Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 10:00

26.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrkovice prokázaly zlepšenou formu a doma přehrály Tichov


Branky


0

V Dobrkovicích se představil Tichov, který v minulém kole přehrál v derby bez větších potíží Smolinu. Domácí fotbalisté si zase přivezli výhru z Lipové, kdy ve druhém dějství zcela opanovali hru. Proto se v Dobrkovicích očekával poměrně vyrovnaný souboj, což se nakonec i potvrdilo. Hosté z Tichova šli do vedení už v 6. minutě kanonýrem Skřipkou, ale domácí fotbalisté dokázali ještě do půle utkání otočit. Ve druhém dějství pokračovala přestřelka, diváci viděli nakonec šest branek a také výhru domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí fotbalisté dokázali jít do vedení

"Hrálo se za příjemného fotbalového počasí, kdy nás přijeli podpořit i naši věrní fanoušci z Tichova i k nejvzdálenějšímu soupeři. Tichovští zde hráli nejspíš historicky poprvé. Výhra nás mohla posunout před Smolinu na šesté místo. Počítal jsem s tím, že nás bude čekat těžký soupeř, což se potvrdilo. Nejspíš se proti nám představil doma v plné síle. Do utkání jsme vstoupili aktivně a vytvořili si několik slibných příležitostí. Jednu z nich proměnil krásnou střenou z dálky Skřipka už v 6. minutě a tím jsme se dostali do pohody a předváděli hezké kombinační šance. Potom jsme dvakrát po sobě díky nedůrazu našich obránců propadli a darovali stejné branky soupeři po střelách z malého vápna. Musím však uznat, že siloví, urostlí a navíc techničtí útočníci z Dobrkovic naším hubeným obráncům nadělli spoustu starostí", líčí průběh prvního dějství brankář Tichova Josef Maniš.

Ve druhém dějství padly ještě tři branky

"Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí hráči, kteří dokázali otočit vývoj zápasu. Dvě branky nás ale nezmrazili a bojovali jsme o dobrý výsledek. Po několika slibných pokusech padla druhá krásná z rohového kopu díky hostujícímu Maňasovi. Domácí tým se nevzdal a vzápětí dal třetí branku opět podobnou, kdy se náš hráč nechal odstavit od míče a po hezkém sólu zvýšil na 3:2. Tichovu se pak i přes velké úsilí branku vstřelit nepodařilo, za to soupeři tam spadlo vše i nenápadná střela asi z dvaceti metrů v samotném závěru tohoto duelu. Výsledek zápasu nás mrzí. Myslím, že minimálně na remízu to dnes v Dobrkovicích bylo. Domácí celek nám dnes ukázal ale školu z produktivity, především Lysoněk byl velmi aktivní a zlobil naši obranu. Toto utkání jen potvrzuje náš zmar v zakončování v celé jarní části, kdy se na branku hodně nadřeme a to nás pak stojí cenné body", hodnotí nepovedené utkání v Dobrkovicích Josef Maniš.



Ohlasy k zápasu



Tichov
Josef Maniš, brankář: Jinak tichovskému týmu děkuji za dobré výkony v celé sezoně. S žádným soupeřem nepropadl, bojoval a s každým soupeřem hrál vyrovnaný zápas a bavil diváky atraktivním fotbalem.



Sestavy


Dobrkovice
D. Kašný [-] - P. Juráň [-] , D. Fuglík [-] , K. Čech [-] , K. Dědek [-] , D. Kašný [-] , M. Šuranský [-] (65. R. Ochodnický [-] ) , D. Juřík [-] (84. J. Kobylík [-] ) , R. Fuglík [-] (46. M. Žůrek [-] ) , T. Veselý [-] , L. Lysoněk [-]

Tichov
J. Maniš [-] - O. Stružka [-] , A. Plšek [-] , J. Skřipka [-] , M. Ruman [-] (74. M. Sochora [-] ) , J. Laža [-] , J. Maňas [-] , L. Hruška [-] , M. Maniš [-] , M. Hrdlička [-] , P. Juřička [-] (74. T. Naňák [-] )

ŽK: 30. D. Fuglík , 83. M. Žůrek - 35. A. Plšek , 80. M. Sochora .
Hráči zápasu: D. Fuglík , L. Lysoněk - J. Skřipka , J. Maňas .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: CHROMÍK Zdeněk - ŘEZNÍČEK Michal (N), RUMAN Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.