0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2017 10:00

25.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Lípy v domácím prostředí nestačil na Tečovice


Branky


0

Do Lípy v nedělním dopoledni zavítal tečovický Bivoj, který byl v duelu s domácím celkem favoritem. Navíc nováček z Lípy nemá při sestupu Holešova z divizní skupiny D jistotu záchrany a tak bylo utkání pro něj velmi důležité. V prvním dějství se hrálo dlouho bez branek i přes několik šancí na obou stranách, ale brankáři Jokl a Vala byli pozorní. Bivoj šel přeci jen do vedení, kdy se trefil pět minut před koncem půle kapitán Martin Frkal. Ve druhém dějství se domácí marně snažili o vyrovnání, hosté si pojistili výhru šest minut před koncem Dorazínem a zkomplikovali tak Lípě cestu za záchranou v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté první půli vyhráli o jedinou branku

V nedělním dopoledni v pěkně upraveném areálu v Lípě mezi domácím celkem a hosty z Tečovic. A  oba týmy se snažily hrát kombinační běhavý fotbal, ale velké množství akcí končilo nepřesnostmi ve finální nahrávce a technickými chybami a to na obou stranách. I tak si ale hosté dokázali vytvořit více brankových příležitostí. Neuspěli v nich ale postupně Jaroslav Plachý,  Vopatřil a ani Kysučan, který trefil tyč domácí branky, když byl zřejmě překvapen, že se k němu přes celou obranu domácích míč dostal. Domácí vyzkoušeli hostujícího brankáře Jokla dvěmi dobrými střelami ze střední vzdálenosti, se kterými si zkušený gólman poradil, navíc trestný kop poslali domácí mimo jeho branku a po závaru na hranici malého pokutového území uklízel míč do bezpečí autu Chovanec. Skóre se měnilo těsně před přestávkou, když kapitán Bivoje Martin Frkal dokázal prostřelit Valu po centru Jaroslava Plachého. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté, kteří vedli o jednu branku.

 

Ve druhém dějství Tečovice pojistily výhru

Ve druhé půli se čekal tlak domácího celku, který po půli prohrával o jedinou branku. Domácí si sice vytvořili v prvním dějství brankové příležitosti, ale brankář Tečovic Zdeněk Jokl chytá v jarní části ve výborné formě a šance Lípy zneškodnil. Ve druhé polovině zápasu se tak obraz hry příliš nezměnil, domácí trochu přidali na důrazu, měli místy více ze hry, ale dvakrát nedokázali dopravit míč do branky hostí ani z vyložené pozice. Jednou je vychytal gólman hostí, podruhé z hranice malého vápna jejich útočník přestřelil míč nad břevno Bivoje. Definitivní úpravu skóre zařídil šest minut před koncem David Dorazín, když dostal po zemi míč do běhu a sám před Valou nezaváhal. Hosté tak v korektně vedeném vedeném zápasu nezaváhali a odváží si plný počet bodů. Domácí Lípa se bude muset v cestě za záchranou spolehnout na závěrečný duel, kdy zajíždí do sousedních Lužkovic a bude netrpělivě čekat na výsledky svých konkurentů z Němčic a Kostelce u Holešova.

 



Ohlasy k zápasu


Lípa
Tomáš Hlavinka, funkcionář:

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: V první půli si oba celky vytvořily několik dobrých šancí, které neproměnily, ale jinak vázla kombinace a hra byla plná nepřesností. Nám pomohla branka do šatny, kdy se trefil Frkal. Ve druhém dějství domácí zvýšili agresivitu, poté nás několikrát podržel brankář Jokl. V závěru proměnil svoji šanci Dorazín a bereme z Lípy tři body.



Sestavy


Lípa
M. Vala [-] - D. Greguš [-] (83. M. Čižmár [-] ) , J. Višenka [-] , P. Křižka [-] , J. Spáčil [-] , D. Víšek [-] , P. Kořének [-] , R. Dobízl [-] , J. Horáček [-] , J. Šuba [-] (77. M. Slovák [-] ) , A. Simerský [-]

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - Z. Šnajdr [-] (79. P. Kristek [-] ) , D. Chovanec [-] , P. Sedláček [-] , J. Plachý [-] (87. L. Soják [-] ) - L. Balcárek [-] (62. R. Pala [-] ) , D. Dorazín [-] , D. Kysučan [-] , T. Plachý [-] - M. Frkal [-] , J. Vopatřil [-]

Hráči zápasu: P. Kořének - D. Dorazín , M. Frkal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku