , J. Miklík [-] (65. M. Karamon [-] ) - J. Šenkyřík [-] , M. Zavadil [-] , P. Janda [-] , A. Tabara [-] , J. Kubo [-] , Z. Prokop [-] - M. Nedbal [-]

ŽK: 34. T. Mičola , 39. J. Škrabal , 86. Z. Polepil - 18. A. Tabara , 51. J. Miklík , 85. M. Jurášek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BRŠLICA Pavel - KATRŇÁK Milan, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku