Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:30

26.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veselá v domácím prostředí nestačila na rezervu otrokovické Viktorie


Branky


0

Fantastický fotbal se hrál na Veselé v posledním kole tohoto ročníku 1. B třídy skupiny B . Nejkvalitnější ze všech  třiceti devíti  domácích zápasů, které dosud Veselá v I.B  odehrála. Na kvalitě se podílely oba týmy, i když samozřejmě hosté byli lepší a vyhráli po zásluze.  Obě  mužstva hrála uvolněný ofenzivní fotbal plný šancí na obou stranách. Viktorka vletěla do utkání jako vítr a gólman  Petr Červenka domácí v první půlhodině několikrát podržel, jednou i za pomocí břevna. Nejhorší pro Veselou snad byla první desetiminutovka. Než se domácí dokázali přiblížit tempu otrokovických mladíků, ti už měli  do osmé minuty tři tutovky. Ve druhém poločasu se s brankami roztrhl pytel a diváci viděli fotbalovou ódu na radost.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Začátek utkání patřil hostujícímu týmu, kdy otrokovičtí fotbalisté si vypracovali několik vyložených šancí. V dalších minutách už se začala  hra trošku vyrovnávat a  do šancí se dostávali i domácí. Největší šanci spálil po půlhodině hry mladý Šarman. Už se zdálo, že Veselá tempu hostů přivykla a že poločas zvládne bez inkasované branky. I když každá ztráta míče na polovině hřiště znamenala  závar před Červenkovou brankou. Hosté hrozili také z centrů a rohů. Po rohu z pravé strany také došlo ke změně skóre ještě před půlkou. Běžela 37. minuta, otrokovický Petr Červenka kopal rok na bližší tyč a střílený centr, ve snaze jej odvrátit, si domácí Tomáš Pavel srazil do sítě. Domácí to nepoložilo a další  rychlý kontr hned ve  40. minutě vedl k vyrovnání. Petr Dlouhý měl svůj den, dostal se za obranu a postupoval středem k pokutovému území hostů. Před křižujícím stoperem posunul ideálně míč doprava na volného Daniela Šarmana a ten podél vybíhajícího brankaře Surovce poslal míč do sítě k zadní tyči. Do kabin odcházeli  proto domácí spokojeni. Hosté naopak docela rozladěni, jelikož řady šancí nevyužili a aby byli osloveni první z devíti klubů, kterým může být nabídnut dodatečný postup do I.A z 2. až  4.míst, museli bodovat  dnes za tři body.

 

Ve druhém poločasu se s brankami roztrhl pytel

Druhý poločas zase začali aktivněji hosté a hned  v 54.minutě je dostal výborný Ferko do vedení, když mu domácí obrana nechala příliš prostoru pro střelbu. Scénář z první půle se ale opakoval a Veselá opět po třech minutách vyrovnala. Zase byl u toho  Petr Dlouhý. Tentokrát skóroval přímo on sám.  Ovšem už po minutě trochu nešikovný faul domácích znamenal trestný kop Otrokovic z cca  18  metrů přímo proti bráně. K míči se postavil Ferko a precizně míč zatočil k levé tyči ze svého pohledu tak, že stačily milimetry a míč by se od tyče odrazil do pole. On ale míč od tyče putoval po brankové čáře k druhé tyči a tam zapadl za háčky !!! Nádherný gól.  

Na dvacet minut gólová přestřelka ustala, aby se rozhořela znovu. To byli v rozmezí dvou minut úspěšní nejprve  hostující Tomáš Mlýnek a pak za domácí perfektní výkon korunoval další brankou Petr Dlouhý a snížil na průběžných a nadějných 3:4. Veselou gól nabudil k závěrečnému náporu, ale hosté drama nepřipustili a už v 82. minutě Ferko dokončil svůj dnešní hattrick.

 

Hosté splnili svůj úkol,  zajistili si postup z druhého místa do I.A bez ohledu na výsledky ve vedlejších skupinách I.B a přitom na Veselé předvedli excelentní výkon, s kterým se v I.A určitě neztratí.  Domácí jim dobře sekundovali a dnešní porážka je mrzet nemusí. I tak měla Veselá historicky úspěšnou  sezónu. Po zápase proto stříkalo šampaňské a našel se i pohár, který se  bublinkami naplnil a koloval mezi hráči, funkcionáři i příznivci klubu.  Domácí Béčko totiž vyhrálo svou skupinu IV. třídy a tak slavili po utkání úplně všichni.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Veselá
Zdeněk Kučera, sekretář: Dnes to byla óda na fotbalovou radost. Osm branek jedna krásnější než druhá, útočný fotbal plný pěkných akcí a k tomu plno šancí. Samozřejmě, zakončit sezónu vítězstvím by bylo pohádkově krásné, ale i tak vládla na Veselé velká spokojenost a já rád i touto cestou děkuji všem kdo se zasloužili o to, že sezóna 2016-17 mohla na Veselé končit radostně pro všechny věkové kategorie. Blahopřeji samozřejmě i soupeři k předvedenému výkonu a postupu do vyšší třídy.

FC Zlínsko B
Lukáš Křivánek, hráč: Náš poslední zápas, kde se hrálo o postup do vyšší soutěže nám vyšel, i když to nebylo vůbec snadné. Soupeř podal velmi bojovný výkon, za což je chválím.Na druhou stranu musím vyzdvihnout náš tým, který bojoval s cílem zisku tří bodů a to se podařilo. První poločas jsme domácí přitlačili na jejich vlastní půlku a nedávali jim nějaké větší šance na protiútoky. Ke konci poločasu jsme z velkých množství šancí vstřelili první gol, ale o pár minut ještě před poločasem jsme obdrželi z brejku branku. Druhý poločas se odehrával podobně s tím, že se nám podařilo vsítit čtyři branky a tak se světelná tabule zastavila na výsledku 3:5. Všichni si vážíme a jsme rádi, že se nám podařilo postoupit do vyšší soutěže.



Sestavy


TJ Sokol Veselá
P. Červenka [-] - P. Dlouhý [-] , R. Soukup [-] (63. M. Dlabaja [-] ) , D. Šarman [-] , T. Pavel [-] , M. Šumšal [-] , M. Odstrčilík [-] , J. Červenka [-] , M. Čoček [-] , M. Bodlák [-] , T. Dujka [-]

FC Zlínsko B
A. Surovec [-] - P. Lendler [-] , J. Červenka [-] , Z. Marčík [-] (66. D. Dvořáček [-] ) , L. Křivánek [-] , J. Ferko [-] , P. Červenka [-] (46. T. Kozel [-] ) , T. Mlýnek [-] , O. Malota [-] , M. Bína [-] (88. M. Hába [-] ) , M. Ruman [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: RUMAN Josef - GAJDOŠÍK Martin (N), VAJDÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku