Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:30

6.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Husarský kousek Josefa Čtvrtníčka, zápas poslal do penalt třemi góly v rozmezí třinácti minut


0

Domácí v zápase vedli 2:0 a 3:1, ale přesto si nakonec více bodů odnesli ze střetnutí hosté...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Domácí měli šanci už ve 3. min., střelu Šlehofera Havránek vyrazil na roh. Jediný gól prvního poločasu dali ve 33. min., kdy po centru zprava a odraženém míči Dvořák střelou zpoza vápna otevřel skóre: 1:0. Havránek nemohl míč chytit, protože střela byla před ním tečována, a tak trochu změnila směr. Na druhé straně měli šance hlavičkující Čtvrtníček, Hradecký a Hašek, ani jeden z nich ale neproměnil.

Surmaj versus Čtvrtníček

Sedm minut po změně stran vyšel Litoměřicku rychlý brejk a Surmaj střelou z pravé strany zvýšil na 2:0. Pak už se hostující tým nastěhoval na domácí polovinu a v 64. min. snížil. Matějka přihrál Drobílkovi a ten vypracoval finální pozici pro Čtvrtníčka: 2:1!

 

Pak ale přišla v 73. min. další ztráta ve středu pole a domácím vyšel protiútok, který zakončil Surmaj: 3:1. Hned po rozehrání ze středového kruhu a spolupráci trojice Matějka, Hradecký, Drobílek posledně jmenovaný hráč předvedl svoji technickou vyspělost a nakonec zpětnou přihrávkou na vápno našel Čtvrtníčka, jenž střelou po zemi k tyči dal znovu kontaktní gól: 3:2!

 

Tentokrát rozehrávalo ze středového kruhu Lioměřicko, ale zase ihned poté inkasovalo. Kapitán Hendrych prodloužil míč na Jakaba, který našel vlevo nabíhajícího Madeje a ten posunul balon nabíhajícímu Čtvrtníčkovi. Útočník šemíků se ani tentokrát nemýlil a završil svůj hattrick: 3:3!

 

 

V závěrečné čtvrthodině měl tým Vyšehradu ještě možnost dokonat velký obrat čtvrtým gólem, to se však už nestalo. 

Vyšehrad uspěl v penaltách

V penaltovém rozstřelu však proměnil všech pět pokusů, zatímco domácí jen tři. Slavoj si tak odvezl dva body.

 

zdroj: www.slavojvysehrad.cz



Ohlasy k zápasu



FC Slavoj Vyšehrad
Milan Kopřiva (asistent trenéra): „Územní převaha a držení míče byly na naší straně, v některých úsecích zápasu domácí jen odkopávali. Jenomže také dokázali vytěžit z minima maximum a ze tří střel na naši bránu dali tři góly, i když na žádném z nich gólman Havránek nenese vinu. Na vině byly spíš naše ztráty míčů v poli. Vzhledem k tomu, že jsme prohrávali 1:3, musíme si zisku dvou bodů cenit. Výborný výkon podali zejména Čtvrtníček s Drobílkem, pochvalu ale zaslouží i ostatní, protože jsme hráli jako tým.“



Sestavy


FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - R. Dvořák [-] , P. Valenta [-] (45. J. Kalaš [-] ) , D. Surmaj [-] (79. M. Batryn [-] ) , L. Šlehofer [-] , J. Blažek [-] (42. D. Zdržálek [-] ) , D. Šustr [-] , J. Trýzna [-] (73. A. Zbudil [-] ) , M. Hanuš [-] , J. Šimkovský [-] , J. Grunert [-]

FC Slavoj Vyšehrad
J. Havránek [-] - J. Seidl [-] , J. Čtvrtníček [-] , D. Hradecký [-] , M. Hendrych [-] , D. Hašek [-] (71. R. Matysík [-] ) , T. Madej [-] , J. Doležal [-] (58. J. Jakab [-] ) , D. Matějka [-] , F. Drobílek [-] , V. Máče [-]

ŽK: 48. D. Hradecký , 57. D. Hašek , 62. V. Máče .
Hráči zápasu: D. Surmaj - J. Čtvrtníček , F. Drobílek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Langmajer Lukáš - SZIKSZAY Ladislav, ŠLAPÁK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.