2:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2017 15:30

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vedoucí Bohdalec doma pouze remizoval


Branky


0

Domácí Bohdalec v utkání spálil velké množství tutových šancí a bere pouze bod za remízu s béčkem Jívoví.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali do půle otočit

K prvnímu domácímu utkání v jarní části sezóny nastoupili domácí bez vykartovaného Sklenáře, který si ještě odpykává třízápasový trest z utkání v Tasově a bylo to jasně znát. Sice ve 4. minutě dokázal domácí poslat do vedení Luboš Jaša, když vystihl špatnou rozehrávku hostující obrany a sám na golmana Kubiše se nemýlil. I když domácí na trávníku jasně dominovali, tak jejich snahu brzdila nepřesnost v zakončení a místo vedení o více branek přišlo v 16. minutě vyrovnání, když si centrovaný míč do vápna našel Hoška a ten jistě vyrovnal. Bohdalec na trávníku stále dominoval, ale po další řadě zahozených šancí přišla brejková situace na druhé straně a po nádherném lobu Dřímala hosté vedli 1:2. Do konce poločasu stačil bohdalečtí zahodit další tři jasné brankové příležitosti a do kabin odcházeli s jednobrankovým deficitem.

Domácí zvládli pouze vyrovnat

Ve druhém poločase se obraz hry prakticky nezměnil, bohdalečtí hráči pálili jednu šanci za druhou a hosté hrozili z občasných protiútoků. V 65. minutě prošel obranou domácích Jaša, a i přes jasné stažení hostujícím obráncem rozhodčí penaltu neodpískal. Domácí se dočkali až osm minut před koncem, k balonu se dostal Petr Jaša a srovnal skóre na 2:2, které vydrželo až do posledního hvizdu rozhodčí Landsmana.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Jan Sklenář: V zápase jsme jasně dominovali, ale naší laxností při zakončení jsme si utkání skoro prohráli. Kdybychom v zápase zvítězili o deset branek, tak by to byl jen zlomek toho co jsme neproměnili.

FC Santus Jívoví B
Jan Hejtmánek: "Myslím si, že výsledek odpovídá tomu, co se dělo na hřišti." O remíze 2:2 rozhodli dva faktory. Byli to tyto: 1) se vší úctou k protihráči (ale myslím si, že se to přesně hodí) impotence jejich útočníků. A za 2) neskutečně velké štěstí na naší straně. Velká gratulace patří zejména naším střelcům, ke kterým se přesně hodí přirovnání sváteční!!! Další velká gratulace patří Milanovi Kubišovi, který i přes to, že je většinou hráč do pole, předvedl neskutečný výkon v brance na postu gólmana. A musím říct, že byl možná naším nejlepším hráčem.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Skryja [-] - P. Jaša [-] , J. Dostál [-] (83. P. Dostál [-] ) , L. Jaša [-] , V. Petříček [-] , J. Dostál [-] , K. Skoupý [-] (63. D. Skryja [-] ) , F. Franěk [-] , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-] (6. R. Morkus [-] ) , T. Dostál [-]

FC Santus Jívoví B
M. Kubiš [-] - Z. Šoukal [-] , M. Šoukal [-] , M. Žejšek [-] - J. Pohanka [-] , M. Dřímal [-] , P. Částek [-] - J. Hejtmánek [-] , J. Hladík [-] - J. Hošek [-] , L. Dřímal [-]

ŽK: 54. L. Jaša , 89. D. Skryja - 17. J. Hejtmánek , 54. P. Částek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: LANDSMAN David - KÖNIG Miroslav, NEDOMA Bedřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.