Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO+FOTO: Polnička přestřílela béčko Štěpánova


Branky


14. J. Štíbal , 44. O. Průža , 51. J. Víška , 52. J. Kohout , 60. J. Kohout , 89. M. Neubauer - 27. T. Samek , 46. T. Samek , 49. R. Jílek , 85. D. Fiala
0

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení 2:1

První vážnější akce Polničky skončila brankou a to když po autovém vhazování domácího Kohouta vybojoval míč Štíbal a střelou z 25 metrů překvapil všechny, když míč obloukem zaplul do šibenice a brankářovi Fryšoncovi nedal šanci - 1:0. Další pohlednou akci přinesla 26. minuta, kdy hostující Kintr rozehrával aut a Kunčík nahrával křížem dopředu na Samka, který poslal míč po zemi vedle domácího brankáře Chyby - 1:1. Ve 44. minutě dostal přihrávku domácí Průža a prošel přes pravou stranu až k malému vápnu a tam přesně zakončil - 2:1.

Brankové hody v druhém dějství přinesly tři body domácím

Druhá polovina utkání začala aktivněji od hostujících hráčů. Samek získal míč na hranici vápna a nikým neatakovaný si na hranici vápna připravil střeleckou pozici a jeho umístěnou střelu stihl Chyba pouze tečovat - 2:2. Jako by tato branka nakopla tým Štěpánova a o dvě minuty později, v 48. minutě, vybojoval Kintr míč, dovedl ho k bráně a přihrával na volného Jílka. Ten z první zakončoval do odkryté branky 2:3. Pro hráče Polničky to byla studená sprcha a ta je možná probudila. V 51. minutě centroval z rohu Kohout, nejvýše se vyšrouboval Víška a zakončoval hlavou - srovnáno 3:3. O minutu později dobíhal centrovaný míč Průža a přes malé vápno nahrával nabíhajícímu Kohoutovi, který se nemýlil a vrátil domácím vedení - 4:3. V 60. minutě došlo k další změně skóre. Průža z autového vhazování vybídl Kohouta, který z voleje překvapil hostujícího Koláře, kterému prošel pod rukou míč do brány - 5:3. Utkání dále pokračovalo ve vysokém tempu a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Domácí stihli ještě nastřelit dvě břevna. V 85. minutě neudržel domácí brankář Chyba míč v rukavicích po trestném kopu Fialy - 5:4. Štěpánovští hráči se nevzdávali a chtěli získat alespoň bod, takže když zahrávali v 88. minutě rohový kop, nahrnuli se všichni štepánovští hráči do velkého vápna. Zde ale míč vybojovali domácí a pomocí rychlých nahrávek se sám na brankáře řítil Synek. Předkopl si míč a snažil se obejít brankáře Koláře, jenže došlo ke kontaktu a byl nařízen pokutový kop. K exekuci se postavil Neubauer a proměnil na konečných 6:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara - trenér: Byl to hodně divoký zápas. Štěpánov hrál velmi dobře, trestal naše chyby, ale kvalita byla na naší straně. Šancí jsme si vypracovali na dva zápasy, ale jsem rád, že jsme vyhráli. Děkuji hráčům za podaný výkon a chválím Štěpánov za bojovnost.

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
Lukáš Macinský - hráč: Hrál se docela vyrovnaný fotbal. škoda zranění našeho brankáře. Nemyslím si, že jsme byli horší a zápasu by slušela remíza. Domácí chtějí postoupit a body nakonec zůstali doma, ale chtěl bych klukům poděkovat za bojovnost a snad nás výkon nakopne do dalších zápasů.



Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - V. Moravec [-] , M. Podloucký [-] , K. Koblížek [-] , T. Litochleb [-] - O. Průža [-] (70. I. Mittermayer [-] ) , J. Kohout [-] (79. M. Jirásek [-] ) , J. Štíbal [-] , K. Podloucký [-] - J. Víška [-] (84. M. Neubauer [-] ) , Z. Lojek [-] (78. R. Synek [-] )

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou B
P. Fryšonc [-] (46. D. Fiala [-] ) - L. Macinský [-] , J. Kintr [-] , D. Navrátil [-] , T. Špráchal [-] (55. M. Loukota [-] ) - D. Kintr [-] , T. Samek [-] , V. Kunčík [-] (46. M. Kolář [-] ) , F. Kintr [-] (78. M. Kučera [-] ) , M. Štoudek [-] - R. Jílek [-] -

ŽK: 58. K. Podloucký - 36. D. Kintr , 89. M. Kolář .
Hráči zápasu: M. Podloucký , J. Štíbal - T. Samek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - ONDRÁČEK Jan (N), TICHÝ Svatopluk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.