Příluky si v domácím prostředí vyšláply na slavičínskou rezervu


Branky


0

Rezerva Slavičína zajížděla ke svému poslednímu utkání do Příluk. Jakýkoliv výsledek utkání nezměnil postavení v tabulce a tak se hrálo v poklidném tempu. První poločas patřil jednoznačně hostům, kteří se dostali do herní pohody a vedli o dvě branky, ale v samotném závěru poločasu po chybě hostí a ojedinělé střele domácí snížili na jednobrankový rozdíl. Do druhé půle vstoupili domácí aktivněji, ale hosté jim nic nedovolili, naopak mohli několikrát zvýšit skóre, ale vynikající domácí brankář všechny příležitosti zlikvidoval. V závěru utkání domácí zmobilizovali síly a po hrubé chybě obrany vstřelili vyrovnávací branku a hned po chvíli po rohovém kopu završili svou snahu vítěznou brankou. Výsledek utkání naprosto neodpovídá dění na hřišti, ale tak už to ve fotbale někdy bývá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit dvě branky

V posledním utkání sezóny již ani jednomu týmu o nic nešlo a atmosféra byla velmi uvolněná. Hosté přijeli jen s jedenácti hráči, bylo vidět, že sezóna již skončila. V samotném utkání se hráči přetahovali uprostřed hřiště a první šance přišla ž v 10. minutě, kdy domácí Zahradnický levačkou z hranice šestnáctky pouze trefil gólmana hostí. Hned za dvě min. šli hosté sami na brankáře domácích Bakalu, ale ten střelu vytěsnil. Hosté byli z počátku aktivnější a udeřili ve 21. minutě po rohovém kopu, kdy hostující Bureš nikým nehlídán pohodlně skóroval hlavou – 0:1.  Domácí si však poučení nevzali a ve 26. minutě to bylo 0:2, kdy opět po přímém kopu centroval míč do brány opět nehlídaný hostující Pekárek – 0:2. Vypadalo to na snadné vítězství hostí, ale domácí zavezli Zahradnickým míč po lajně na půlku hostí, přihrál Frolkovi, který chytře našel volného Machače na hranici šestnáctky a ten prudkou střelou k tyči snížil na 1:2. Do kabin tak odcházeli hosté s jednobrankovým náskokem, v jejichž brance stál divizní záložník Dominik Plšek, který se zotavuje po zranění. 

 

Domácí vývoj utkání náležitě otočili

Po změně stran byla hra vyrovnaná, domácí se snažili ještě s výsledkem něco udělat, ale byli to hosté, kdo měl na kopačkách rozhodující šanci zápasu. V 64. minutě šel hostující útočník z mírného úhlu sám na brankáře, ale ten jeho střelu k bližší tyči reflexivně vyrazil rukou. Domácí pak využili v 79. minutě chyby hostující obrany, kdy Zahradnický přihrál Machačovi a ten v úniku prostřelil chytajícího Plška a bylo srovnáno - 2:2. Poněkud opaření hosté zapomněli v 82. minutě při rohovém kopu na volného Machalíčka, který hlavou pohodlně skóroval na 3:2 a obrat byl dokonán. Hosté sice ještě měli pěkný centr do šestnáctky domácích, ale brankář Bakala již další změnu skóre nepřipustil a domácí tak dovedli utkání do vítězného konce. Slavičané tak přišli v závěru svojí lehkovážností o body, domácí celek ukázal velký obrat a dokázal náležitě využít dvou zaváhání Valachů.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Toto utkání bylo hodně uvolněné, trochu trestuhodně jsme si nechali dát dva góly ze standardek. Kluci však byli trpěliví, šance přišly a využili jsme je více jak hosté a proto bereme tři body. Po celou sezónu nás kosila zranění nebo jiné absence hráčů, ale kluci se vzchopili a závěr sezóny se nám povedl dotáhnout do zdárného konce.

FC TVD Slavičín B
Jiří Váňa, trenér: Do Příluk jsme jeli v naprosto zdecimované sestavě, ale přesto jsme předváděli velmi kvalitní kombinační fotbal, který jsme završili dvěmi brankami, ale po hrubých chybách jsme vedení ztratili a darovali tak domácím tři body. Z výsledku utkání jsem zklamaný, domácí otočili zápas až v poslední desetiminutovce.



Počet diváků: 46. Rozhodčí: Kubíček Michal - SMIRNOV Roman, AMBROZ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku