Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2017 16:00

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Radešínky na domácím pažitu nadělovalo


Branky


0

Populárního bůra si odvezl v souboji Béček z Radešínské Svratky Bohdalov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili jednu branku

V 17. kole III. třídy se utkaly dva rezervní týmy. Domácí Radešínská Svratka bude bojovat po špatném podzimu jen o záchranu, ke které směřuje i bohdalovská rezerva, která na jaře mnoho neoslňuje. Vítěz tohoto zápasu se tak mohl nastartovat do dalších jarních bojů. Na dobře připraveném trávníku začal zápas vyrovnaně. Až do vstřelené první branky se žádná větší šance neudála. První branka padla po rohovém kopu, kdy měl po skrumáži Petr Veselý dostatek času aby z bezprostřední blízkosti otevřel skóre – 1:0. Hosté poté hráli dobře a několikrát ohrozili branku nebezpečnými střelami z dálky. Do poločasu se již skóre nezměnilo.

Radešínka se ve druhé půli rozstřílela

Druhý poločas vyšel domácím, kdy rychlý výpad zakončil zhruba z penalty nekrytý Petr Novotný a zvýšil na – 2:0. Potom se ještě hosté tlačili k brance domácích. Trefili tyč, jednou domácí vykopávali z brankové čáry, ale čisté konto domácí uhájili. V 72. minutě hosté odvrátili roh, ale balon vrácený zpátky do ohně dopravil ze skrumáže do sítě Josef Novák – 3:0. Po třetí brance už hráli domácí do hodně otevřené obrany a výsledkem byla přesná střela po zemi k tyči z poza vápna od Bohumila Jandourka – 4:0. Poslední hřebíček do rakve zatloukl střídající Tomáš Kilian, kdy své sólo zakončil přesnou prudkou střelou na zadní tyč – 5:0. Příští kolo čeká na Radešínskou Svratku B další záchranářský duel se stejně ohroženým Křižanovem B. Rezerva Bohdalova bude hostit doma Věchnov.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Jozífek: Byl to vyrovnaný zápas, kdy byl výsledek pro dobře hrající hosty příliš krutý. Hosté předvedli kvalitní fotbal, ale nebylo jim přáno vstřelit gól. Musím pochválit naše hráče za bojovný výkon a konečně i prosazení se brankově. Podali jsme výborný kolektivní výkon a chválit jednotlivce by bylo nefér vůči ostatním poctivě hrajícím.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Bohužel nám nefunguje nic. První poločas jsme měli i více ze hry, ale nedáme branku. Nemáme koncového hráče, chybí nám útok, obrana děla spousty chyb. Někteří hráči prostě kašlou na zápas, bez omluvy nepřijdou. Musíme se zvednout a pokud to nejde fotbalově, tak aspoň bojovností. V sobotu budeme hrát konečně doma, poprvé na jaře, musíme urvat body! Soupeř byl zejména druhou půli lepší, kluci běhali, napadali - přeji jim záchranu a gratuluji k vítězství.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka B
P. Chrást [-] - B. Jandourek [-] (82. P. Kříž [-] ) , J. Novák [-] , P. Veselý [-] , P. Novotný [-] (79. T. Kilian [-] ) , J. Dostál [-] (70. T. Kříž [-] ) , M. Šoustar [-] (86. T. Vítek [-] ) , Z. Starý [-] , P. Stehlík [-] , M. Skryja [-] , J. Chrást [-]

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - J. Neuman [-] , V. Novák [-] , B. Křesťan [-] , R. Pejchal [-] - L. Hanych [-] , J. Vytlačil [-] , P. Neuman [-] - P. Fabík [-] (60. L. Lisner [-] ) - J. Švoma [-] (46. F. Boháček [-] ) , L. Novotný [-]

ŽK: 30. J. Dostál , 84. J. Chrást - 30. P. Fabík , 38. J. Švoma .
Hráči zápasu: B. Jandourek , P. Veselý .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŽILKA Jan - NEJEDLÝ Josef (N), SKRYJA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.