T. Bulíř 21.
K. Piták 33. (p.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2017 16:30

6.kolo, ČFL A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy si vyšláply na Vltavín, ten podruhé v řadě odešel poražen


Branky


21. T. Bulíř , 33. K. Piták (p.)
0

Domácí získali zatím nejcennější skalp sezóny, když na jejich štítu zůstal silný Vltavín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující údery

Zápům poslední utkání nevyšly podle představ a v posledním kole dokonce padly na půdě Domažlic vysoko 1:5. Do utkání proti útočně disponovanému Vltavínu ale svěřenci trenéra Maška vstoupili o poznání disciplinovaněji. Taktikou domácích bylo hrát pozorně v obraně a ohrožovat soupeře rychlými protiútoky. Vltavín v ofenzivní fázi nedokázal soupeře přehrát a brankář Straka práci neměl. To Pávek na druhé straně vlastně z první vážné příležitosti zápasu v 18. minutě inkasoval, když po spolupráci s Pitákem domácí celek poslal do vedení Valenta.

 

 

A ve 29. minutě se skóre změnilo znovu. Unikající Valenta byl faulován ve vápně, míč si na penaltový puntík postavil nejzkušenější zástupce domácích Karel Piták a Pávka překonal – 2:0.

Vltavín gólovou akci nevymyslel

Druhý poločas žádné velké šance nepřinášel, domácí pozorně bránili a hosté měli největší příležitosti při standardkách, ale Zápy si náběhy hostů pohlídaly. Na hřišti se také přitvrdilo a přibylo ostrých soubojů, sudí Váňa musel hned šestkrát krotit hráče žlutými kartami. Domácí celek si výsledek zkušeně pohlídal a vzkázal ostatním, že se se svým postavením ve druhé polovině tabulky rozhodně nehodlá smířit. Vltavín byl v bodovém sběru z úvodu ročníku přibrzděn, svěřenci trenéra Frýdka prohráli po duelu s vedoucí Chrudimí i v Zápech, zpět na vítěznou vlnu se pokusí dostat doma proti Královu Dvoru.



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Zasloužené a důležité vítězství, protože už jsme vyhrát potřebovali. Silného soupeře jsme nepustili za celý zápas do žádné šance. Tedy kromě standardek, ale k těmto situacím na našem malém hřišti samozřejmě dochází. Hráli jsme zezadu z bloku, chodili do brejků a tato taktika se nám vydařila, hráli jsme ji podle představ. Měli jsme i gólové situace a hlavně jsme je proměnili. Ve druhém poločase už jsme jen čekali na chybu soupeře. Vltavín se do nás tlačil, ale bez vyložených příležitostí. Kluci to odmakali a takhle bych si to představoval, zápas jsme odbojovali a přidali do hry kvalitu. Hráčem zápasu byl střední záložník Karel Piták, který branku dal a na druhou přihrál."




Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - K. Piták [-] (90. M. Macek [-] ) , P. Růžek [-] , T. Valenta [-] , T. Matějka [-] (86. M. Kovařík [-] ) , M. Štěpánek [-] , M. Pávek [-] , M. Novák [-] , P. Putz [-] , T. Bulíř [-] (89. M. Šerý [-] ) , M. Jelínek [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Tichý [-] , O. Janda [-] (46. C. Maione [-] ) , J. Vokoun [-] (75. J. Eichler [-] ) , D. Pozníček [-] , M. Uvíra [-] , P. Pejša [-] , R. Macháč [-] (46. M. Hovorka [-] ) , J. Růžička [-] , B. Abena [-] , D. Podzimek [-]

ŽK: 29. T. Matějka , 55. M. Jelínek , 76. P. Putz , 78. K. Piták , 84. M. Novák - 41. O. Janda , 70. J. Růžička , 73. D. Pozníček , 74. B. Abena .
Hráči zápasu: K. Piták .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VÁŇA Jan - MUSIL Jiří, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.