Mladcová si v posledním kole připsala výhru nad hulínskou Admirou


Branky


0

Na Mladcovou zavítal v sobotním odpoledni celek hulínské Admiry a v souboji prakticky o nic nešlo, domácí se již rozloučili s myšlenkami na postup a Hanáci by na jarní odvety nejraději zapomněli. Přesto šla Admira v první půli do vedení, zásluhou Šenkyříka. Domácí ve druhém dějství duel náležitě otočili, hostům se však vůbec nelíbil výkoj trojice rozhodčích. Mladcová nastoupila v hodně improvizované sestavě, ale ve druhé půli se jí podařilo otočit vývoj zápasu a připsat si do tabulky další tři body. Mladcová tak končí sezonu na třetím místě, hulínská Admira bere sedmou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté první půli vyhráli o jedinou branku

"Další zápas, ve kterém jsme bodovali jen s velkým štěstím. Už při rozcvičování se zranil Laďa Bahulík a tak jsme na poslední chvíli museli změnit již tak dosti improvizovanou sestavu. Hráči soupeře nám dělali od začátku svým pohybem problémy, navíc se nám nedařila rozehrávka a poztráceli jsme spoustu míčů. Hosté se po narážečce ve vápně ujali v 18. min. vedení, další nebezpečná střela šla naštěstí mimo. Ve 29. min. kopal Kuba Beránek trestný kop, jeho skákavou ránu gólman jen vyrazil, ale dobíhající Dan Kahaja míč netrefil. Na druhé straně šla po rohovém kopu nebezpečná hlavička jen těsně vedle. Ve 38. min. Dan Kahaja při napadání vystihl odkop hostující obrany, ale Kuba Beránek sám před brankářem přestřelil. Do kabin tak odcházeli spokojenější fotbalisté hulínské Admiry, kteří vedli zásluhou Šenkyříka o jednu branku", hodnotí nepříliš povedenou první půli funkciomnáři Mladcové.

Domácí dokázali utkání ještě otočit

"Hned po změně stran střílel nebezpečně Jirka Jaroš, gólman jeho ránu vyrazil na roh. V 50. min. si vracející Dan Kahaja neporozuměl se spoluhráči a hosté se dostali v našem pokutovém území k zakončení, naštěstí střela šla mimo naši opuštěnou branku. V 54. min. vysunul Kuba Beránek na levé straně Dana Kahaju, ten se kličkou zbavil obránce, ale zbrkle vystřelil z velkého úhlu. V 56. min. jsme měli při rohovém kopu štěstí, míč po hlavičce orazítkoval břevno naší branky, ale od 60. min. dohrávali hosté o deseti, když jejich stoper obdržel po faulu na Honzu Brhela druhou žlutou kartu. To otupilo útočné snahy hostů a my jsme se mohli hnát za vyrovnáním. V 68.min. ho měl na hlavě Honza Brhel, ale po krásném centru minul na vzdálenější tyči branku. Dočkali jsme se až v 80. min.,  Kuba Beránek přistrčil míč Jirkovi Jarošovi, ten sice střílel do gólmana, ale odražený mič vrátil do sítě Honza Brhel. Za dvě minuty přihrával Jirka Jaroš do zakončení Danu Kahajovi, ale ten bohužel uklouzl. V 88. min. se tentýž hráč dostal až před brankáře, ale jeho střela mířila do břevna. Na druhé straně nás zachránil při ojedinělé šanci hostí Honza Kalmár a závěr nám pak vyšel dokonale. Nejprve zakončil z hraniční pozice Jirka Jaroš po tečované střele střídajícího Martina Jurčíka, a v nastaveném čase při zoufalé snaze hostí Jirka Jaroš přehrál hostujícího gólmana a zavěsil do prázdné branky svou 29 trefu v této sezóně", hodnotí druhou půli Mladcovjané.



Ohlasy k zápasu


FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Utkání jsem nestihl, neboť jsem byl o víkendu mimo Zlín, z doslechu vím, že tam k nějakým sporným momentům ze strany sudího došlo, ale nic to nemění na naší výhře, kdy jsme dokázali otočit nepříznivě se vyvíjející utkání.

FK Admira Hulín
web Admiry Hulín: Utkání se dá shrnout v jedné větě:,, Gratulujeme domácím hráčům a triu rozhodčích za příkladnou týmovou spolupráci, kdy v utkání, kde nikomu o nic nešlo, udělali z fotbalu a našich hráčů totální pitomce.' ' Sportu zdar a fotbalu zvlášť.



Sestavy


FK Mladcová
J. Kalmár [-] - M. Blažek [-] , M. Hoza [-] , M. Dlabač [-] , T. Zetek [-] (75. M. Jurčík [-] ) , J. Brhel [-] , P. Pyszko [-] , J. Jaroš [-] , D. Kahaja [-] , M. Kraváček [-] , J. Beránek [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - M. Jurášek [-] , J. Miklík [-] , P. Nedbal [-] - Z. Prokop [-] , J. Kubo [-] , A. Tabara [-] , M. Zavadil [-] , J. Šenkyřík [-] - I. Csomor [-] , M. Karamon [-] -

ŽK: 71. J. Jaroš - 16. A. Tabara , 43. M. Zavadil , 62. P. Nedbal , 70. M. Karamon . ČK: 50. M. Zavadil .
Hráči zápasu: J. Brhel , J. Jaroš - Z. Prokop , J. Šenkyřík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ZUBEK Radim - MIČKAL Karel, VENENÝ ING. Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku