Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Marka Ondřejky rozhodl utkání


Branky


0

Rezerva Nové Vsi si připsala důležité tři body v zápase proti lépe postavenému celku v tabulce Křižanovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl pět branek

 V sobotním odpoledni přivítala rezerva Nové Vsi na svém hřišti hráče  z Křižanova.Souboj dvou týmů ze středu tabulky naznačoval vyrovnané utkání.Do zápasu vkročili lépe domácí, kteří již v sedmé minutě vedli 1:0, kdy načal hlavou svůj hattrick Mára Ondřejka po pěkném centru Toma Nečase.Domácí se po  vstřelené brance snažili  kombinační hrou navýšit svůj náskok,ale naráželi na dobře zformovanou obranu hostí , kteří vyráželi do nebezpečných protiútoků.Když se po zjevné herní převaze nedokázali domácí prosadit, přišel trest v podobě dvou inkasovaných branek, když se ze dvou brejků trefili Petr Martin a Roman Navrátil.I když  obdržené branky přišli pro domácí těsně před poločasem (31'a38'), tak se nepoložili a ještě do poločasu dokázali skóre naklonit na svou stranu. Nejprve svůj druhý gól (40') vstřelil z penalty po faulu na kapitána Petra Bureše Marek Ondřejka. Třetí branku špílmachr Nové Vsi střelil ve 43 minutě po pěkném průniku Milana Klementa.Tato branka uzavřela poločas za stavu 3:2.

Domácí rozhodli na konci zápasu

Druhý poločas jako by si to mužstva vyměnili  a Křižanovští vstoupili do druhé půle jako vyměnění.Najednou byli u všeho dříve a dlouho nepouštěli domácí k míči.Domácí dlouho nedokázali reagovat na aktivní hru hostí ,jenž ale nevedla k žádnému vyloženému ohrožení Čížkovi branky vyjma několika jedovatÿch střel ze střední vzdálenosti.Uklidnění se domácí dočkali v 77 minutě kdy se za obranu hostí po krásném pasu Petra Šandera dostal Václav Novotný a sám proti Bajerovi nezaváhal.Tento moment se stal klíčovým k získání všech bodů pro domácí a stanovil výsledek zápasu na 4:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Zápas dvou poločasů ze kterého jsme vytěžili co šlo.

SK FC Křižanov
Josef Milota: Úvod utkání jsme zaspali a soupeř šel do vedení, poté jsme hru vyrovnali a po pěkných akcích otočili skóre v náš prospěch. V následných minutách jsme však neudrželi koncentraci a vyrobili dvě velké chyby, které nás stály obrat v utkání. Ve druhém poločase jsme byli jednoznačně lepším týmem a vytvořili si i vyloženou gólovku. Tu jsme neproměnili a když nám dali domácí gól z brejku bylo rozhodnuto. Za druhý poločas musím kluky pochválit. Pokud na herní projev právě z druhé půle navážeme v domácím prostředí budu spokojen.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - S. Kubík [-] (61. J. Nečas [-] ) , M. Klement [-] , F. Šandera [-] , P. Šandera [-] - M. Ondřejka [-] , T. Nečas [-] (46. V. Komínek [-] ) , V. Bureš [-] , P. Bureš [-] - V. Novotný [-] , M. Kuchta [-] -

SK FC Křižanov
P. Bajer [-] - J. Stupka [-] , J. Uhlíř [-] , P. Kaštan [-] - M. Petr [-] - F. Trnka [-] (89. M. Sklenář [-] ) , R. Navrátil [-] (62. M. Král [-] ) - D. Fendrych [-] , J. Milota [-] , D. Nobicht [-] , L. Burian [-] (46. P. Štěpánek [-] )

ŽK: 60. M. Ondřejka - 18. L. Burian , 30. J. Uhlíř , 55. M. Petr .
Hráči zápasu: M. Ondřejka - M. Petr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŘÍNEK Tomáš - MACH ING. Josef, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.