1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 10:30

4.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vltavín a jeho závěry se stávají pověstnými! Tentokrát v 90. minutě vyloupil Litoměřicko


Branky


51. M. Hanuš - 13. J. Hodas , 90. C. Maione
0

O tom, že Vltavín se nevzdává, by mohl vyprávět třeba Převýšov. A tentokrát předvedli svěřenci trenéra Frýdka skvělý finiš proti Litoměřicku. Hrdinou se stal střídající Maione.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodas je při chuti

Začátek první půle byl ve znamení domácí nesmělé, ale přesto aktivity. Zchladila ji ale třináctá minuta zápasu, ve které si po dlouhém vhazování Hodas pokryl míč na hranici vápna, překonal i bránícího hráče a navýšil svůj účet v čele střelecké tabulky soutěže. Ze souboje před gólem stěží odešel stoper Petr Václavek se zraněným kotníkem. Po týdnu, co v Domažlicích odstoupil pro roztržené obočí, si zopakoval jen čtvrthodinový počin, nahradil jej Dominik Šustr.

 

Hráči v zelených dresech získali na jistotě a až do závěrečného hvizdu litoměřické borce k ničemu zásadnímu nepustili. Favorit utkání naplňoval svou roli především právě v prvním poločase, kdy kontroloval hru a byl na hřišti pánem, přidat další branky ze svých šancí ale odmítl. O některé příležitosti se domácí sami připravili svými nepřesnostmi zejména ve finální přihrávce.  Otázka  tak zněla, podaří-li se trenéru Michalu Slabému probrat tým ke hře, která by znamenala větší naději na úspěšnější výsledek.

 

Bylo blízko k remíze, ale pak...

A skutečně po pauze vběhla na trávník Městského stadionu trochu jiná jedenáctka, a to nejen změnou obsazení. Michal Slabý nachystal hned dvojí střídání, do hry se již nezapojili Zdržálek a Batryn, zvýšit kvalitu hry dostali za úkol Kalaš s Kolmistrem. Právě Kolmistr zleva nacentroval v 51. minutě míč do šestnáctky, brankář Pávek míč vyrazil jen k Markovi Hanušovi a ten měl dost času umístit balon mezi tři tyče.

 

Když končila hodina hry, vybojovali si domácí jednu z mála standardních situací, přímý kop Jakuba Trýzny tečoval jeden z bránících hráčů a diváci už slavili obrat, ovšem Pávek předvedl parádní zákrok a v pádu vytěsnil míč směřující do branky k levé tyči z pohledu střelce. V 77. minutě v hlavní roli opět aktivní Trýzna, zprava mu Kalaš naservíroval míč mezi dva stopery zhruba na penaltu, těsně před zásahem mu balon skočil a nezasáhl ho, jak chtěl a vysoko minul bránu.

 

Pak přišla už obligátní poslední minuta, trestný kop skoro z půlky hřiště nakopli hosté do pokutového území, tam hosté vyhráli hlavičkový souboj díky Růžičkovi a těsně před gólmanem Plachým změnil dráhu míče směřujícího na druhou tyč důrazný Maione a rozhodl o osudu střetnutí - 1:2! Dobře pískající rozhodčí Martínek nastavil čtyři minuty, na ohrožení branky, tím méně vyrovnání, již domácí nedosáhli. Po závěrečném hvizdu posedalo a polehalo po trávníku několik zdrcených mužů, jejich společným znamením byl žlutomodrý dres. Vltavín pokračuje v úspěšném tažení.

 

Zdroj: fklitomericko.cz

 



Ohlasy k zápasu



FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Začátek byl po utkání ve středu trochu ospalý, trvalo než jsme se rozehráli. První poločas byl ale poté z naší strany velice dobrý. Kluky za něj musím pochválit, ovšem kromě zakončení. Hodas dal první gól, do půle jsme měli další čtyři pět šancí, ale bohužel jsme to chtěli tahat až do kuchyně, plno věcí jsme překombinovali. Soupeř ve druhé půli rychle snížil, ožil a byl to fotbal nahoru dolů, šance byly na obou stranách. Se štěstím jsme urvali vítězství, když Růžička přetažený míč výborně vrátil před brankáře a Karlos to proměnil. Šťastná výhra, ale já jsem rád, že utkání dohráváme do poslední minuty. Dvakrát nás podržel brankář Pávek, takže právě jeho označím za hráče zápasu."



Sestavy


FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - P. Václavek [-] (15. D. Šustr [-] ) , R. Dvořák [-] , D. Zdržálek [-] (46. J. Kalaš [-] ) , M. Štancl [-] (83. P. Valenta [-] ) , D. Surmaj [-] , J. Trýzna [-] , M. Hanuš [-] , J. Šimkovský [-] , J. Grunert [-] , M. Batryn [-] (46. V. Kolmistr [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - J. Vokoun [-] , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] (87. D. Tichý [-] ) , P. Pejša [-] (90. J. Eichler [-] ) , O. Janda [-] , J. Růžička [-] , B. Abena [-] (60. M. Schindler [-] ) , D. Podzimek [-] (60. R. Macháč [-] ) , J. Hodas [-] (80. C. Maione [-] )

ŽK: 85. M. Hanuš - 49. D. Podzimek , 59. J. Růžička .
Hráči zápasu: O. Koblenc .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Martínek Petr - MILNER Michal, RAIS Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.