2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 17:00

18.kolo, Středočeský | Kutná Hora | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Suchdol opět prohrál na penalty


Branky


0

Penaltové prokletí Suchdolsých pokračuje. Také proti Malešovu nestačilo Sokolu devadesát minut, a tak přišel na řadu rozstřel. A opět bral bod soupeř Suchdola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu byl dost vyrovnaný. První šanci utkání si vytvořili suchdolští ve 12', kdy Böhm přihrával Langrovi, který však pálil pouze vedle brány. O několik minut později střílel na bránu Laštovka L., jehož střelu tečoval obránce domácích na roh. K němu se postavil Dolejš, který centroval za všechny na Langra. Ten si ale míč špatně zpracoval a jeho střela mířila jenom vedle brány. Další akci hostí začal Zelený, který nahrával za obranu Langrovi, jeho rána ale šla do hráče domácích, od kterého se míč odrazil k Laštovkovi L., který střílel těsně vedle branky.

 

Ve 26' si hráči Malešova špatně nahráli a míče se zmocnil Langr. Vymotal se mezi dvěma obránci domácích, ale jeho prudká střela mířila až nad ochranou síť. O 2' později byl na Langra faul a kopal se trestný kop. K němu se postavil Novotný L., jehož střela skončila v pravém horním rohu, 0:1. Jednu z posledních akcí Suchdola v prvním poločase začal Langr, který nahrával Böhmovi. Ten poslal míč k Laštovkovi L., který pálil jen do gólmana. Na konci tohoto poločasu došlo k vyrovnání. Langr fauloval před velkým vápnem a domácí kopali trestný kop. Ten na poprvé Hebr vyrazil, avšak na dorážku Janouška už nestačil, 1:1.

 

Na začátku druhého poločasu Dolejš nahrával Langrovi, ten centroval Laštovkovi L., pro kterého byl míč příliš dlouhý. V 75' se do zápasu zapojil i Suntych, kterému nahrával Langr, avšak jeho střelu vyrazil brankář. Míč ještě dorážel Zelený, ale gólmana stejně neprostřelil. O 10' později měl Suntych další velkou šanci. Laštovka L. házel aut na Langra, který centroval před bránu.

 

Okolo brankáře se utvořila hromada, skrz kterou Suntych nedokázal umístit míč za brankářova záda. Vzápětí se hra přesunula na druhou stranu. Malešov kopal roh, který vyhlavičkoval pryč z vápna nejmenší hráč utkání Laštovka D. Poslední šanci na změnu skóre měli domácí, kteří v nastaveném čase kopali trestný kop. Balón si postavil Výborný, jehož střela prošla zdí a skončila vedle brány.

 

Penaltový rozstřel Suchdolu opět nevyšel. Rozhodnout mohl v sedmé sérii Laštovka L., ale mířil jen vedle brány. Nakonec největší břímě na sebe vzal další dorostenec Tomáš Gallistl, ale jeho střela mířila pouze do břevna, od kterého se míč odrazil na brankovou čáru a ven z brány. 

 

Zdroj: Oficiální web klubu TJ Sokol Družba Suchdol



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Družba Suchdol
D. Čižinský (trenér): "Lepili jsme sestavu, hrálo hodně mladých kluků a ti se neztratili. Znova jsme se zaměřili na to ,aby jsme hráli od dobré obrany a pokusili se proměnit nějaký brejk. Myslím, že jsme to plnili celý zápas, a kdyby jsme proměnili nějakou tu naši šanci, tak to mohlo být víc než jeden bod. Penalty nám nejdou. Asi je budeme muset trénovat, když tak hodně remizujeme."



Sestavy


SK Malešov
L. Bednář [-] - P. Vokoun [-] (82. M. Magat [-] ) , M. Papoušek [-] , T. Čížek [-] , T. Basl [-] , V. Pudil [-] (60. R. Vlček [-] ) , M. Janoušek [-] (76. P. Železný [-] ) , J. Výborný [-] , L. Koubek [-] , M. Poklop [-] , M. Lambev [-] (63. J. Žídek [-] )

TJ Sokol Družba Suchdol
J. Hebr [-] - P. Dolejš [-] , D. Čižinský [-] - J. Langr [-] , T. Böhm [-] , M. Pacák [-] , J. Král [-] , J. Zelený [-] (79. D. Laštovka [-] ) - J. Suntych [-] , L. Laštovka [-] , L. Novotný [-] (83. T. Gallistl [-] ) -

ŽK: 57. V. Pudil , 60. M. Poklop , 86. J. Výborný , 90. M. Magat - 40. D. Čižinský , 42. L. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: REJHON Josef - BARTOŠ Jan (N), ČIŽINSKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.