Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2017 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třemošná si zastřílela v Manětíně


Branky


0

Tatran se rozloučil se sezónou vysokou výhrou na půdě Manětína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Katastrofální první půle pro domácí

V posledním kole soutěže přivítal Manětín na své půdě Třemošnou a ta vstoupila do zápasu opravdu skvěle. Už ve 3. minutě se z první vstřelené branky radoval Josef Dobrý a poslal svůj tým do jednobrankového vedení. Jeho bratr Petr Dobrý na sebe nenechal dlouho čekat a srovnal tento střelecký minisouboj na 1:1, zápas byl však samozřejmě 0:2 ve prospěch hostí. Ve 13. minutě se opět trefil Petr Dobrý a domácí byli na odpis - 0:3. Ve 20. minutě srovnal krok s bratrem Josef Dobrý - 0:4. Ve 26. minutě se prosadil hostující kapitán Michal Kecer - 0:5. Do poločasu završil na tenisových 0:6 Vladimír Pihera.

Rozhodnutý zápas a čestný úspěch domácích

Zápas se v druhém dějství spíše dohrával a Třemošná již další branku nepřidala a tempo hry hodně upadlo. Domácí si v 70. minutě zásluhou Martina Turečka připsali čestný gól a zápas skončil tenisovým výsledkem 1:6.



Sestavy


TJ Sokol Manětín
J. Kronďák [-] - J. Barchanski [-] , R. Vandrovec [-] , J. Charvát [-] , L. Tintěra [-] , P. Souček [-] , P. Zelenka [-] , T. Vošta [-] , M. Tureček [-] , V. Kopelent [-] , P. Babic [-]

TJ Tatran Třemošná B
T. Motyčka [-] - L. Pech [-] , P. Dobrý [-] , J. Matějka [-] , S. Vácha [-] , V. Pihera [-] , A. Houška [-] , M. Kecer [-] , J. Dobrý [-] (55. P. Kondelík [-] ) , L. Vít [-] , V. Mareš [-]

ŽK: 40. L. Tintěra .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: SOPR Dušan - KRONĎÁK, ING. Jan (N), MACHALA Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.