2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlízov udeřil dvakrát v prvním poločase a ovládl derby


Branky


0

Souboj prvního s třetím týmem okresního přeboru sledovala stovka diváků v Hlízově, kde tamní fotbalisté sehráli duel 18. kola okresního přeboru. A rozhodně se bylo na co dívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v 5. minutě utkání zaskočil hrající trenér Hlízova David Linhart hostujícího brankáře Michala Jona střelou z poloviny hřiště, ale Sedlec záchránilo před obdrženou brankou břevno. Ve 26. minutě už se ale Hlízovští z gólu radovali. Petr Janovský našel z levé strany v prostoru penalty Pavla Růžičku, který ač netrefil míč ideálně dokázal poslat Hlízov do vedení, když se jeho pokus odrazil od tyče za brankovou čáru. Ještě veseleji bylo v Hlízově o jedenáct minut později, kdy odražený míč za vápno napálil z první Tomíšek a jeho dělovka, kterou tečoval jeden z hostujících obránců, zapadla k pravé tyči sedlcké branky. Stav 2:0 vydržel až do konce poločasu.

 

Po přestávce to byli znovu domácí, kdo mohl jako první skórovat, ale po centru Tomíška hlavičkoval Janovský z hranice malého vápna jen do břevna. Čtvrt hodiny před koncem zápasu se nedohodli Míšek s Tomíškem a zaváhání hlízovských hráčů mohl využít Vavřina, ale jeho střelu dokázal konečky prstů tečovat brankář Míšek a míč doskákal jen na tyč. V 83. minutě rozjel pasáž plnou šancí Křelina, ale jeho ránu zpoza vápna Jon vyrazil.

 

Na druhé straně se po rohovém kopu dostal k hlavičce Kořínek, ale míč skončil v náruči Míška. Viktoria Sedlec si vytvořila ještě jednu velkou šanci, kdy nejprve Míšek vyrazil střelu ze střední vzdálenosti, ale k míči se jako první dostal dobíhající Vavřina, ten však napálil míč jen do břevna. Ze zisku tří bodů se tak radovali Hlízovští po výhře 2:0.

 

Zdroj: Oficiální webklubu FOTBAL HLÍZOV, z.s.



Sestavy


FOTBAL Hlízov
M. Míšek [-] - D. Linhart [-] (69. J. Štainz [-] ) , P. Holík [-] , O. Tomíšek [-] , J. Hanuš [-] - M. Výborný [-] , P. Růžička [-] , J. Šmidrkal [-] (58. F. Kvíčala [-] ) , J. Židík [-] - P. Janovský [-] , L. Křelina [-]

TJ Viktoria Sedlec
M. Jón [-] - F. Brabec [-] , V. Fitzbauer [-] (12. M. Culek [-] ) , M. Kořínek [-] , J. Kubec [-] (80. P. Koriťák [-] ) , N. Kožnar [-] - J. Hvězda [-] , P. Mrštík [-] , M. Volenec [-] (54. J. Vavřina [-] ) - P. Mrštík [-] , M. Gono [-] -

Počet diváků: 100. Rozhodčí: PROCHÁZKA Petr - BALVÍN Luboš (N), KRČA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.