Tlumačov potvrdil v Lukově roli favorita a veze vysokou výhru


Branky


0

V sobotním odpoledni se hrálo v Lukové utkání mezi domácím týmem a hosty z Tlumačova. V zápase už prakticky o nic nešlo, domácí celek je již dlouhou dobu smířen se svým sestupem do Okresního přeboru, naopak v Tlumačově už jen bojují o vylepšení pozice v letošní tabulce. Úvod utkání patřil překvapivě domácímu týmu, který poslal už po čtyřech minutách Hubík do vedení. Hosté ale ještě v posledních minutách první půle otočili stav zápasu. Ve druhém dějství už hosté srovnání nedovolili a v závěru přidali další branky. Lukov se loučí s domácím hřištěm vysokou prohrou, tlumačovští nakonec roli favorita zvládli na jedničku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení, hosté ale otočili

"Do utkání jsme vstoupili tím nejhorším možným způsobem. A to inkasovaným gólem ihned z úvodu utkání z penalty, za domácí se trefil Hubík. Do poloviny prvního poločasu jsme hráli opravdu hrozný fotbal a vázla nám kombinace a jen jsme nakopávali míče dopředu, což na domácí celek nestačilo. Naštěstí jsme vyrovnali Patrikem Moukou a do poločasové přestávky výsledek ještě otočili po brance Radka Dvořáka. Druhý poločas byl z naší strany úplně jiný a některé věci jsme si v kabině vyříkali. Podstatně jsme zlepšili pohyb a konečně se nám dařili přihrávky a výkon šel rapidně nahoru. Byli jsme lepším týmem na hřisti, vycházeli nám kombinace a i přes několik neproměněných šanci jsme zápas dotáhli do vítězného konce. Třetí naši branku dal Jiří Jonášek, další v závěru přidali Duroň a Zálešák a hosté už fyzicky odpadli. Lukovu se snaha upřít nedala, ale když neproměnili několik tutovek, tak bohužel na vítězstvi nedosáhli, ale konečný výsledek je pro ně hodně krutý", hodnotí duel tlumačovští činovníci.

 


Zdroj: http://zlinsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-buchlovice-pecetily-sve-prvenstvi-oslavy-katerinic-se-odlozily-20170613.html

Podle očekávání dopadlo utkání v Lukově, kde Tlumačov s přehledem přehrál domácí tým, který má sestup jistý už řadu kol. Přesto to byli hráči Lukova, kteří se ve 4. minutě ujali po penaltě vedení. Zodpovědně hrající hosté však nedovolili žádné překvapení, ještě do přestávky skóre otočili, ve druhé půli přidali další tři branky a zaslouženě vyhráli 5:1.



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Michal Teplý, funkcionář:

SK Tlumačov
Miroslav Škrabal, brankář: Začátek nám vůbec nevyšel, dostali jsme branku z penalty. Poté naše hra nebyla ideální, naštěstí se nám podařilo do půle zápas ještě otočit. Branky nás uklidnily a ve druhém poločasu už to bylo o něčem jiném a přidali jsme další tři branky a bereme zaslouženou výhru.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: BLAŽEK Vladimír - CHROMÍK Zdeněk, KLUĎÁK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku