5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2017 14:00

26.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mirošov si doma s rezervou Vlachovic s chutí zastřílel


Branky


0

Do Mirošova přijela rezerva Vlachovic, která se před toto sezonou spojila s Divnicemi. Hostím však v Mirošově citelně chyběl brankář Macháč. Navíc hosté v posledním kole doma inkasovali od rezervy Nedašova půltucet branek. Domácí celek vlétl na svého soupeře jako uragán a po devíti minutách už vedl o tři branky. Čtvrtou branku dali Mirošovjané těsně před odchodem do kabin a to už s hosty vypadalo na pěkný debakl. Ve druhém dějství všák brankostroj domácím ustal a diváci viděli pouze jednu trefu v síti hostí. Zápas se povedl domácímu Házovi, který zaznamenal hattrick.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali v první půli vstřelit čtyři branky

"Před dnešním zápasem jsme věděli, že už nemůžeme dosáhnout na třetí místo, poněvadž Horní Lhota si už v sobotu doma poradila poměrně hladce s Lipovou. Ve hře však byl přímý souboj s Vlachovicemi o místo čtvrté. Čekali jsme vyrovnané utkání, to se ale nepotvrdilo. Hosté přijeli v docela "očesané" sestavě vinou zranění i sobotního zakončení sezony. Hned po rozehře se prosadil torpédoborec Dušan Ház a bylo jasné, že u jednoho gólu dnes nezůstane. V 8. minutě po krásné voleji rozvlnil síť Franta Machů. Hned minutu na to svou druhou branku v utkání vsítil Ház a skóre zápasu bylo 3:0. Vlachovice si sice vypracovali několik zajímavých příležitostí, ale těsně minuly branku nebo jsem je chytil. Na konci poločasu utekl po rychle rozehraném autu Ház obraně hostů, zvýšil na 4:0 a zkompletoval hattrick. Výsledek první půle hovoří za vše, vyšel nám skvěle vstup do utkání, kdy jsme rychle vstřelili tři branky", hodnotí první dějství brankář Mirošova David Ďulík.

Brankostroj domácího týmu ustal po přestávce

" Do kabin tak odcházeli domácí fotbalisté ve velmi dobré náladě, za to Vlachovjané zopakovali podobný poločas jak v duelu s Nedašovem, kdy inkasovali hodně branek. Sice si vytvořili pár dobrých příležitostí, ale ty neproměnili. Bylo jasné, že by se musel stát zázrak, aby Vlachovice druhý poločas otočili. Vlachovice měly i ve druhém dějství  několik šancí, také i domácí Mirošov, ale skóre zůstalo nezměněno. Až v 75. minutě utekl Tomaštík obraně hostů a procedil kulatý nesmysl přes gólmana Vlachovic do sítě. Zápas se pak už dohrával v mírnějším tempu a my jsme zaslouženě vyhráli. Musím klukům poděkovat za jarní část kdy jsme vyhráli posledních sedm zápasů, za které jsme dostali jenom čtyři góly a nakonec bereme poměrně solidní čtvrtou příčku v celkové tabulce zlínské IV. třídy skupiny B ", hodnotí povedený duel s vlachovickou rezervou brankář Mirošova David Ďulík.



Ohlasy k zápasu


FC Mirošov
David Ďulík, hráč: Na jedničku nám vyšel začátek utkání, kdy se nám podařilo vstřelit rychle tři branky. Do půle jsme přidali čtvrtou trefu a bylo po utkání. Střelecky se dařilo Házovi, který zkompletoval hattrick a nakonec nám patří v tabulce čtvrtá příčka.

SK Vlachovice B
Patrik Macháč, brankář:



Sestavy


FC Mirošov
D. Ďulík [-] - F. Machů [-] , D. Ház [-] (57. D. Maniš [-] ) , P. Rajznauer [-] , T. Mikulčík [-] (46. A. Obadal [-] ) , P. Holba [-] , O. Němeček [-] , M. Obadal [-] , J. Tomaštík [-] , L. Beňo [-] , V. Frys [-]

SK Vlachovice B
K. Stružka [-] - R. Chovanec [-] (69. J. Obadal [-] ) , J. Vizvári [-] , D. Grček [-] (46. P. Burda [-] ) , M. Dulík [-] (46. P. Rak [-] ) , M. Trčka [-] , K. Tlusťák [-] , J. Nedavaška [-] , M. Kudela [-] , V. Fusek [-] , O. Šimoník [-]

Hráči zápasu: D. Ďulík , D. Ház , J. Tomaštík - M. Trčka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VESELÝ Michal - LYSÁK Pavel (N), FOJTÍK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.