1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 10:15

5.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro Chrudim! Ta se tak dostala na první místo


Branky


0

Utkání dosud neoražených celků přitahovalo pozornost. Chrudim přijela na vlně plynoucí z rozebrání Domažlic a využilo toho i na Vltavínu, kde šla rychle do vedení. Do půle ještě přidala druhou branku, ale nebyla zdaleka hotovo. Zvlášť když se v 74. minutě nechal vyloučit Langr...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chrudim šla do vedení

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný. Ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu. Jako první se dostali do šance hosté po rohovém kopu. Ten defenziva domácích odvrátila, ale následný centr Mastíka našel Drahoše a ten nadvakrát dostal míč za záda domácího brankáře Pávka - 0:1.

 

Domácí se snažili o rychlé vyrovnání, ale pozorná obrana Chrudimských je do zakončení nepouštěla. Naopak prověřil brankáře Pávka střelou zpoza šestnáctky Kopecký. Domácí drželi míč na svých kopačkách, ale k ohrožení brankáře Mrázka se přes dobře fungující obranu hostí nemohli dostat. Hosté hrozili z brejkových akcí, ale i jejich řešení nebylo vždy ideální a tak z možných šancí několikrát sešlo.

 

Ve 37. minutě po dalším rohovém kopu Kesnera domácí nebezpečí odvrátili, ale následný míč zpět a střela Langra znamenala vedení 0:2. Domácí přece jen ke konci prvního poločasu chrudimské fotbality zatlačili, ale střelu z hranice pokutového území brankář Mrázek vytěsnil na roh. Z dalšího závaru vysvobodil hosty znovu brankář Mrázek, který byl u své levé tyče včas a střelu z úhlu vyrazil do zóny bezpečí. Poločas tak skončil dvougólovým vedením MFK. 

 

Domácí snížili a hráli v přesile

Druhý poločas začali aktivně domácí a v 50. minutě se po samostatném nájezdu blýskl chrudimský brankář, který prudkou střelu vyrazil. V 55. minutě však již po standardní situaci nestačil na střelu Macháče z bezprostřední blískosti 1:2.

 

Domácí tlak korunovaný snížením postupně opadal a hra se znovu začala vyrovnávat. Akce Kesnera, který našel před brankou Kopeckého nebyla gólová, neboť chrudimský střelec mířil těsně vedle domácí branky.

 

V 72. minutě přišla pro Chrudimské komplikace, když v souboji o míč nešťasně zasáhl Langr domácího hráče do oblasti hrudníku a za zákrok viděl červenou kartu. Přesilovka domácím však nevyšla. Hosté své vedení uhájili a mohli ještě gól přidat Vašulínem, který mířil z úhlu těsně vedle. Takticky rozkouskováním dotáhli "mfkáči" utkání do konce a získali důležité tři body do tabulky ČFL.

 

Zdroj: mfkchrudim.cz



Ohlasy k zápasu


FK Loko Vltavín
Martin Frýdek (trenér): "Zaspali jsme začátek, soupeř po dvou standardkách dvakrát skóroval. Chrudim má výborný mančaft a bylo tak pro nás velmi těžké. Ke konci půle jsme se trochu vzpamatovali a škoda, že jsme ze šancí nesnížili. Ale i ve druhém poločase jsme soupeře zatlačili, vyrovnat už jsme ovšem nestačili. Nakopávali jsme balóny místo abychom hráli přes strany, hosté měli dobré stopery a nedařilo se nám dostat k šancím. Už to ke konci byla křeč. Hráčem zápasu za nás asi Růžička."

MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér):



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - J. Vokoun [-] (74. D. Tichý [-] ) , D. Pozníček [-] (71. C. Maione [-] ) , O. Janda [-] (78. M. Hovorka [-] ) , M. Schindler [-] (42. P. Pejša [-] ) , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] , J. Růžička [-] , B. Abena [-] , D. Podzimek [-] , J. Hodas [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Kučera [-] (87. D. Vašulín [-] ) , L. Kopecký [-] (66. D. Vavrouš [-] ) , J. Krčál [-] , T. Dostálek [-] (78. M. Ptáček [-] ) , L. Mastík [-] , O. Kesner [-] (88. J. Stránský [-] ) , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] , S. Langr [-] , D. Vodrážka [-]

ŽK: M. Uvíra , 30. R. Macháč , 79. J. Hodas - 16. L. Mastík , 55. J. Kučera , 92. L. Mrázek . ČK: 74. S. Langr .
Hráči zápasu: J. Růžička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Zadinová Olga - ŠTEFAN Michal, MACHÝČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.